Новини
Останні статті і огляди
Подскажите материнку на 1155 разъем под процессор i5-2500K или i5-3570K
-
Truchmann
Member
Подскажите материнку на 1155 разъем под процессор i5-2500K или i5-3570K. Я не ставлю целью разгонять процессор в ближайшее время, мне просто нужна дешевая, но добротная материнка под эти процессоры и одну видеокарту Zotac GeForce GTX680 так, чтобы все в копмлексе работало так, как работало бы в комплексе на крутой но не разогнаной материнке и процессоре.
Востаннє редагувалось 12.09.2012 21:35 користувачем Truchmann, всього редагувалось 1 раз.
-
viperest1
Member
1155 сокет трошки помилилися 
Добавлено через 2 минуты 23 секунды:
і в розділі "материнські плати" є спец тема по вибору плати під проци інтел.Вам туди
і в розділі "материнські плати" є спец тема по вибору плати під проци інтел.Вам туди
-
Truchmann
Member
То займе тривалий час. Мені стисло - варто чи ні?viperest1:1155 сокет трошки помилилися
Та й взагалі, можна придбати матку до 1000 грн, так щоб на ній гнати проц можна б було?
-
viperest1
Member
http://hard.rozetka.com.ua/asus_p8z77_v ... cteristics" target="_blank
нормальна плата і для розгону буде саме те на майбутнє.
нормальна плата і для розгону буде саме те на майбутнє.
-
Truchmann
Member
Подяка за пораду!
Колись я купляв за $350 матку на 775 сокеті, але узяти під неї проц за $600-1000 так й не вдалося. Дарма витратився, отже, на неї...
Колись я купляв за $350 матку на 775 сокеті, але узяти під неї проц за $600-1000 так й не вдалося. Дарма витратився, отже, на неї...
-
viperest1
Member
Я свою брав за 2770грн.мамку і 2780грн.проц.Нажаль зараз вони безцінь
. успіхів 
-
yupi
Member
viewtopic.php?f=3&t=297" target="_blank