высокий каденс не для всех, много энергии уходит на мотание ног (сколько они там весят килограмм 15?) я почти сразу заметил что на нормальном каденсе ездишь быстрей и дольшеmurzik: ↑ 25.06.2023 18:40каденс знаєш що це таке?
Последние статьи и обзоры
Новости
Вело овери?
-
odessitmws
Member
-
murzik
Member
odessitmws
ну по прямій каденс 70 норм
ну по прямій каденс 70 норм
-
Ramon
Member
murzik
я ж не писав про конкретну швидкість)
48+11 це про кількість зубів на зірках)
Відправлено через 1 годину 5 хвилин 12 секунд:
Хоча щойно по прямій їхав то на один оберт йшло точно менше секунди. Це на 48+11.
У мене тут дещо інше питання - таки хочу провести електрику зробити освітлення.
У мене ось така втулка-генератор Так розумію що треба брати щось типу такого?:
https://a.aliexpress.com/_EGQQddr
я ж не писав про конкретну швидкість)
Відправлено через 1 годину 5 хвилин 12 секунд:
Хоча щойно по прямій їхав то на один оберт йшло точно менше секунди. Це на 48+11.
У мене тут дещо інше питання - таки хочу провести електрику зробити освітлення.
У мене ось така втулка-генератор Так розумію що треба брати щось типу такого?:
https://a.aliexpress.com/_EGQQddr
-
murzik
Member
куди дроти зара ідуть? перевірити, чи працює він взагалі (мультиметром)
-
Hotspur
Member
я сьогодні еле еле на своєму бомже гревелі за кілобакс і в контактах 42 км зробив . 53 - це треба бути гарним гонщиком на шосеріmurzik: ↑ 25.06.2023 20:50Скорость движения 52.66 км/ч
це при каденсі 90
це ви по прямій таку швидкість тримаєте?
-
murzik
Member
чисто моя помилка. мужик недооцінює наслідки.Hotspur: ↑ 25.06.2023 22:42я сьогодні еле еле на своєму бомже гревелі за кілобакс і в контактах 42 км зробив . 53 - це треба бути гарним гонщиком на шосеріmurzik: ↑ 25.06.2023 20:50Скорость движения 52.66 км/ч
це при каденсі 90
...Ramon: ↑ 25.06.2023 22:05я ж не писав про конкретну швидкість)
-
Hotspur
Member
murzik: ↑ 25.06.2023 22:46чисто моя помилка. мужик недооцінює наслідки.
-
dead_rat
Member
В горкуmurzik: ↑ 25.06.2023 20:50 RamonСкорость движения 52.66 км/чRamon: ↑ 25.06.2023 20:0248+11
це при каденсі 90
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Середню?Hotspur: ↑ 25.06.2023 22:42 я сьогодні еле еле на своєму бомже гревелі за кілобакс і в контактах 42 км зробив
-
Ramon
Member
Ідуть до фари яка відламалась)murzik: ↑ 25.06.2023 22:17 куди дроти зара ідуть? перевірити, чи працює він взагалі (мультиметром)
Три роки тому працював, думаю і зараз працює (чому може не працювати?) Мультиметра немає
-
Hotspur
Member
на 1 кмdead_rat: ↑ 25.06.2023 23:15Середню?
-
Alex+
Member
Ramon
Ці динамофтулки в роботі погіршують накат, особливо якщо фара потужна. Краще купіть лед ліхтар на руль
Ці динамофтулки в роботі погіршують накат, особливо якщо фара потужна. Краще купіть лед ліхтар на руль
-
dead_rat
Member
Так динамовтулка вже тамAlex+: ↑ 26.06.2023 00:28 Ramon
-
Alex+
Member
dead_rat
Так без фари то просто втулка. Вона почне гальмувати під навантаженням фарою.
На і світла від неї як кіт наплакав, а як пригальмуєш, то і того не буде)))
Так без фари то просто втулка. Вона почне гальмувати під навантаженням фарою.
На і світла від неї як кіт наплакав, а як пригальмуєш, то і того не буде)))
-
murzik
Member
:: це як?Alex+: ↑ 26.06.2023 00:35Вона почне гальмувати під навантаженням фарою
-
Alex+
Member
Ця втулка по суті звичайний генератор. На холостому ході, без нагрузки, крутиться легко. І навпаке - чим більше навантаження, тим важче його крутить
-
3-14
Member
Ліхтарі на динамо є різної потужності і також є з вбудованим конденсатором, який живить ліхтар під час зупинкиAlex+: ↑ 26.06.2023 00:35На і світла від неї як кіт наплакав, а як пригальмуєш, то і того не буде)))
Динамо це офігенна річ, якщо велосипед використовується в матрасному режимі, або якщо це сітібайк.
-
Ramon
Member
Alex+
До речі дійсно, згадав зараз що коли вмикав світло, то вєл дійсно починав трохи гірше їхати Правда вже точно не пам'ятаю наскільки саме, та і в принципі вночі, коли вмикаєш світло, апріорі вже не будеш намагатись 40-50км/год викрутити).
Освітлення дійсно було так собі, але я більш ніж впевнений що то через стару фару зі звичайною лампочкою розжарювання. Якщо поставити гарний ЛЕД має світити добре, оскільки ККД (КПД) лед апріорі вище ніж лампи розжарювання
А скажіть ще таке - також маю і задній ліхтар, в якого в принципі ітак є великий світлоповертач+є ще маленький світлоповертач внизу. Якщо задній ліхтар не підключати до динамо - я так розумію що тоді передній краще світитиме?
До речі дійсно, згадав зараз що коли вмикав світло, то вєл дійсно починав трохи гірше їхати Правда вже точно не пам'ятаю наскільки саме, та і в принципі вночі, коли вмикаєш світло, апріорі вже не будеш намагатись 40-50км/год викрутити).
Освітлення дійсно було так собі, але я більш ніж впевнений що то через стару фару зі звичайною лампочкою розжарювання. Якщо поставити гарний ЛЕД має світити добре, оскільки ККД (КПД) лед апріорі вище ніж лампи розжарювання
А скажіть ще таке - також маю і задній ліхтар, в якого в принципі ітак є великий світлоповертач+є ще маленький світлоповертач внизу. Якщо задній ліхтар не підключати до динамо - я так розумію що тоді передній краще світитиме?
-
dead_rat
Member
Ramon
Ну шо, наступний крок - затрекати Стравою своі 40-50 км/г щоб форум зацінив
Ну шо, наступний крок - затрекати Стравою своі 40-50 км/г щоб форум зацінив
-
Hotspur
Member
по рівному. з горки і мурзік можеdead_rat: ↑ 26.06.2023 09:05Ну шо, наступний крок - затрекати Стравою своі 40-50 км/г щоб форум зацінив
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
я 40 кмч їздити на гревелі не можу довго
-
dead_rat
Member
Hotspur
Ти доречі теж, давай покажи страва сегмент з 40
Бо те, що ти побачив 40 поки спрінтував, може виявитися середньою 37 навіть на вельми короткому відрізку
Ти доречі теж, давай покажи страва сегмент з 40
Бо те, що ти побачив 40 поки спрінтував, може виявитися середньою 37 навіть на вельми короткому відрізку