UA
|
RU
Пропустити
Пошук
Розширений пошук
Вхід
Ім'я користувача:
Пароль:
Я забув свій пароль
Запам'ятати мене
Приховати мене
Теми без відповідей
Активні теми
Пошук
Правила форуму
Overclockers.ua
Overclockers.ua
Конференція
Тематичні форуми
Носії інформації
Пошук
Новини
Відеокарта GeForce RTX 3060 12 ГБ знову у продажу в європейських магазинах: від €334 за модель ASUS Dual
Gigabyte підготувала плату B850 Aorus Elite X3D з оптимізаціями для процесорів AM5 із 3D V‑Cache
Японська компанія почала випускати іграшкові комп’ютерні компоненти. Альтернатива в епоху високих цін на справжні компоненти ПК
NVIDIA App не впливає на частоту кадрів, але фільтри можуть знизити продуктивність
Собівартість нової консолі PlayStation 6 вже наблизилася до $1000 — причиною став дефіцит пам’яті
Флагманським процесорам Intel Nova Lake‑S приписують 474-ватний показник PL2
Ентузіасту вдалося запустити Windows 11 на комп’ютері епохи DDR1 з AGP-відеокартою
Останні статті і огляди
Огляд та тестування материнської плати ASUS ProArt B850-CREATOR WiFi NEO для платформи AMD Socket AM5
Скільки коштує fps? Граємо на GeForce RTX 50 з 8 ГБ. Огляд та тестування відеокарти MSI GeForce RTX 5050 8G Gaming OC
Огляд та тестування ігрового 16″ ноутбука MSI Crosshair 16 HX AI на базі процесора Intel Core Ultra 7 255HX та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5060
Огляд ігрової магнітної hot-swap клавіатури ASUS ROG Azoth 96 HE
Огляд гри 007 First Light та технологій NVIDIA. Бонд повертається
Огляд та тестування USB-накопичувачів з апаратним шифруванням: Kingston IronKey Locker+ 50 128GB та IronKey Keypad 200 128GB. Захист даних військового та корпоративного рівнів
Огляд та тестування ультратонкого ігрового 14″ ноутбука ASUS ROG Zephyrus G14 (2026) GU405AW на базі процесора Intel Core Ultra 9 386H та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5080
Intel позволит использовать TRIM в RAID
SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Відповісти
Пошук
Розширений пошук
1 повідомлення • Сторінка
1
з
1
Автор
Повідомлення
MaG!STeR
Member
Профіль
Цитата
Повідомлення
19.11.2011 03:00
Итак, владельцы SSD в составе RAID0 на чипсетах Intel долго ждали этого момента...
В драйверах Rapid Storage Technology 11.5 Intel добавит поддержку TRIM для SSD, входящих в RAID0 массивы.
#
Відповісти
1 повідомлення • Сторінка
1
з
1
Повернутись до “Носії інформації”
Перейти
Тематичні форуми
↳ Техпідтримка
↳ Процесори
↳ Материнські плати