Проблема в тому, що зникли папки з жд,а память займають . Зниклі папки можна побачити задопомогою Winrar, вся інформація намісці, але нехочеться архівувати весь диск та й нікуди.
Хто знає як вирішити цю проблему допоможіть.
Останні статті і огляди
Новини
Підкажіть як знайти вірус на зовнішньому жд і виправити наслідки йщго роботи
-
zorro
Member
-
Strikerr
Member
Потрібно ввімкнути відображення прихованих та системніх файлів.
Можна також зняти атрибут приховані з усіх папок. Як це зробити написано тут http://freeshare.org.ua/kak-izmenit-atr ... atu-fajla/" target="_blank
Можна також зняти атрибут приховані з усіх папок. Як це зробити написано тут http://freeshare.org.ua/kak-izmenit-atr ... atu-fajla/" target="_blank
-
zorro
Member
Вірус я видалив за допогою Есет Смарт Секюріті 4.2 папки зникли, але файли які були не в папках залишились.
При ввімкненні відображення прихованих та системніх файлів папки на зовнішньому жд не видно, але вінрар їх бачить. Пробував Тоталкомандер він не бачить папок. Раніше я просто мав справу тільки з флешками. Я запаковував всі файли і папки на флешці відправляючи архів на диск Д. Потім розпаковував тільки файли без папок.
Проблема в тому, що я не можу запакувати весь зонішній жд(500 гб і він повний) бо його обєм набагато більший за обєм внутрішнього жд(320гб).
Як зробити папки видимими?????
При ввімкненні відображення прихованих та системніх файлів папки на зовнішньому жд не видно, але вінрар їх бачить. Пробував Тоталкомандер він не бачить папок. Раніше я просто мав справу тільки з флешками. Я запаковував всі файли і папки на флешці відправляючи архів на диск Д. Потім розпаковував тільки файли без папок.
Проблема в тому, що я не можу запакувати весь зонішній жд(500 гб і він повний) бо його обєм набагато більший за обєм внутрішнього жд(320гб).
Як зробити папки видимими?????
-
Strikerr
Member
Значит в тотале выключены скрытые файлы и папки.
-
zorro
Member
Дякую все запрацювало