Підкажіть назву програми або дайте ссилку.

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Привіт!Мені потрібна програма котра в режимі реального часу,а саме під час гри показувала температуру ядра ГПУ,рівень загрузки карти, кількість кадрів і температуру.Такою програмою ще не користувався проте дуже потрібна (підказували що у EVGA є така програма проте назви не знаю).Буду вдячний!
sashok-1982
Member
Звідки: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки

Повідомлення

viperest1
так в афтербернере есть такие функции по моему :dontknow:
localpirat
Advanced Member

Повідомлення

viperest1:у EVGA є така програма проте назви не знаю
EVGA Precision?
viperest1
Member

Повідомлення

sashok-1982 я її маю,але нею коритуюся лише щоб обороти вентиляторів поставити на 100 % під час гри і все.

Добавлено через 33 секунды:
localpirat дякую зараз скачаю :beer: :super:

Добавлено через 33 минуты 9 секунд:
EVGA Precision це та програма,але під час гри не показує датчики :( просто боюся ,щоб фігні всілякої не включити.Як зробити так ,щоб показало все те що я просив вище :shuffle: і більше надіюся ,що не буду нікого мучити ;)

Добавлено через 3 минуты 21 секунду:
:jump: все знайшов ;)
yakudza43
Member

Повідомлення

я її маю,але нею коритуюся лише щоб обороти вентиляторів поставити на 100 % під час гри і все.
Так а что мешает ей пользоваться так, как вам и требуется??? Она прекрасно с этим справляется :dontknow:

P.S: А мне хватает гаджета GPU Monitor 3.0
Oberon64
Member

Повідомлення

В поисковике набери - Прога для мониторинга видеокарт . Наверняка будеш удивлен количеством ответов на этот запрос.
Gagarin-ace
Member

Повідомлення

ога, надо по больше прог ставить, и как только начнётся одновременній опрос их всех, то кулер просто останавливается B-)

афтербёрнер может всё, и температуру и фпс, и обороты, - не ленись зайди в меню :laugh:
Imper
Member

Повідомлення

viperest1: EVGA Precision це та програма,але під час гри не показує датчики :( просто боюся ,щоб фігні всілякої не включити.Як зробити так ,щоб показало все те що я просив вище :shuffle: і більше надіюся ,що не буду нікого мучити ;)
Зображення
viperest1
Member

Повідомлення

Я вже все зробив і знайшов :) все показує ,що має показувати.І мене по-правді здивувало те що моя карта при нагрузці гріється менше ніж я думав :)
-
Member

Повідомлення

viperest1
Особисто я користуюся Ріва тюнером - але - в мене двохмоніторна конфігорація - отож бо досит просто це - на одному моніторі гра, на другому - графіки
Graveworm
Member

Повідомлення

рива = афтербернер = евга. это все одна программа, только разных версий
viperest1
Member

Повідомлення

Я дійсно дивився,є багато програм,що показують всі дані про стан компа .Все супер,але нажаль немає часу за компом сидіти-відпустка закінчилася :( .
Відповісти