Зовнішня відеокарта з бездротовим підключенням: представлено WiCi One на базі GeForce RTX 5060 Ti 16GB

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Зовнішня відеокарта з бездротовим підключенням: представлено WiCi One на базі GeForce RTX 5060 Ti 16GB

Потрібно дану технологію дослідити на шкоду для здоров'я) На такій відстані такі обєми даних щосекундно передавати) :gigi:
Та і роутеру чи модему таке взагалі не ок буде від такого) Але це щось цікаве :shuffle:
leks
Junior

Повідомлення

MAKKACIN: ↑ 25.09.2026 15:13 Пропоную обговорити Зовнішня відеокарта з бездротовим підключенням: представлено WiCi One на базі GeForce RTX 5060 Ti 16GB

Потрібно дану технологію дослідити на шкоду для здоров'я) На такій відстані такі обєми даних щосекундно передавати) :gigi:
Та і роутеру чи модему таке взагалі не ок буде від такого) Але це щось цікаве :shuffle:
спойлер
Зображення
MAKKACIN
Member

Повідомлення

leks
:lol:
спойлер
Зображення Зображення Зображення
Telcontar
Member

Повідомлення

MAKKACIN: ↑ 25.09.2026 15:13 Потрібно дану технологію дослідити на шкоду для здоров'я) На такій відстані такі обєми даних щосекундно передавати) :gigi:
Яким чином неіонізуюче випромінювання з потужністю до кількох Ват може вплинути на ваше здоров'я? :shuffle:
Extra
Member

Повідомлення

Telcontar: ↑ 25.09.2026 15:40 Яким чином неіонізуюче випромінювання з потужністю до кількох Ват може вплинути на ваше здоров'я? :shuffle:
Якщо постійно перейматися з цього приводу, то можна зловити нервовий зрив!

А якщо по темі, то в порівнянні з Thunderbolt 2 (з його 20 Гбіт/сек) - бездротові 11.5 Гбіт/сек навіть дуже ОК.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Telcontar
Та я ж в жарт) Але якщо що то писк дроселів буде з розуму зводити) І цікаво побачити цю технологію в інтерфейсі (eGPU): OCuLink (PCIe 4.0 x4 / PCIe 5.0
Devijack
Member

Повідомлення

Чому ця валіза з компьютером в середині називається відеокарта? :D чисто приватний стрімінговий сервіс по ціні ноутбука з 5070.
Ortyomko
Member

Повідомлення

а в якому ноутбуці є вай фай 7 з 4*4 ?)
Mozdev
Member

Повідомлення

Класний спосіб впарити GeForce RTX 5060 Ti за 2к баксів.
А так це м'яке підштовхування до клауд геймінгу, за дорого :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Mozdev
ну латенсі точно помітно поменше буде в випадку сабжевої шайтан-коробки. це для тих хто категорично не хоче переходити з ультракомпактного лептопа на декстоп, але можливості зовнішньої відяшки хоча б рівня 5060ті
yariksom
Member

Повідомлення

Mozdev: ↑ 25.09.2026 19:08 Класний спосіб впарити GeForce RTX 5060 Ti за 2к баксів.
А так це м'яке підштовхування до клауд геймінгу, за дорого :gigi:
Це не м'яке виштовхування, це потужний підсрачник :gigi:
FastBullet
Member

Повідомлення

MAKKACIN: ↑ 25.09.2026 15:13 Пропоную обговорити Зовнішня відеокарта з бездротовим підключенням: представлено WiCi One на базі GeForce RTX 5060 Ti 16GB

Так здається там роутер взагалі не потрібен)) там прямий коннект між лептопом та ПК з відяшкою)
Де ви там роутер знайшли)?
Fen1xz
Member

Повідомлення

А зачем оно такое чудо надо ещё и за такую цену? Тебе кроме этой коробочки надо ещё и инфраструктуру которую это всё вытянет. Как эксперимент - прикольно, как практическая вещь - кому нужна внешняя видяха те и так по кабелю поиграют без лишнего головняка.
FastBullet
Member

Повідомлення

Fen1xz: ↑ 25.09.2026 20:05 А зачем оно такое чудо надо ещё и за такую цену? Тебе кроме этой коробочки надо ещё и инфраструктуру которую это всё вытянет. Как эксперимент - прикольно, как практическая вещь - кому нужна внешняя видяха те и так по кабелю поиграют без лишнего головняка.
потом поменяешь на вайфай 10 и видяшку на 5090)
The base model uses an RTX 5060 Ti 16GB, Intel Core 3 100U and 1TB NVMe 4 storage. WiCi also plans an RTX 5090 version with 32GB of GDDR7, Core Ultra 7 255H and 4TB NVMe 5 storage. The wireless side uses Wi-Fi 7 with 4×4 MIMO and a 320 MHz channel. Pricing starts at $1,999 for early signups, while...

То есть уже будет скоро
Ortyomko
Member

Повідомлення

leif: ↑ 25.09.2026 19:11 це для тих хто категорично не хоче переходити з ультракомпактного лептопа на декстоп, але можливості зовнішньої відяшки хоча б рівня 5060ті
для цього є USB4/TB :rolleyes:
у чому перевага цієї приблуди, окрім посидіти на горшу граючи на тонкому ноуті в KCD2, я не розумію.
Особливо враховуючи, що я не знаю жодного адаптера який би підтримав MIMO 4x4 у вай фай 7. Таких не буває. А так, швидкість буде ще в 2рази менша.
Відповісти