Останні статті і огляди
Новини
Проблема с ДУ SOLO 6C
-
archibalt
Member
Всім привіт. Проблема постає в ДУ акустики microlab SOLO 6C. Спочатку пульт зовсім не працював і не реагував ,потім почав реагувати бо покрутив ззаду колонок регулятор гучності, але при цьому якщо залишити гучність наприклад на 18 то чомусь ПДУ можна відрегулювати гучність до 20, а далі ступор. І якщо наприклад вручну викласти гучність 45 то знову ПДУ працює. Також замітив що на дуже близькій відстані він може не реагувати а якщо на 1.5-2 метра відійти то реагує. Перед покупкою включав в магазині - проблем не було( правда це було минулого тижня), а вдома ось такий трабл ,я не думаю що за 7 днів перебування в магазині колонки поламались Як варіант батарейку спробую замінити. Які будуть ваші думки. Нести наза д в магазин і забрати гроші чи це якась дійсно хронічна хвороба SOLO серії С. Хоча зі звуком проблем немає що мені і найголовніше, але якось всередині мучає що ПДУ не відповідно функціонує, як не як подарунок до дня народження
-
archibalt
Member
Сьогодні поміняв пульт так як їздив з акустикою в магазин - там підключили і все нормально робило при мені, тобто глюків з новим пультом не було. АЛЕ приїхавши додому знову замітив що звук вище поділки 20 не можу пультом виставити ,просто немає слів я в такого ще не бачив, невже щось дома заважає сигналу чи як. Просто розгублений стою, знову повертатись в магазин немає сенсу, акустика ж справна та і не буду ж продавця везти додому щоб показати йому такий "фокус". Хто що може на це сказати?
-
Voodoo89
Member
Ну попробуй у соседа проверь.. А пульт от ТВ нормально работает, или тоже выделывается?Хто що може на це сказати?
ЗЫ. Мистика.
-
archibalt
Member
ні, побутова техніка норм працює, звонити в магазин сенсу немає, так як перший пульт взагалі перестав працювати, ще не так зрозуміють що я з ПДУ роблю що він не реагує нормально в мене дома, дійсно містика. Як варіант думаю купити виносний пульт схожий як в logitech, щоб пульт не мучити і не дотягуватись до заду колонок.А пульт от ТВ нормально работает, или тоже выделывается?
-
archibalt
Member
Чим це пояснити що гучність можна регулювати від 8 до 20 поділок, а далі наче зависає, хоча колонки норм грають? Підкажуть будь-ласка поки не пізно, просто є можливість віднести в магазин назад і взяти іншу таку саму акустику
-
Scream
Member
archibalt
Проблема скорее всего в колонках а не пульте. Пульт или работает или нет. Вези в магазин колонки и требуй замены.
Проблема скорее всего в колонках а не пульте. Пульт или работает или нет. Вези в магазин колонки и требуй замены.
-
*sam*
Member
У меня на телевизоре, если на пульте посидеть , он перестает работать, реагируют только кнопки изменения громкости, и то не во всем диапазоне, точно так же на на ваших колонках, помогает следующая процедура: выключить телевизор, обесточить его, потом вынуть батарейки с пульта и подождать 5 минут. После этого работать начинает. Вдруг поможет , хотя наверно надо колонки отнести в магазин
-
archibalt
Member
*sam* дякую за пораду, схожі процедури робив не допомагає ,мені аж рука не піднімається знову дзвонити в той магазин і пояснювати цю ситуацію, просто якби ці колонки дістались на 160 грн дешевше, можу в тому то і діло що вони дешевше і тмоу з ними такий трабл, хоча там на полиці бачив ще такі самі, правда вони дорожчі, значить виходить мені підсунули
Добавлено через 2 часа 50 минут 1 секунду:
всім дякую, поміняв колонки на інші, тепер все працює
Добавлено через 2 часа 50 минут 1 секунду:
всім дякую, поміняв колонки на інші, тепер все працює
-
Scream
Member
archibalt
Тебя в магазине сфоткали?
Тебя в магазине сфоткали?
-
archibalt
Member
Scream неа, перехрестились
-
mrTsokol
Junior
Ребят,у меня тоже эти колонки,вот сижу и думаю,а если с пультом что случится,что делать?Реально где замену ему найти?
-
archibalt
Member
mrTsokol думаю на барахолці можна знайти, раніше на зарубіжних сайтах зустрічав
-
shark-x64
Junior
archibalt найшов пульт? колись на розетці продавався http://hard.rozetka.com.ua/rc_for_micro ... s/p173918/" target="_blank
-
archibalt
Member
shark-x64 я не шукав його, мені видали нові колонки після тяганини і дзвінків у магазинпросто хотіли під виглядом пошкодженої коробки продати напівробочі(як виявилось паяні) колонки
-
shark-x64
Junior
почитавши відгуки про даний про пульт можна зробити висновок, що пульти просто неякісні, це я можу сказати і про свій. Він то в мене працює, просто думаю це питання часу
-
archibalt
Member
shark-x64як варіант це можуть бути проблеми з самим приймачем сигналу, якраз в мене була така проблема як виявилось, так як магазин я добряче напрягав, вони мені дали новий пульт, я його спробував і всеодно проблема залишилась, потім відвіз колонки в магазин і перед ними показав проблему, а до цього я вдома колонки розібрав і побачив що вони паяні, тому я їх віддав і взяв інші
-
Zhekawork
Advanced Member
ну и гуд