Танки онлайн

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Бачу тут море тем з іграми,а от стосовно цієї не побачив-тому нехай буде :) .
Якщо чесно "підсів" на неї місяць тому,сподобалася. А найкраще те в ній , що після того коли тебе підбивають знову повертаєшся-це для мене основне,бо "мочуть" регулярно :) .
В основному гармату вибираю шафт і танк титан,ну і стараюся стріляти так немов снайпер,щоб не знали що і звідки :) .
Нік у грі такий як тут,хто з наших ще грає?
DriverFirst
Member

Повідомлення

Не знаю, ваш я или нет, но играл. Вначале игра понравилась и я доигрался до какого-то унтер-шмунтера, уже не помню. Но в какой-то момент наступает такая ситуация, что без доната уже ничего не сможешь в бою. Тебя выносят с одного выстрела, а ты с пяти и никакой боевой опыт не помогает. Вкладывать деньги в онлайн игры считаю глупой затеей, поэтому не играю в эту игру уже пол-года. А в целом игра понравилась, очень динамичная.
viperest1
Member

Повідомлення

Я також не буду гроші тратити на таке,бо діти основне ;) . Але поки мої кіндер сюрпризи :) сплять ,то і граю. Є таке,що з одного удару підбивають,але я беру важкий танк і тоді з малого витримує до 5 попадань,а от з великого лише 2 :) . Граю в основному карту "тишина" де потрібно вкрасти прапорт суперника. Звання яке маю не пам'ятаю(зараз з тел.),но є зірочка і дві лички,ще 2-3 гри і буде третя.
viperest1
Member

Повідомлення

Така справа : достілявся я до уорент-сержанта 3 (три квадрати),ну і скажу чесно затянула мене таки гра :) .
Невже з наших ніхто не грає?,просто можна було б ввечері постріляти разом. Просто буває таке,що граю з нормальною командою,а буває , що з такими оленями що завал :) .
viperest1
Member

Повідомлення

Від останнього повідомлення взяв три звання-зараз молодший лейтенант :) (ромб на погонах). В гаражі також модернізувався нарешті,бо фактично від початку гри збирав кристали,але все ж таки купив собі 4 корпуса нових :) і тепер в гаражі маю: м2 хорнет,м2 мамонт, м2 вікінг,м2 диктатор. А з гармат : м1 -ізя(скоро буде м2),м1 шафт. Вдосконалив і грати стало цікаво ;) .
Невже лише я один тут на форумі граю цю гру :) ?
Inspiring
Member

Повідомлення

оленей хватает и в ВоТ, на данный момент все танки надоели, играю в РАСТ)) тоже бессмысленная рубиловка ;)
viperest1
Member

Повідомлення

Inspiring
я ще грав Warface (ну це вже інша тема ), але коли мене почали вбивати крізь стіни-це було вже занадто,залишив.
Inspiring
Member

Повідомлення

я тож начал играть в ворфейс, но когда увидел как чудак всех убивает не успев ни появиться, погуглив выяснил что есть читы, и за них не особо банят, а функций море, играть с читами не хотелось, тоже удалил
Хавкен попрыгал, вроде бы норм, но что то не так, не тянет
вобщем сейчас пробую разнообразные песочницы, на сюжетки пока не особо тянет
viperest1
Member

Повідомлення

Inspiring
тут актуальна приказка "в сім'ї не без урода"і там такі є.
Сьогодні вдосконалив(купив)вогнемет м1 . Плюсом цієї гармати є те,що після того коли тебе вже підірвали ,але ти досить довго палив противника то він і після того взірветься ;) . Вночі буду випробовувати на скільки він актуальний .
Себе якимось супер-пупер гравцем не рахую,но і не нуб вже :) .
Inspiring
Member

Повідомлення

Сотрудник ФСИН повесился из-за игры Tanki Online
интересно, это варгейминг сделала антирекламу ?))
viperest1
Member

Повідомлення

Стаття завал , але коментарі як завжди :lol: "ушел в офлайн". Порушена психіка :( в людини була.
viperest1
Member

Повідомлення

Став лейтенантом :super:
lamer
Member

Повідомлення

viperest1:Стаття завал , але коментарі як завжди :lol: "ушел в офлайн". Порушена психіка :( в людини була.
imho не была, а стала. :(
viperest1
Member

Повідомлення

Давно вже не писав в данії темі,но від часу останнього повідомлення багато чого змінилося ;) - став вже підполковником.
В гаражі появилося більше всього :) . А саме-ізіда м2(я її прокачав трохи),фріз м1,вогнемет м1, а також любимчик шафт м2 якого я вже досить не погано прокачав ;) . Є багато нюансів гри і змін. До позитивних можу віднести те , що шафта (гармату якою я постійно граю) модернізували і вона стала сильнішою ніж була до того.
Inspiring
Member

Повідомлення

У меня подруга ночами в эти танчики воюет, другие просто ноут не тянет. Говорит что ВоТ по сравнению с ними отстой для задротов))
Only Read
Member

Повідомлення

viperest1
харе херней заниматься - если уж задротить, то хоть в норм танки а не ето ...
еще бы ферму в однокласниках проходил :facepalm:
Inspiring:Говорит что ВоТ по сравнению с ними отстой для задротов))
так то прально всё сказала - не тот уровень уже :D
Inspiring
Member

Повідомлення

Only Read
ну так каждому своё, танчики очень фановые, а в ВоТ нужно напрягаться или сливаться
viperest1
Member

Повідомлення

Only Read
ну я не є затятий гравець у цих іграх(цілий день на роботі,а на вечір хочу відпочити,пивка випити (інколи із друзями через конференц зв'язок у скайп,і заодно командою пограти))це просто для душі. Хоч не спорю гараж в мене вже досить не поганий. А от у ВоТ там вже більше думати треба-після роботи+двоє малих дітей,яким теж потрібно приділити увагу --от і це оптимальний варіант для мене ;) . У цих ваших танках я теж є но там провів лише 2-3 бої.

Добавлено через 1 минуту 9 секунд:
Inspiring
абсолютно вірно :beer: :super:
viperest1
Member

Повідомлення

" target="_blank трошки моеї гри :shuffle: :beer: :super:
BigTypoon
Member

Повідомлення

Ну и :puke:
а звуки- просто рак мозга!