Питання щодо доставки з-за кордону

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
axotnik
Member

Повідомлення

Доброго дня
хочу купити в цьому магазині кілька речей http://www.neweracap.co.uk
є наступне питання:
чи нормальна служба доставки UPS Standard Delivery
і як вказувати свою вулицю для них,щоб не переплутали
вулиця ім. генерала Тарнавського,не знаю,чи підійде str. Tarnavskogo/Tarnavskiy street
Дякую :beer:
п.с. ви ще знаєте магазини з одягом з-за кордону?
*sam*
Member

Повідомлення

ylitsa Tarnavskogo, адрес указывается только транслитерацией, и по-моему лучше экспресс деливери
andrey.nk
Member

Повідомлення

axotnik
доставку лучше брать с трекингом, иначе твоя посылка может "затерятся" на таможне, а от магазина потом ничего не добьешься.
axotnik
Member

Повідомлення

Там лише 1 варіант доставки,хіба це не авіапошта?
просто судячи по термінах доставки 3-5днів...
andrey.nk
Member

Повідомлення

axotnik
3-5 дней это из области фантастики, если из штатов.
dimka890
Member

Повідомлення

трекинг брать желательно, можно следить за посылкой
улицу указывать на транслите, ибо улица не для них, улица для наших почтальонов
Thunder7
Member

Повідомлення

andrey.nk:3-5 дней это из области фантастики, если из штатов.
возят и быстрее - вопрос в цене.
Co6aka
Member

Повідомлення

axotnik:http://www.neweracap.co.uk
:-P
axotnik
Member

Повідомлення

Co6aka:
axotnik:http://www.neweracap.co.uk
:-P
Ну так з Англії можуть привезти за такий період?
Co6aka
Member

Повідомлення

на счет UPS не знаю, но большинство европейских (в т.ч. английских) покупок приходят обычной почтой в среднем за 8-10 дней.
r057yk
Junior

Повідомлення

Може хтось в курсі - чи працює реально новий митний кодекс, тобто для міжнародних поштових та експрес-посилок застосовується обмеження в 300 євро чи все-таки в 200. І оподатковуватись буде частина їх вартості, що перевищує встановлений поріг чи взагалі вся вартість?
Co6aka
Member

Повідомлення

r057yk:чи працює реально новий митний кодекс
нет, но есть покращення життя.
Thunder7
Member

Повідомлення

axotnik:Ну так з Англії можуть привезти за такий період?
с Англии EMS возит 4-6 дней а стандартная авиа может идти 2+ недели. Также нужно избегать праздников ибо затягивается все сразу.

Добавлено через 57 секунд:
r057yk:Може хтось в курсі - чи працює реально новий митний кодекс, тобто для міжнародних поштових та експрес-посилок застосовується обмеження в 300 євро чи все-таки в 200. І оподатковуватись буде частина їх вартості, що перевищує встановлений поріг чи взагалі вся вартість?
ветирован в лучшем случае заработает з 01.01.2013 после учитывания предложений президента
по нынешнему кодексу перевозка/упаковка не учитывается но должна быть прописана в инвойсе отдельной строкой иначе посчитают от общей стоимости инвойса :)
Sem
Member

Повідомлення

axotnik: п.с. ви ще знаєте магазини з одягом з-за кордону?

Тоже интересует опыт покупок, особенно из Англии :beer:
r057yk
Junior

Повідомлення

Thunder7
Co6aka
Тобто працює колишня схема - до 200 євро за посилку, і ще в цю вартість входить і вартість доставки якщо її не прописати окремо, я правильно розумію?

Наприклад посилка вартістю 230 євро + 40 євро доставка = 270 в сумі, які податки, митні збори, штрафи, і т.д. я повинен буду заплатити, щоб отримати її підкажіть будь-ласка?Нажаль не вистарчає часу читати законопроекти.
MaJ0r
Advanced Member

Повідомлення

r057yk:Thunder7
Co6aka
Тобто працює колишня схема - до 200 євро за посилку, і ще в цю вартість входить і вартість доставки якщо її не прописати окремо, я правильно розумію?

