Предлагаю обсудить Radeon HD 5850 – новые данные об энергопотреблении
Могу поспорить что она хавает больше 151 ватта.
Останні статті і огляди
Новини
Radeon HD 5850 – новые данные об энергопотреблении
-
Бессмертный Бог Император
Member
-
Ramon
Member
Предлагаю обсудить Radeon HD 5850 – новые данные об энергопотреблении
юхууу...
імхо знову хх50 - це модель з кращими показниками ціна/якість, так само як і було колись з 4850/4870 - 200$ i 300$, а потужність - лише 30% різниці
до того ж DDR5 можна буде без проблем погнати і до рівня майже 5ггц, плюс менша кількість потокових процесорів сприятиме на кращий розгон.
та і здається мені шо навіть напруга в них на ядро буде однакова (судячи по max TDP), то підняти частоти 5850 до рівня 5870 не буде складно ІМХО
Добавлено спустя 1 минуту 4 секунды:
ще плюс - коротша
юхууу...
імхо знову хх50 - це модель з кращими показниками ціна/якість, так само як і було колись з 4850/4870 - 200$ i 300$, а потужність - лише 30% різниці
до того ж DDR5 можна буде без проблем погнати і до рівня майже 5ггц, плюс менша кількість потокових процесорів сприятиме на кращий розгон.
та і здається мені шо навіть напруга в них на ядро буде однакова (судячи по max TDP), то підняти частоти 5850 до рівня 5870 не буде складно ІМХО
Добавлено спустя 1 минуту 4 секунды:
ще плюс - коротша
-
Петрович
Member
A что толку спорить? Её в наличии даже на e-bay нет. Анонс состоялся, а где она? Не ясно.
-
Петрович
Member
Этот дядя Сэм пусть сам их ест за такие деньги. Барыган... Вот такие дяди Сэмы и будут сейчас наживаться на ажиотаже.
-
Ramon
Member
NF
та ппц 550 баков!!!
та ппц 550 баков!!!
-
Freddy Krueger
Member
Хахаха, все кричат Radeon рулит, а он даже ещё не появился в продаже, ну несчитая дядюшки Сэма - тоже самое что и кричать nVidia вышла.
-
Ramon
Member
Freddy Krueger
ти про шо?
тільки тут, на укр оверах, як мінімум пятеро уже юзають 5870!!!
ти про шо?
тільки тут, на укр оверах, як мінімум пятеро уже юзають 5870!!!
-
Петрович
Member
Це хто же? Интересно вже. Одного знаю. А ще?
-
Ramon
Member
Петрович
ну продавали ж десь пять карт, не в одну ж машину вони пішли
ну продавали ж десь пять карт, не в одну ж машину вони пішли
-
NF
Member
Ну, якщо хочаб один з тих хто їх купив відгукнеться, я буду здивований А так я думаю, що то був фейк.Ramon:ну продавали ж десь пять карт
-
Ramon
Member
NF
para_bellum продавав 2 шт. Він не фейкер
para_bellum продавав 2 шт. Він не фейкер