Цілком логічне і обґрунтоване рішення, аби ваші гроші не працювали на користь бот-нетів та шпигунських мереж ФСБ, КНР або невідомо кого ще.Ortyomko: ↑ 22.04.2025 21:32 По моїм внутрішнім відчуттям, я б не став його купляти через корні. Я тому і продав свій сяомі 7000 і перейшов на асус. Але це чисто особистий бзик, я розумію що це мало що змінить.
Саме тому рекомендую перш за все Asus, Mikrotik або OpenWRT.
Отправлено спустя 18 минут 42 секунды:
Відкрию страшну правду - продавцю байдуже на кількість гарантійних випадків, гарантію забезпечує виробник. Продавця цікавить різниця між закупкою та офіційною роздрібною ціною, ось що він заробляє. А також бонуси від виробника та дистриб'ютора.crumd: ↑ 23.04.2025 09:18 ...минимальное количество гарантийных случаев по сравнению с другими брендами.
Як це працює. Якщо ваш продукт - максимально дешеве лайно, яке [завдяки маркетингу] купують за оверпрайс, також ви ладні надавати його вагонами під реалізацію (післясплата), дарувати тури на Балі менеджерам торгівельних мереж, то полиці магазинів будуть ломитись від вашої продукції.
Це навіть якщо не казати про нечесну конкуренцію через субсидії від уряду КНР.
Отправлено спустя 4 минуты 28 секунд:
Заблокуйте цього користувача, він бреше буквально у кожному повідомленні.crumd: ↑ 23.04.2025 09:18 У других брендов просто не существует аналогичных моделей.