Metro 2033 та Metro: Last Light незабаром отримають безплатне nextgen-оновлення

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Metro 2033 та Metro: Last Light незабаром отримають безплатне nextgen-оновлення

Опа!!! Якраз гасаю у Metro Exodus Enhanced Edition! Толково заходить після STALKER 2: Ціна Надії

А тут такий подгончик від 4A :rotate:
Згорівші мокшанські болота - це завжди прекрасно й автентично :super:
Востаннє редагувалось 02.10.2026 12:31 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Прекрасна новина, залюбки пройду 2033 :super:
спойлер
Зображення
Demedik
Member

Повідомлення

Надо будет перепройти... Хочется полюбоваться красотами мацквы. :D
GreenMile
Member

Повідомлення

Ultra Enhanced Edition? :rolleyes:
Добре, добре :up:
FirstTDM
Member

Повідомлення

alex_sul: ↑ 02.10.2026 12:04Пропоную обговорити Metro 2033 та Metro: Last Light незабаром отримають безплатне nextgen-оновлення
Ох... и вроде как позитивная новость, но не совсем понятная: "Розробники наголошують, що це не ремастер і не ремейк."

Ждем и посмотрим :up:
Востаннє редагувалось 02.10.2026 13:10 користувачем FirstTDM, всього редагувалось 1 раз.
1234waltz
Member

Повідомлення

Файний підгон. Тепер є сенс згадати та пограти в 2033 в третій раз.
VovaII
Member

Повідомлення

А я все думав: чого ніяк не засяду за неї. А воно он що! :super:
yariksom
Member

Повідомлення

VovaII: ↑ 02.10.2026 13:56А я все думав: чого ніяк не засяду за неї. А воно он що!
Я зпочатку пройшов, як обновили пройшов і ще пройду.
VovaII
Member

Повідомлення

yariksom
Спочатку я теж пройшов. Тому і не поспішав, коли обновили. Щось інше проходив.
Шкода що з DLSS5 відеокарта мало фпс видає.
vsx
Member

Повідомлення

Недавно перепрошел оба редукса. Текстуры конечно ужас. Геймплейно игры сильно устарели особенно первая. Точки сохранения работают абы как. Хорошо что разработчики не забросили окончательно и хоть как-то омолаживают свои хиты. По теме - "Xbox Series X получит TSR" я думал TSR только для игр на движке UE 5. Ну и за отсутствие FSR 4A Games однозначно дизлайк.
MqM
Member

Повідомлення

vsx: ↑ 02.10.2026 14:33 Недавно перепрошел оба редукса. Текстуры конечно ужас. Геймплейно игры сильно устарели особенно первая. Точки сохранения работают абы как. Хорошо что разработчики не забросили окончательно и хоть как-то омолаживают свои хиты. По теме - "Xbox Series X получит TSR" я думал TSR только для игр на движке UE 5. Ну и за отсутствие FSR 4A Games однозначно дизлайк.
В чому там текстури жах? В свій час відзначали чіткість порівняно з Bioshock Infinite де текстури були мильні
Alexsandr
Member

Повідомлення

vsx: ↑ 02.10.2026 14:33 Недавно перепрошел оба редукса. Текстуры конечно ужас. Геймплейно игры сильно устарели особенно первая. Точки сохранения работают абы как. Хорошо что разработчики не забросили окончательно и хоть как-то омолаживают свои хиты. По теме - "Xbox Series X получит TSR" я думал TSR только для игр на движке UE 5. Ну и за отсутствие FSR 4A Games однозначно дизлайк.
Как по мне сейчас часто текстуры куда хуже.
vsx
Member

Повідомлення

Alexsandr: ↑ 02.10.2026 18:43 Как по мне сейчас часто текстуры куда хуже.
например где?
Afit
Member

Повідомлення

Оце круто! Я після перепроходження Cyberpunk 2077 якраз збирався всідатись за метро, перед виходом нової частини і тут такий підгон :super: Дуже добре! Це те чого не вистачало перед виходом S.T.A.L.K.E.R. 2 :-/ Дуже не логічно було випускати ремастери після виходу нової гри. Я тільки їх пройшов, перед S2 і який сенс починати знову :dontknow: Тим паче що кардинальних змін як гемплейно так і візуально ~ 0
vij2005
Junior

Повідомлення

Шикарна новина, перепройду 2033 в 10й раз
VirusikZloy
Member

Повідомлення

все равно не пройду :lol:
kabostebeztak
Member

Повідомлення

О, я як раз забрав за 2 євро на розпродажі.
Відповісти