Пропоную обговорити Sony відмовляється від віртуальної реальності? Сотні VR-патентів переходять до конкурента
У соні просто немає контенту для власного ВР. Якісь одиничні ігри погоди не роблять.
Новини
Останні статті і огляди
Sony відмовляється від віртуальної реальності? Сотні VR-патентів переходять до конкурента
-
waryag
Member
-
KimRomik
Member
просто ніхто не хоче жити в Матриці 
-
yariksom
Member
Я хочу, підключіть мене туди на найближчих 10 років
-
CnC_General
Member
згоден. у соні немає такого контенту, щоб заради нього я пішов та купив ВР гарнітуру.waryag: ↑ 09.10.2026 11:51 Пропоную обговорити Sony відмовляється від віртуальної реальності? Сотні VR-патентів переходять до конкурента
У соні просто немає контенту для власного ВР. Якісь одиничні ігри погоди не роблять.
+ в них немає того ексклюзивного контенту, щоб я пішов та купив нову плейстейшен.
- спойлер
- раніше з друзями можна було посидіти та пограти у файтинги, як колись. на вибування. хто програв біжить за пивом. а хто двічі - то закуску)))))
та й третя плейстешен була куплена як ностальгія - раптом буде нагода зустрітись разом компашкою, а тут в мене в рюкзачку отака цяця з контролерами лежить!
- спойлер
- 1. на корпоративному рівні поточна активність передачі Меті звучить як - оптимізація діяльності або ефективне управління активами.
2. у Соні за останній час серед великої кількості розроблених ігор вистрелило 4%. з усіх ігор в розробці. добре що від них коштів якраз вистачає покрити витрати на розробку інших ігор. Тобто це провал.
3. доля ринку Соні падає вже якийсь час підряд. були моменти коли якось доля збільшилась (геймери з мобілок купили собі приставку плейстейшен), але тенденція скорочення постійно все ж є.
4. науково-дослідні роботи треба проводити і далі. експериментувати з новими винаходами та моделями. треба на це кошти. без НИОКР/НДДКР будь-яка компанія лишиться на смітнику історії.
5. ринок ПК зараз пішов на спад. окуляри ВР купляють в більшості ті, у кого є потужний ПК та час на такі ВР розваги.
6. відсутні значні ВР проекти які б підштовхнули якось розвиток ВР розваг.
6.1 Ефекти присутності 6Д, стерео ігри, ВР прогулянки природою типа релакса, _.... це лише де можна грамотно застосувати такі пристрої. Технологія гарна, але немає практичного застосування. Це як з акустикою 5.1 колись - спочатку вау, але без необхідного контенту це лише пшик. (або інший приклад із софтом - є гарні відеокарти нвідія/АТІ, звукові карти кріейтів, але без драйверів на 11 вони просто окрема плата в компутері)
7. кількість людей яка активно використовує ВР гарнітури повільно зменшується......
-
S0N1C
Member
треба було ххх контент з якістю як у 8к тулити, були б користувачі, може навіть хтось з 8к телевізора перешов на плойку