Новини
Останні статті і огляди
Допоможіть розблокувати телефон samsung galaxy s II
-
viperest1
Member
Тут така справа є телефон samsung galaxy s II , він виключився , друг поставив телефон на зарядку. Після того коли він включився то пише так "введіть ключ керування блокування мережі" і прийняти/відхилити. Що це означає - злетіла прошивка?,чи ще якийсь сюрприз? Хто, що порадить? Таке сталося вперше. Дякую за відповіді. Телефон не мій друга.
-
Del
Member
viperest1
Я так понял тело из-за бугра привезено? Если так, то слетела разлочка под наших операторов. Там либо nck-код нужен (платно), либо к мастерам нести для активации (что тоже не на халяву)
Я так понял тело из-за бугра привезено? Если так, то слетела разлочка под наших операторов. Там либо nck-код нужен (платно), либо к мастерам нести для активации (что тоже не на халяву)
-
viperest1
Member
Del
зрозумів
перекажу йому .
зрозумів
-
Juzt
Member
Del
viperest1
А если просто кастом прошить?
viperest1
А если просто кастом прошить?
-
viperest1
Member
Я без поняття , потім дам йому ссилку на тему,хай сам вже відписується тут(просто на даний час він не може цього зробити,бо далеко від компа,а тел.як бачите не працює).
-
Juzt
Member
та хай сразу на 4пда идёт, я малой оттуда официалку ломаную ИКС брал, уже с пол года проблем не наблюдается
-
Danchich_Ua
Member
На 4пда все есть.
-
viperest1
Member
А де цей код можна взяти?,щоб заплатив і все працювало. Ну і тел.працював 4 міс без проблем.
-
Outlaw
Member
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=288234" target="_blank 
-
viperest1
Member
Outlaw
дякую
дякую
-
Nic_Roman