поставив радіатор на проц в заміну боксу( термолаб барам + 2 вентилятори+ на залман пасту) почало після того підторможувати відео і відео в неті, йде нормально а потім підтормозить на 1-2 сек(із звуком трррр потім все норма і за деякий час знов повторюється)
система в профілі, поки що на номіналі
де копати?
Новини
Останні статті і огляди
виникла маленька проблема
-
Nic_Roman
Member
-
такоэ
Member
Там где нашкодил. Может твой проц признаёт только боксовый кулерок.. 
-
Nic_Roman
Member
ще може вінду переставлю, як правило при таких тормозах може помогти, хоча не знаю
-
Cem4ik
Member
может новым кулерком закоротил где то что то?
-
Nic_Roman
Member
Cem4ik
та вроді ні, все добре, тести проходить, ігри не пробував бо нема часу, зватра переставлю вінду якщо нічого не зміниться треба розбирати, а може в сокеті щось сталося, я проц виймав, я не знаю за що братися
та вроді ні, все добре, тести проходить, ігри не пробував бо нема часу, зватра переставлю вінду якщо нічого не зміниться треба розбирати, а може в сокеті щось сталося, я проц виймав, я не знаю за що братися
-
well
Member
Nic_Roman
драйвер на видео не обновлял часом? попробуй поставить старые драйвера....
драйвер на видео не обновлял часом? попробуй поставить старые драйвера....
-
Nic_Roman
Member
well
переставив дрова на відео, вроді нема, за 10 хв перегляду( на аті такого не було, а ще пишуть що в аті криві дрова) ще завтра подивлюся бо сьогодні вже нема часу
переставив дрова на відео, вроді нема, за 10 хв перегляду( на аті такого не було, а ще пишуть що в аті криві дрова) ще завтра подивлюся бо сьогодні вже нема часу