Наприклад посилка вартістю 230 євро + 40 євро доставка = 270 в сумі, які податки, митні збори, штрафи, і т.д. я повинен буду заплатити, щоб отримати її підкажіть будь-ласка?Нажаль не вистарчає часу читати законопроекти.
не помню точных цифр, но много. Доставка для физиков - что-то новое. Придется очень много долбаться на таможне и платить денег за услуги, поэтому лучше отправлять USPS или аналогами почтовых служб других стран(не UPS, DHL, TNT, Fedex etc). Стоимость просить указывать менее 200 ойро и все. Если в Киеве на специализированной таможне она не вызовет подозрений(занижение цены или еще что-то), получите посылку в почтовом отделении. Так конечно будет дольше, недели 3-4 зато проще и таможню даже не увидите и ее работников не узнаете.
Co6aka
Member

Повідомлення

r057yk
С 230+40 ты заплатишь 118.8.
Вообще-то в данном случае стоимость доставки в таможенную стоимость (с которой берется налог и пошлина) не включается. Но у таможни свои приколы. Если в посылке не идет инвойс, и у таможенников в их каталогах нет этого товара или он еще дороже, чем ты заплатил, то зачастую тебе придется отправлять им выписку с печатями и подписями банка. А там они уже посчитают таможенной стоимостью всю сумму транзации, потому что определить и вычесть из нее стоимость доставки в соответствии с законодательством будет нереально.
_VM_
Member

Повідомлення

r057yk:які податки, митні збори, штрафи, і т.д. я повинен буду заплатити
Заплатишь около 40% стоимости посылки.
Thunder7
Member

Повідомлення

r057yk:Наприклад посилка вартістю 230 євро + 40 євро доставка = 270 в сумі, які податки, митні збори, штрафи, і т.д. я повинен буду заплатити, щоб отримати її підкажіть будь-ласка?Нажаль не вистарчає часу читати законопроекти.
+44% к стоимости инвойса мито 20% + ПДВ
r057yk
Junior

Повідомлення

MaJ0r
Не впевнений що computeruniverse.net висилають в Україну чимось іншим окрім DHL.
Co6aka
_VM_
Thunder7
Оскільки не знайшов в цьому магазі іншої доставки в Україну ніж DHL вирішив затефонувати в місцевий офіс DHL Україна і дізнатися яким чином це все мало б відбутися, скажімо так офіційно, і тут почалося:
- згідно чинного законодавства для міжнародних поштових та експрес-посилок застосовується обмеження в 200 ойро/фіз.особу, оскільки моя посилка його перевищує я маю сплатити +44% від вартості, АЛЕ, якшо в інвойсі вказана лише кінцева вартість (ціна+доставка) я сплачую +44% від неї, якшо прописано вартість і тут жиш рядком нижче вартість доставки окремо тоді я сплачую тільки від вартості покупки без доставки. Ну тут не знаю, так мені намагалися пояснити в DHL.
- далі потрібно заповнити якусь декларацію М16, яка в DHL коштує, УВАГА - 375 грн, за що?
- повинне бути підтвердження того що вартість покупки дійсно становить 230 ойро, а не наприклад 400, тобто в моєму випадку потрібно було б показати роздруківку PayPal про оплату товару.
- і останнє яке мене просто вбило коли я його почув, оскільки моя покупка стосується комп'ютерних комплектуючих то необхідно отримати висновок Держспоживстандарта про необхідність/відсутність необхідності сертифікації в Україні. Навіщо (ну то м'яко сказано) воно мені потрібно, я ж не збираюся оптом це все завозити і продавати в Україні.
То ППЦ, тобто у всьому світі продається і можна користуватися, а в Україні треба спочатку перевірити "а вдруг воно бле@ть якісь магнітні хвилі неправильні випромінює!?"
Наскільки я зміг дізнатися в начальника відділу Держспоживстандарту такий висновок може потянути на декілька тис. грн.
Я в шоці. :facepalm:
Востаннє редагувалось 20.01.2012 23:58 користувачем r057yk, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти