Новини
Останні статті і огляди
Microsoft робить ставку на графічну потужність: новий Xbox буде на 40% продуктивнішим за PlayStation 6
-
Scoffer
Member
Пропоную обговорити Microsoft робить ставку на графічну потужність: новий Xbox буде на 40% продуктивнішим за PlayStation 6
Але з 2ма гігами пам'яті?)))
-
hohlid19
Member
Учитывая одинакового поставщика то что, у ПС6 будет РДНА5, а у бокса УДНА1? 
-
Zzzz
Member
з 32, але за три тищі баксів)Scoffer: ↑ 23.09.2026 16:04 Пропоную обговорити Microsoft робить ставку на графічну потужність: новий Xbox буде на 40% продуктивнішим за PlayStation 6
-
Vlaad13
Member
Конєчно можна почекати
Наприклад коли 32 Гіга рами будуть коштувати більше 1к долларів а тоді вже випустити
Наприклад коли 32 Гіга рами будуть коштувати більше 1к долларів а тоді вже випустити
-
dret09
Member
Коробку і так не особливо купували, а за шалені гроші, які вони захотять за це одоробло, ніхто й взагалі не побіжить. Вкотре майки саме себе закопують
-
1234waltz
Member
Якщо будуть датувати зі свого карману, то може і з 24-32 ГБ.
Я не дуже вірю що воно в "чистій" продуктивності дотягнеться до цих цифр, для маркетингу вони флопси завжди "альтернативно" міряли. Але якщо ПС6 буде рівня 5070, а Коробокс рівня 5080 - дешевим воно не буде і улетить за півтора - два кілобакси легко.
Я не дуже вірю що воно в "чистій" продуктивності дотягнеться до цих цифр, для маркетингу вони флопси завжди "альтернативно" міряли. Але якщо ПС6 буде рівня 5070, а Коробокс рівня 5080 - дешевим воно не буде і улетить за півтора - два кілобакси легко.
-
yariksom
Member
Не думаю, що вони хочу вистрілити собі ще й в другу ногу.1234waltz: ↑ 23.09.2026 16:11Коробокс рівня 5080 - дешевим воно не буде і улетить за півтора - два кілобакси легко.
-
Zzzz
Member
ще й як побіжать, якщо там будуть диски, а не як у сосоні.dret09: ↑ 23.09.2026 16:10 Коробку і так не особливо купували, а за шалені гроші, які вони захотять за це одоробло, ніхто й взагалі не побіжить. Вкотре майки саме себе закопують
-
1234waltz
Member
Мені быльше цікаво що там по слухам з хендледами буде і чи буде МС знову робити S версію коробки.
Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Бо є чуйка, що з такими цінами консольщики будуть сидіти на паст-гені та купувати Світч 2, замість оверпрайсних коробок.
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Бо є чуйка, що з такими цінами консольщики будуть сидіти на паст-гені та купувати Світч 2, замість оверпрайсних коробок.
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
MSRP ПС5 Про це 899 баксів у США без податків. В будь-якому разі "не слім" версії за кілобакс вилітять.yariksom: ↑ 23.09.2026 16:12Не думаю, що вони хочу вистрілити собі ще й в другу ногу.1234waltz: ↑ 23.09.2026 16:11Коробокс рівня 5080 - дешевим воно не буде і улетить за півтора - два кілобакси легко.
-
gregory_amd
Member
так в ЧИСТОЙ производительности последние 3 поколения Xbox были ОЧЕНЬ сильно мощнее. А толку если по всем тестам вроде нет ни 1 игры которая бы работала лучше на боксе... софт сакает дики, АПИшка сакает дики, железо не поможет..
-
1234waltz
Member
1. Ігри на Xbox 360 виглядали сильно краще і працювали з більшим фпс ніж на PS3. Мав в ті часи ПК та PS3, іноді грав в друга на 360. Так от, PS3 (Як би по ній не ностальгували) була "дном дна і з дна постукали". Тому я її малому родичів віддав. Вітм Xbox 360 продалась нормальним тиражом. Те що PS3 вийшла на рівні 360, це чисто магія здатності соні-боєв їсти будь-яке лайно та вкладання в ексклюзиви.gregory_amd: ↑ 23.09.2026 16:19 так в ЧИСТОЙ производительности последние 3 поколения Xbox были ОЧЕНЬ сильно мощнее. А толку если по всем тестам вроде нет ни 1 игры которая бы работала лучше на боксе... софт сакает дики, АПИшка сакает дики, железо не поможет..
2. Xbox One був сильно слабіший, ігри сильно гірше виглядали за ПС4. То його третя ітерація "прошна" Xbox One X (ну й тупу назву Філя обрав) була жирніша за ПС4 Про, і там прямо сильно відчувалась різниця в кросс-платформі, не кажучи вже за те, що ПС4 Про шумна була капець. Втім продажам то не допомогло, бо всі все одно купували базові версії, і прошки були прохідні.
3. У Series різниця в продуктивності невелика, але в кросс-платформі, навіть незважаючи на формально "швидший" ССД у ПС5 вона грузить ігри та рівні швидше за ПС5. Тут більше фактор стримування розробників, через необхідність робити по два білдки для S та X. Нікому не хочеться заморочуватись сильніше на білд для X, через великі витрати на оптимізований білд під S.
-
warp37
Member
Я представляю, какая будет революция с приходом кадровой генерации на консолях: 20х3, 30х2, а там и 60х2. Потужность, невиданная ранее - круче, чем SSD, который у PS5 всё обрабатывает. 
Правда, на ПК уже нейронный рендеринг.
Правда, на ПК уже нейронный рендеринг.
-
miroslav_mm
Member
Шина 160bit
це типу для того щоб через рік випустить якусь нову мега_про_ультра на 256біт, а ще через рік платіму_про_мах на 320біт?
-
Prescott
Member
Плюс, была 360я коробка, игры на ней в своё время выглядели очень неплохо и мультиплатформа работала реально лучше чем на плойке.1234waltz: ↑ 23.09.2026 16:27Ігри на Xbox 360 виглядали сильно краще і працювали з більшим фпс ніж на PS3.
-
Сidonix
Member
Хіба що на коробку можна буде накатити стімос)))
-
Shepard1985
Member
Там будуть однакові чіпи, чи принаймні повинні бути, тому я в це не дуже вірю. І 40% потужностей нічого не змінять, хіба що якщо буде нейрорендерінг якийсь, то так, це повпливає на продуктивність.
-
den888
Member
а толку, якщо гра мультиплатформа, а майже всі ігри такі, то буде графон розроблений під найслабшу консоль. максимум 30/60 fps, і то багато хто на tv різниці не бачить.
-
warp37
Member
Не буде вже 30 FPS на консолях, скоріш підгенераторні 60 FPS.den888: ↑ 23.09.2026 17:49 а толку, якщо гра мультиплатформа, а майже всі ігри такі, то буде графон розроблений під найслабшу консоль. максимум 30/60 fps, і то багато хто на tv різниці не бачить.
-
yariksom
Member
Мабуть не можна буде, коробка скоріше всього на х86 буде.Сidonix: ↑ 23.09.2026 17:15 Хіба що на коробку можна буде накатити стімос)))
-
waryag
Member
І з цих маркетингових 40% реально буде максимум 30, 20 з яких зжере вінда 11. А якщо 12, ще й мінус підуть)