Пропоную обговорити Огляд Silent Hill: Townfall. Крізь туман і страх
SH2 + Alien: Isolation АА клон, за 2 тис це грабунок
Новини
Останні статті і огляди
Огляд Silent Hill: Townfall. Крізь туман і страх
-
karokum
Member
-
VirusikZloy
Member
норм игра но последние 2 часа загадок это жестко 6 из 10
-
Tyler
Member
Подивився на ютубах, пустив трошки сльозу, шляпа шляпна, нема тут від оригінальної квадрології і духу. Конамі просто монетизує труп серії поки воно ще чогось коштує
-
yariksom
Member
Такий хороший проект хотіли подоїти і угробили нафіг 
-
karokum
Member
Награв на даний момент пару годин. Терпіти не можу ігри де ти повинен ховатися і чекати поки штучка інтелект вирішить відійти з проходу (у оглядах кажуть що далі ще гірше). Боївка нікудишня, так ще й постійна возня з блоком. Краще вже бути громилою як Джеймс в другій частині. Зав'язка сюжету ніяка, ГГ дурачок без характеру, сказали щось робити і він "я все зроблю". Атмосфера і звуки хороші, картинка красива (з певними нюансами), наратив в локаціях присутній, деталей багато, ну і головоломок наче напхали - таке я люблю, тому буду грати. Тимпаче гру мені подарували, якби сам взяв за фул прайс скоріш за все би був рефанд і чекав знижок. Поки що нові SH то паразитування на імені і нічого більше. Краще би ремейків на ті гроші зробили
-
destructX
Member
Не грав але дивився проходження.
Як на мене гра жахлива - шо візуально, шо геймплейно. Максимально затягнута та не цікава, можливо її б спасло аби вона рази в три коротша була
Як на мене гра жахлива - шо візуально, шо геймплейно. Максимально затягнута та не цікава, можливо її б спасло аби вона рази в три коротша була
-
walkman3000
Member
тут тіп сценарист який працював над UI ізоленти, тому деякі речі схожі. для индюшатні непогано вийшло, рівень росомахиkarokum: ↑ 28.09.2026 16:09SH2 + Alien: Isolation АА клон
-
S0N1C
Member
ну візуально, місцями гра дуже фотореалістична, та і нарешті нормальні відзеркалення та тіні в УЕ5, шо не може не радуватиdestructX: ↑ 28.09.2026 16:23 Не грав але дивився проходження.
Як на мене гра жахлива - шо візуально
-
Xaker-1911-
Member
destructX: ↑ 28.09.2026 16:23 Не грав але дивився проходження.
Як на мене гра жахлива - шо візуально, шо геймплейно. Максимально затягнута та не цікава, можливо її б спасло аби вона рази в три коротша була![]()
Де графіка краща?? Як не секрет...