Rockstar анонсувала колекційний набір Grand Theft Auto VI Vice City Collection за $399,99. Гра до комплекту не входить

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
proos
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Rockstar анонсувала колекційний набір Grand Theft Auto VI Vice City Collection за $399,99. Гра до комплекту не входить

Игра до комплекта не входит
Греют сонибоевгоев как могут :gigi:
_Andrik_
Member

Повідомлення

Ціна того мотлоху баксів 30 , ну 50 максимум. За 400 без гри показує на скільки видавці починають ох :censoured: ти :facepalm:
спойлер
IMG_0333.jpeg
Востаннє редагувалось 25.09.2026 09:10 користувачем _Andrik_, всього редагувалось 1 раз.
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Однако топовий лохотрон :gigi:

Яб дав 30+70 з грою... Норм набір за 100 :-/
Востаннє редагувалось 25.09.2026 09:10 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
WWQ
Member

Повідомлення

ля... 400 баксов и без игры...
Nekros
Member

Повідомлення

Мотлох з алієкспрес за 400$ :shuffle:
Там такі кепки і окуляри по 5$. Проста фігурка рожевого крокодила, ну пускай 15$.
Що там ще? Горстка наклейок? :gigi:
Востаннє редагувалось 25.09.2026 09:20 користувачем Nekros, всього редагувалось 1 раз.
Ararat
Member

Повідомлення

Колекционный набор я дам.
Игру я не дам.
Telcontar
Member

Повідомлення

alex_sul: ↑ 25.09.2026 09:09 Однако топовий лохотрон :gigi:

Яб дав 30+70 з грою... Норм набір за 100 :-/
Вони вже прогнули гравців на 100$ лише за повне видання гри. І більше 80% обрали саме його :rotate:
yariksom
Member

Повідомлення

proos: ↑ 25.09.2026 09:02Игра до комплекта не входит
Греют сонибоевгоев как могут
Я думаю, що не тільки їх, багато дурнів з такими ж дурними грошима і на інших платформах сидять.

А ще в сітці пишуть, що зараз бурним дрином розвивається емулятор ПС5 - KytyPS5, який вже дозволяє 5ту частину (консольну) на 60 фпс запускати і можливо екасклюзивні сонібої рано обмазуються своєю ексклюзивністю :lol:
Востаннє редагувалось 25.09.2026 09:34 користувачем yariksom, всього редагувалось 1 раз.
clickw0w
Member

Повідомлення

Ну Окли фрогскины я бы отдельно купил, остальное мусор.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Ну нормально, 500 баксів як з куща. П'ятірку на трьох поколіннях консолів подоїли, з нинішньою ситуацією шістку доїти будуть мабуть до року 2040го :laugh:
big_bang
Member

Повідомлення

набір об'єктивно гарний але не 400$ :banghead:

можливо, є сенс купити і заховати на 10-15 років.
колись, це може стати дуже коштовним (але це не точно)
yariksom
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: ↑ 25.09.2026 09:37 Ну нормально, 500 баксів як з куща. П'ятірку на трьох поколіннях консолів подоїли, з нинішньою ситуацією шістку доїти будуть мабуть до року 2040го :laugh:
Значить вони найшли струнку бринькнувши на якій можна доїти мільйони десятиліттями, це й називається успішний бізнес. :rotate:

мене ГТА чомусь не чіпляє, минулого року скачав про приколу пяту частину, хватило мене на годину гри.
MSiAventador
Member

Повідомлення

По вулицям бродила, рожева крокодила,
Вона,вона, у кепочці була.

:lol:

Так а кого тут планують колекціонувати , взагалі не зрозуміло. :gigi:
dead_rat
Member

Повідомлення

Панове експерти, а до чого рожевий крокодил до ГТА?
big_bang
Member

Повідомлення

dead_rat: ↑ 25.09.2026 09:52 Панове експерти, а до чого рожевий крокодил до ГТА?
знати треба таку інфу важливу, бо 400 долярів не зможете витратити :laugh:
ai
спойлер
Рожевий крокодил у GTA (якщо точніше, антропоморфний рожевий алігатор) — це офіційний маскот та головний герой вигаданого ТБ-шоу "Macca the Gator" усередині всесвіту майбутньої гри Grand Theft Auto VI
yariksom
Member

Повідомлення

dead_rat: ↑ 25.09.2026 09:52 Панове експерти, а до чого рожевий крокодил до ГТА?
В гуглі пишуть, що це персонаж шоу з гри і був уже в терейлерах.
ddO
Member

Повідомлення

yariksom: ↑ 25.09.2026 09:41 мене ГТА чомусь не чіпляє, ... , хватило мене на годину гри.
Є багато різних ігр різних жанрів. Не всі всім подобаються - і це нормально. Сама же 5 ГТА розкривається сильно дальше першої години гри. Там появляється один колоритний персонаж і ... .Насправді місцями здається що рокстари сильно надихалися роботами містера Тарантіно. Сама же ГТА орієнтована на жителів США та сатирить їх попкультуру - в 5 частині висміюють і фітнес-тренерів, і фемок, і стартаперів, і спецслужби, а зверху це все ще поливають теоріями заговорів та навіть викраденням інопланетянами. Тому для США ця гра - культурне явище та має таку популярність. Можна, мабуть, провести аналогію із серією сталкер для постсовка. От вони на цьому і заробляють випускаючи "кепку із крокодилом" за 400$
P.S. А ще там, як і в фільмах Тарантіно, використовується заборонене слово на букву "н". Цікаво буде, чи цього разу рокстари "прогнуться" під повістку, чи знову нагло будуть її висміювати.
Чортківський
Junior

Повідомлення

Ну враховуючи, на кого цей набір розрахований, і наскільки сильний культ довкола GTA, набір розкуплять дуже швидко. Не потрібно дивуватися жадібності компанії! Маючи таке стадо, гріх його не доїти ;)
yariksom
Member

Повідомлення

ddO
Тоді спробую ще раз :)
f24gun69
Member

Повідомлення

Ну впарюють дітлахам якись цяцьки, тай і ладно. С чого у дорослих дядьків палают афедрони, ну я хбз... :lol:
Відповісти