Огляд ігрової магнітної клавіатури Razer Huntsman V3 HE Magnetic Tenkeyless 8KHz

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд ігрової магнітної клавіатури Razer Huntsman V3 HE Magnetic Tenkeyless 8KHz
Поки ж конструкція без hot-swap означає, що перемикачі розпаяні на платі, тож розбирання не дасть надто багато. Тут же будь-який тюнінг обмежений ковпачками.
авторе цього чергового шедевру на клавіатурну тематику, ну ви б хоч спробували ті світчі дістати з пцб)) за які ноги вони припаяні? за пластикові? :D

оно дивіться людина дістає ізі (відео з таймкодом):
спойлер
в іншому огляді ці світчі міняють на інші НЕ-світчі і все добре працює. єдине, сам разер цього не гарантує, що це так буде працювати, але на практиці -- ок.

Відправлено через 12 хвилин 33 секунди:
та й міняти особливо немає на що. З магнітними свічами ринок геть не настільки насичений, як у випадку звичайних механічних, але певний асортимент все ж присутній
оце також занадто круто автор завернув. магнітних світчів вже навипускали дофіга і обирати там є з чого. так, це не МХ на металевому контакті, але і сказати "міняти особливо немає на що" це просто неправда

Відправлено через 4 хвилини 9 секунд:
що ж до швидкості оптичного разеру то я користувався цією клавіатурою (huntman v3 pro tkl) майже два тижні і не скажу, що вона відчувається швидшою ніж моя нинішня акко фан60 (використовується лише для іграшок). а через конструкцію як самої дошки, так і оптичних світчів з міні-скобою-стабілізатором в кожному з них, тарахтить вона при роботі настільки жахливо, що це просто неможливо витримувати навіть через навушники і я її повернув в магазин. відчувається вона так само жахливо.

коротше, моя рекомендація: оминайте разер. і сабж і той шо на оптичних світчах тим паче. на ринку купа альтернатив за менші гроші і кращої якості. оцю маркетингову підливу про видатну швидкість оптичних світчів слухати не раджу.
Hotspur
Member

Повідомлення

Вартість, грн 8999. дякую але ні
Zealoth
Member

Повідомлення

Hotspur: 24.09.2026 17:28 Вартість, грн 8999. дякую але ні
У меня чтение почти каждого рекламного обзора заканчивается на скроле страницы к цене и её закрытием :gigi:
Відповісти