У мене проблема такого характеру... В іграх наприклад Дота2 ФПС в грі 60 при високих і малих настройках, але при високих настройках при руху камери видно як екран дьоргається нібі на 2 частини ділиться в чому може бути причина
Asus radeon hd6670 gddr5 1gb
Останні статті і огляди
Новини
60 fps картинка ривками
-
f0cus_lv
Member
-
Жора
Member
f0cus_lv
Вертикальную синхронизацию включил?
Вертикальную синхронизацию включил?
-
Klon
CG graphikos fan
f0cus_lv
включите вертикальную синхронизацию, ну и 6670 не топ, поэтому для нее средние настройки и будут нормально работать.
п.с.-чем делали замеры фпс?
включите вертикальную синхронизацию, ну и 6670 не топ, поэтому для нее средние настройки и будут нормально работать.
п.с.-чем делали замеры фпс?
-
f0cus_lv
Member
консоллю в доте 2 фрапс, вертинкальна зараз включена стоїть а вона може впливати на дьоргання картинки?
-
Darth_Maul_x3
Member
Klon:ну и 6670 не топ, поэтому для нее средние настройки и будут нормально работать.
для дотана её хватит на fHD разрешение более чем, для любых настроек.
-
Stamb
Member
f0cus_lv
В мене була проблема коли картинка йшла не гладко(чуть чуть гальмувала хоча фпс був 59-60).Причина була в оновленому драйвері.Поставив старіший(12.8) і все ОК.
В мене була проблема коли картинка йшла не гладко(чуть чуть гальмувала хоча фпс був 59-60).Причина була в оновленому драйвері.Поставив старіший(12.8) і все ОК.
-
f0cus_lv
Member
неможу знайти версії 12.8 знайшоі тільки мобільну версію вона годиться?Stamb:f0cus_lv
-
Schumi F1
Advanced Member
f0cus_lv
рекомендую помониторить загрузку GPU программой MSI Afterburner. Есть подозрение что не полная загрузка ГПУ идет, по идее, на графике будет пила. Процессор профильный?
рекомендую помониторить загрузку GPU программой MSI Afterburner. Есть подозрение что не полная загрузка ГПУ идет, по идее, на графике будет пила. Процессор профильный?
-
f0cus_lv
Member
в МСИ у мене поставлено такі частоти 820/1070, Я в компютерах не дуже розбераюсь і не знаю чи у мене профільний процесорSchumi F1:f0cus_lv
-
Darth_Maul_x3
Member
f0cus_lv
Установите програмку CPU Z, запустите, и выложите скриншот с нею.
Установите програмку CPU Z, запустите, и выложите скриншот с нею.
-
f0cus_lv
Member

-
volikovvv
Member
Проблема в драйверах, откатитесь до версии 13-4_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql , и все пройдет.f0cus_lv:У мене проблема такого характеру... В іграх наприклад Дота2 ФПС в грі 60 при високих і малих настройках, але при високих настройках при руху камери видно як екран дьоргається нібі на 2 частини ділиться в чому може бути причина
Asus radeon hd6670 gddr5 1gb