Игра до комплекта не входит
Греют сонибоевгоев как могут
Вони вже прогнули гравців на 100$ лише за повне видання гри. І більше 80% обрали саме його
Я думаю, що не тільки їх, багато дурнів з такими ж дурними грошима і на інших платформах сидять.
Значить вони найшли струнку бринькнувши на якій можна доїти мільйони десятиліттями, це й називається успішний бізнес.AntonyKandaurov: ↑ 25.09.2026 09:37 Ну нормально, 500 баксів як з куща. П'ятірку на трьох поколіннях консолів подоїли, з нинішньою ситуацією шістку доїти будуть мабуть до року 2040го![]()
знати треба таку інфу важливу, бо 400 долярів не зможете витратитиdead_rat: ↑ 25.09.2026 09:52 Панове експерти, а до чого рожевий крокодил до ГТА?
В гуглі пишуть, що це персонаж шоу з гри і був уже в терейлерах.dead_rat: ↑ 25.09.2026 09:52 Панове експерти, а до чого рожевий крокодил до ГТА?
Є багато різних ігр різних жанрів. Не всі всім подобаються - і це нормально. Сама же 5 ГТА розкривається сильно дальше першої години гри. Там появляється один колоритний персонаж і ... .Насправді місцями здається що рокстари сильно надихалися роботами містера Тарантіно. Сама же ГТА орієнтована на жителів США та сатирить їх попкультуру - в 5 частині висміюють і фітнес-тренерів, і фемок, і стартаперів, і спецслужби, а зверху це все ще поливають теоріями заговорів та навіть викраденням інопланетянами. Тому для США ця гра - культурне явище та має таку популярність. Можна, мабуть, провести аналогію із серією сталкер для постсовка. От вони на цьому і заробляють випускаючи "кепку із крокодилом" за 400$yariksom: ↑ 25.09.2026 09:41 мене ГТА чомусь не чіпляє, ... , хватило мене на годину гри.