Sapphire виповнилося 25 років. Це один із найвідоміших виробників відеокарт Radeon

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
FarCry
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Sapphire виповнилося 25 років. Це один із найвідоміших виробників відеокарт Radeon

Який шлях сам пройшов за 25 років...

ATI Radeon 9800 > GeForce 8600 > GTX 285 > GTX 680 > RX Vega 64 > Sapphire RX 6800 XT > RTX 5090

З новіших карточок саме у Сапфіра було саме тихе охолодження, та ніякого писку дроселей. Непогана контора, як на мене приблизно на рівні EVGA.
Але не маю досвіду з їх тех. підримкою.
vsx
Member

Повідомлення

а еще говорят китайские матплаты плохие :rotate:
yurius_r
Member

Повідомлення

Колись давно в мене була їх AM2 материнка. Sapphire PI-AM2RS690MHD. Це були ті дивні старі часи, коли виробник плати міг тобі вбити материнку невдалим апгрейдом BIOS :) А так як на мене практично завжди кращий виробник карт AMD. Другим для мене йде PowerColor.

P.S. Колись давно я починав знайомство із ними з Radeon 8500 (LE?)
Вкладення
package1_small.jpg
0kie
Member

Повідомлення

Даже сейчас отдаю предпочтение картам двух брендов, если заходит речь о Радеонах: Sapphire и ASUS. Так сложилось, что у меня всегда были карты этих брендов, за исключением одной от MSI и одной от Gigabyte. Причём вторая надолго не задержалась. Вот и сейчас у меня Sapphire Pulse и ASUS TUF. Для оба бренда равны по качеству и исполнению.
yariksom
Member

Повідомлення

vsx: 22.09.2026 11:33 а еще говорят китайские матплаты плохие :rotate:
Хоча Гонконг і Китай, однак сильно відрізняється.
leif
Member

Повідомлення

типовий PC Partner. колись (років 10 тому і раніше) вони робили речі покраще, імхо, зараз спростились.

нічого поганого, але і нічого особливого, як на мене. як і зотак та інно3д в випадку карт від цієї контори на чипах нвідіа.

серед інших радеонів, мабуть, виділяється яскравіше ніж зотак та інно3д в світі нвідіа тому, що там великі бренди типу асус/мсі не так стараються як для жифорсів -- менші лінійки і тд.
Святой
Member

Повідомлення

Хоча Гонконг і Китай, однак сильно відрізняється.
в Китае все города сильно отличаются. А еще 45% территории КНР это автономии. А север и юг Китая вообще разные ;)
Sanьka
Member

Повідомлення

Відяхи у виконанні Сапфір Нітро - ТОПові СО, з якими можуть конкурувати хіба що Астрали і тп.
Взагалі якщо взяти саме бренди які роблять чисто для одного вендора, то у АМД куди кращий вибір.
Сапфір, ПаверКолор, ХФХ (який раніше був фуллНВ) проти Зотака (який раніше був цікавіше) в Інно3Д (взагалі ніачом).
Mozdev
Member

Повідомлення

десь в мене є робоча сафіріфська х800 GTO :gigi:
Відповісти