Новини
Останні статті і огляди
Чутки: Grand Theft Auto VI буде доступна в хмарному ігровому сервісі Xbox Cloud Gaming, можливо, і на ПК
-
Vityok777
Member
Предлагаю обсудить Чутки: Grand Theft Auto VI буде доступна в хмарному ігровому сервісі Xbox Cloud Gaming, можливо, і на ПК
На ПК не буде, вже спростували.
На ПК не буде, вже спростували.
-
stoned
Member
Десь ближче до 30 року.Vityok777: ↑ 07.10.2026 11:09На ПК
І все одно вийде раніше нових сувоїв від Говарда.
-
big_bang
Member
так СТОП !!!
ми ж раніше з халфи третьої ганяли
-
DMZ
Member
Та ні, запустять десь в 27 році разом з онлайном. Треба ж більше грошиківstoned: ↑ 07.10.2026 11:12 Десь ближче до 30 року.
-
Nekros
Member
Якраз під залізо для гри на ультрах та ddr6stoned: ↑ 07.10.2026 11:12 Десь ближче до 30 року.
-
stoned
Member
DMZ
ПК певно тільки після next-gen перевидання, по аналогії з пятіркою.
З іншого боку, най буде, я ж не проти.
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Nekros
Наче то багато треба, прикрутити PT й будь-яке залізо заскрипить.
ПК певно тільки після next-gen перевидання, по аналогії з пятіркою.
З іншого боку, най буде, я ж не проти.
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Nekros
Наче то багато треба, прикрутити PT й будь-яке залізо заскрипить.
-
Zaelot
Member
В нас воно не підтримується, та й отой хмарний реймінг - повна фігня, імхо, бо буде кінський цінник, черги і ліміти по часу в купі з високими затримками. 
-
S0N1C
Member
ну гта5 вийшла через 5 років після гта4, а тут 13, ще чекати 3-4 роки на РС - це прям розкіш для студії, імхо
-
denizen
Member
через пару місяців вже ємуль ps5 затаочать до грабельного стану
-
S0N1C
Member
та і є шанс шо її портонуть через емуль раніше 
-
AntonyKandaurov
Member
S0N1C
Не вперше рокстари видоюють по максимуму консолі а коли вже всіх передоїли то тоді можна і на пк випустити. П'ятірка тому прямий приклад, деякі собі ящик360 купляли щоб "доторкнутись до шедевра". Потім той ящик пил збирав.
Не вперше рокстари видоюють по максимуму консолі а коли вже всіх передоїли то тоді можна і на пк випустити. П'ятірка тому прямий приклад, деякі собі ящик360 купляли щоб "доторкнутись до шедевра". Потім той ящик пил збирав.
-
stoned
Member
AntonyKandaurov
Згадаю в якому технічному стані той "шедевр" на коробці360 був..
Проте сам повівся на купиконсоль! з релізом МК9 свого часу, хоча й приємно згадувати як фармились гарні циферки G-поінти з ачівок..
Згадаю в якому технічному стані той "шедевр" на коробці360 був..
Проте сам повівся на купиконсоль! з релізом МК9 свого часу, хоча й приємно згадувати як фармились гарні циферки G-поінти з ачівок..
-
S0N1C
Member
AntonyKandaurov
флаг їм в руки якщо так, я вже трохи почитав сюжет(якщо не фейк) і прям таки не взахваті, так шо коли вийде - тоді вийде
флаг їм в руки якщо так, я вже трохи почитав сюжет(якщо не фейк) і прям таки не взахваті, так шо коли вийде - тоді вийде
-
Чортківський
Junior
Якось аж шкода тих, у кого ПК і вони хочуть у неї пограти, а розробник на них поклав великий, хоча вони будуть терпляче її чекати 
-
zmax
Member
грав ще в 3 та 4 серії. 5 вже не дочекався, поки вона вийшла на ПК вже стало сильно не цікаво. Ті хто грали в попередні частині вже сильно вирісли, а підліткам ця гра може і не зайти. Часи вже не ті.S0N1C: ↑ 07.10.2026 11:32ну гта5 вийшла через 5 років після гта4, а тут 13, ще чекати 3-4 роки на РС - це прям розкіш для студії, імхо
-
S0N1C
Member
я жодної не пройшов, максимум пару місій у 3, ВС та СА, потім закидував і тупо катався по місту і слухав радіо
а зараз ставлю їх на старі компи подивитися як ідуть
а зараз ставлю їх на старі компи подивитися як ідуть
-
MqM
Member
Хайп говорить іншеzmax: ↑ 07.10.2026 12:01грав ще в 3 та 4 серії. 5 вже не дочекався, поки вона вийшла на ПК вже стало сильно не цікаво. Ті хто грали в попередні частині вже сильно вирісли, а підліткам ця гра може і не зайти. Часи вже не ті.S0N1C: ↑ 07.10.2026 11:32ну гта5 вийшла через 5 років після гта4, а тут 13, ще чекати 3-4 роки на РС - це прям розкіш для студії, імхо
-
yariksom
Member
Америкосам, та й багато іншим фанатам ганста чогось то там зайде.zmax: ↑ 07.10.2026 12:01Ті хто грали в попередні частині вже сильно вирісли, а підліткам ця гра може і не зайти. Часи вже не ті.