Потрібно дану технологію дослідити на шкоду для здоров'я) На такій відстані такі обєми даних щосекундно передавати)
Та і роутеру чи модему таке взагалі не ок буде від такого) Але це щось цікаве
MAKKACIN: ↑ 25.09.2026 15:13 Пропоную обговорити Зовнішня відеокарта з бездротовим підключенням: представлено WiCi One на базі GeForce RTX 5060 Ti 16GB
Потрібно дану технологію дослідити на шкоду для здоров'я) На такій відстані такі обєми даних щосекундно передавати)![]()
Та і роутеру чи модему таке взагалі не ок буде від такого) Але це щось цікаве![]()

Яким чином неіонізуюче випромінювання з потужністю до кількох Ват може вплинути на ваше здоров'я?MAKKACIN: ↑ 25.09.2026 15:13 Потрібно дану технологію дослідити на шкоду для здоров'я) На такій відстані такі обєми даних щосекундно передавати)![]()
Та і роутеру чи модему таке взагалі не ок буде від такого) Але це щось цікаве![]()
Якщо постійно перейматися з цього приводу, то можна зловити нервовий зрив!Telcontar: ↑ 25.09.2026 15:40 Яким чином неіонізуюче випромінювання з потужністю до кількох Ват може вплинути на ваше здоров'я?![]()
Це не м'яке виштовхування, це потужний підсрачникMozdev: ↑ 25.09.2026 19:08 Класний спосіб впарити GeForce RTX 5060 Ti за 2к баксів.
А так це м'яке підштовхування до клауд геймінгу, за дорого![]()
Так здається там роутер взагалі не потрібен)) там прямий коннект між лептопом та ПК з відяшкою)MAKKACIN: ↑ 25.09.2026 15:13 Пропоную обговорити Зовнішня відеокарта з бездротовим підключенням: представлено WiCi One на базі GeForce RTX 5060 Ti 16GB
Потрібно дану технологію дослідити на шкоду для здоров'я) На такій відстані такі обєми даних щосекундно передавати)![]()
потом поменяешь на вайфай 10 и видяшку на 5090)Fen1xz: ↑ 25.09.2026 20:05 А зачем оно такое чудо надо ещё и за такую цену? Тебе кроме этой коробочки надо ещё и инфраструктуру которую это всё вытянет. Как эксперимент - прикольно, как практическая вещь - кому нужна внешняя видяха те и так по кабелю поиграют без лишнего головняка.
для цього є USB4/TBleif: ↑ 25.09.2026 19:11 це для тих хто категорично не хоче переходити з ультракомпактного лептопа на декстоп, але можливості зовнішньої відяшки хоча б рівня 5060ті