проблема з Chieftec APS-800C

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
Fetjoy
Member

Повідомлення

Всім привіт!
В системі в мене стоїть вже з 2005 року куплений тоді з запасом :gigi: Chieftec APS-800C, який справно служив, але десь півроку назад перестав статувати з першого разу, спочатку стартував через хвилину після подачі живлення, а згодом цей час збільшивя до години :eek:. Здав його на ремонт, відремонтували за 100 грн, що робили не вдалося дізнатись. Так от проблема в тому, що після купівлі ПЕЧ780 взамін Crossfire 6970, став помічати, що в нагрузці в нього дуже сильно свистять дроселі, раніше теж свистіли, але в рази менше. Так от питання, чим чревато для безпеки системи свист (навіть тріск) дроселів? Не звертати уваги, чи терміново міняти БП?
Inspiring
Member

Повідомлення

ничем, просто противно, как с ним бороться ищи в гугле, хотя писк может быть только с конкретной ВК
Alex-white
Member

Повідомлення

где ты его купил в 2005 году ?
- попробуй изменить настройки энергосбережения
Fetjoy
Member

Повідомлення

Inspiring
ничем, просто противно, как с ним бороться ищи в гугле, хотя писк может быть только с конкретной ВК
Дякую, що заспокоїли. В принципі теж думаю, що це може бути з конкретною ВК, бо ж навіть з 6970 в кросі він так не тріщав :spy:
Alex-white
где ты его купил в 2005 году ?
Стек-Компютер, є така фірма у Львові.
Alex-white
Member

Повідомлення

насколько мне известно запуск серии A-135 был в середине 2008 года
Fetjoy
Member

Повідомлення

Alex-white
Ви не повірите, але я здається заплатив за гарантійний ремонт :insane:
Гарантійний талон в мене є, але через неякісний друк остання цифра дати видачі талона затерлась (09.03.0?) :gigi: і вона мені була дуже схожа на пятірку, а я гинь не памятаю коли його купив.
Подивився обзор APS-500C на ЕasyCom від 02-02-2009:
Прошлым летом компания CHIEFTEC представила новую линейку современных блоков питания A135

Коменарі, як говориться зайві :facepalm: :lol:
Hauptmann
Member

Повідомлення

У меня была похожая история с БП "Atrix 500 Super Power". Он сгорел, был отдан в ремонт, а после какого-то энного периода эксплуатации стал пищать, сначала тихо, потом всё сильнее и сильнее. Тащил он Фен-940 и 5870 (мой второй профильный комп). Со временем, писк стал невыносимо громким. И в один прекрасный день он сгорел, теперь уже окончательно. Спасибо, что ничего с собой за компанию не потянул. Жалко, вид у него был моддеровский. Может, со временем и верну его к жизни :gigi:

ЗображенняЗображення
Відповісти