Потрібна порада на десікатну тему. ЛЕЛП!

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
Дуче
Junior

Повідомлення

Короче шановні, отака от фігня. Є я. Є дівка. Немає хати. Хата є в мого товариша. Приміщення погане, але центр. Ключ в нього один.
Завтра в мене побачення. Товариш приходить з роботи ввечері і відповідно має про собі ключа.
Так от. Нада прийти на хату з дівкою. Але як так зробити, щоб товариш передав мені ключа. Щоб все було природьньо і дівчина не знервувалася. Бо зачьота не буде(.

Ваші думки, як то краще провернути. Ще раз нагадую, що живе він в центрі, тобто прогулянка його вулицею буде втглядати природньо.
Spawny
Member

Повідомлення

Форумом не ошибся? Здесь таким тема не место.
Дуче
Junior

Повідомлення

А що не так? Я ж не в "материнки" кинув а в "флейм". А овери теж люди і повинні допомагати одне одному. я так вважаю) От ти б як це провернув би? :spy:
Android
Bot

Повідомлення

А ключи обязательно с дифкою забирать? раньше низя?
infinity_loop
Member

Повідомлення

или отойти с пареньком на пару слов, и так передать ключи?

решений много - главное искать
Дуче
Junior

Повідомлення

В тому то й фігня, що ранніше - нізя. Лише з діфкою. Я думав, моде типу його побачити, зробити звивування, на обличчі, типу а я оце до тебе хотів заглянути) а ти з дому йдеш. Ну і тут він мені дасть ключі... Хоча якась фігня виходить( :lamer:
otShellnick
Member

Повідомлення

Дуче
ты чё маньяк ,что боишся чобы она узнала, что ты ведешь её к другу на хату???? друга то там не будет как я понимаю :shuffle:
Дуче
Junior

Повідомлення

Нє, ну просто ясно буде чого я її кади й навіщо веду... :-/
otShellnick
Member

Повідомлення

а она что блондинка и ни очем не догадивается???
или предложил ей погулять, и думаешь что она так сразу и согласится
Дуче
Junior

Повідомлення

otShellnick
Хм. Тобто морда цеглиною і вперед? А зустітися вона не проти. І прелюдії в нас тікі шо огого... просто я ще цнотливий :lamer: :lamer: :lamer:
otShellnick
Member

Повідомлення

Дуче:Тобто морда цеглиною і вперед
лутше не скажеш :)
Valerian
Member

Повідомлення

Дуче
:rotate:
1. Дома у тебя нет? Зачем тебе квартира товарища?
2. Есле девочка хочет, то ей реально пофигу где. поверь... Есле она не хочет - значит ты тормоз, и не смог довести её до этого... Значит - квартира товарища тебе и не нужна.

ЗЫ. Ты бы её ещё "тёлкой" назвал что бы все поняли какого уровня девочка. хххе.
otShellnick
Member

Повідомлення

Valerian:ЗЫ. Ты бы её ещё "тёлкой" назвал что бы все поняли какого уровня девочка. хххе.
или кобылой :rotate: :rotate:
infinity_loop
Member

Повідомлення

Valerian

или козой :rotate: :rotate: :rotate:
Android
Bot

Повідомлення

короче, чуваки, осталось два часа до конца, всмысле до начала, продолжаем, продолжаем
blackdem
Member

Повідомлення

блин, как дети малые
(с) жирная мыша из анекдота
:D
Qntality
neadekvato nachalnego

Повідомлення

тёлкой
кобылой
козой
ржунемогу
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дуче
Junior

Повідомлення

Ну і який в неї рівень??? Тьолка доволі образливе слово, я тобі скажу - його привципово не вживаю, як і всіх інших тут наведених.

А короче така фігня, майже вийшло. В парку. Но шото ще в неї не готово. Думаю до наступного побачення дублікат ключів зробити і не паритися :)
Spawny
Member

Повідомлення

Дуче
Я таких людей как ты еще не встречал, может и встречал но они такой ереси на спец форумах не писали, ты как маленький ребенок или большой дибил, у тебя что башка совсем не варит как такое организовать? или ты так самовыражаешься на форуме, рассказывая как девку в парке тискаешь?
Android
Bot

Повідомлення

блин, повеселили :lol: это явно топик месяца
Відповісти