Розробка The Blood of Dawnwalker обійшлася всього в $40 млн. Це в рази менше, ніж у багатьох AAA-ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Розробка The Blood of Dawnwalker обійшлася всього в $40 млн. Це в рази менше, ніж у багатьох AAA-ігор

так це помітно. бюджетність відчувається у всьому, крім вартості гри :rotate:
от КСД2 за 40 лямів - це результат, дійсно, а чим тут хизуватись?
Ssergiuss
Junior

Повідомлення

Гра посередня як на мене, не зачепила
Gelonyrum
Member

Повідомлення

До виходу в відкритий світ гра офігенна (якраз перші 2 години щоб люди не рефанднули в стімі), а далі тупо опенворлд дрисня починається з максимально одноманітними і унилими боями та "активностями"...
На початку я думав, що вся гра буде з таким лімітом по часу де обираєш кожного дня чиї квести робити, а чиї скіпати, з важкими виборами, а там після прологу такого нема взагалі.
vsx
Member

Повідомлення

Вот мы и дожили до тех дней когда 40 млн считаются копейками. А ведь когда-то разработка Half-Life 2 стоила столько же.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Китайці купили авторів The Witcher і на проєкт з бюджетом та якістю категорії АА наліпили цінник 70$ (80$ за преміум) замість 40-50. Успіхів їм з цією сагою. Якщо на наступну виділять 80 млн., то прайс буде вже як у GTA 6.
Impulse101
Member

Повідомлення

vsx: 20.09.2026 14:23 Вот мы и дожили до тех дней когда 40 млн считаются копейками. А ведь когда-то разработка Half-Life 2 стоила столько же.
Только с тех пор как Half-Life 2 вышел доллар почти в 2 раза обесценился
Ararat
Member

Повідомлення

NUN4AG: 20.09.2026 14:35 Китайці купили авторів The Witcher і на проєкт з бюджетом та якістю категорії АА наліпили цінник 70$ (80$ за преміум) замість 40-50. Успіхів їм з цією сагою. Якщо на наступну виділять 80 млн., то прайс буде вже як у GTA 6.
*Категорії В
Як на мене ця гра щось накшталт того що піраньї робили поки їх не закрили.
Prescott
Member

Повідомлення

Куплю на распродаже гривен за 600
Геральт
Active Member

Повідомлення

Ну от, гарна гра з "дешевою" розробкою. Отже 2й частині бути, почекаю.
Пішов на 2ге проходження, але цього разу без поспіху, з зачисткою квестів. :-/
Gelonyrum: 20.09.2026 14:19 одноманітними і унилими боями та "активностями"...
Цікаві бої:
https://fex.net/uk/s/z5r3off
Нудні бої:
https://fex.net/uk/s/olrkzsx
:-/
erkins007
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 20.09.2026 13:57КСД2 за 40 лямів - це результат, дійсно, а чим тут хизуватись?
Квесты, персонажи, сюжет, мир, прокачка.
Игра не идеальна, но очень хороша.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

erkins007: 20.09.2026 15:51
Enjthesilence: 20.09.2026 13:57КСД2 за 40 лямів - це результат, дійсно, а чим тут хизуватись?
Квесты, персонажи, сюжет, мир, прокачка.
Игра не идеальна, но очень хороша.
так якщо порівняти за цими критеріями її з ксд2, яка при такому ж бюджеті, але ще й меншим прайсом продається, то хизуватись нема чим. я гру пройшов, але на "дуже хорошу" вона ніяк не тягне, взагалі. сподобався лише саундтрек та сеттінг. такий собі середняк з неадекватними вимогами до заліза, без локалізації та з завищеним цінником.
erkins007
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 20.09.2026 16:11без локалізації
Ее давно уже завезли пользовательскую. Я прошел игру полностью, каждый квест и проблем локализацией не было никаких, некоторые официальные в разы хуже - переведена даже речь уриашей правильно
warp37
Member

Повідомлення

За 1999 гривен пусть ещё полежит помаринуется до распродажи.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

erkins007: 20.09.2026 16:30
Enjthesilence: 20.09.2026 16:11без локалізації
Ее давно уже завезли пользовательскую. Я прошел игру полностью, каждый квест и проблем локализацией не было никаких, некоторые официальные в разы хуже - переведена даже речь уриашей правильно
І яким боком це відміняє те, що гра без локалізації?)
Таким же чином можна казати, що більшість сучасних ААА ігор без денуво)
waryag
Member

Повідомлення

Impulse101: 20.09.2026 14:37Только с тех пор как Half-Life 2 вышел доллар почти в 2 раза обесценился
Зато себестоимость копии упала практически до нуля, не надо возиться с дисками.
vsx
Member

Повідомлення

waryag
A в случае с HL2 ее и на релизе можно было купить без диска, даже в СНГ. Дистрибьютором, издателем и локализатором выступала сама Valve. Но такое было редкостью в те времена
dead_rat
Member

Повідомлення

vsx: 20.09.2026 18:57 waryag
A в случае с HL2 ее и на релизе можно было купить без диска, даже в СНГ. Дистрибьютором, издателем и локализатором выступала сама Valve. Но такое было редкостью в те времена
У кого в СНГ в тому році був такий інтернет щоб її скачати? :eek:
Я лише в 2008 підключив 64 кбіт/с
vsx
Member

Повідомлення

dead_rat: 20.09.2026 19:10 У кого в СНГ в тому році був такий інтернет щоб її скачати? :eek:
Я и написал что такое было редкостью. Я ни одного не знаю. В те времена все обычно покупали пиратские диски на рынках. Я сам подключил адсл в 2007, то ли 128, то ли 256 кбит/с, не в Киеве.
Ssergiuss
Junior

Повідомлення

dead_rat: 20.09.2026 19:10
vsx: 20.09.2026 18:57 waryag
У кого в СНГ в тому році був такий інтернет щоб її скачати? :eek:
в 2008 році, вже був adsl інет від Укртелеком (ОГО) по телефоній лініі зі швідкістю 512Кб\сек
з.і. комп не виключався 24/7, качав торенти nonstop
MqM
Member

Повідомлення

waryag: 20.09.2026 18:35
Impulse101: 20.09.2026 14:37Только с тех пор как Half-Life 2 вышел доллар почти в 2 раза обесценился
Зато себестоимость копии упала практически до нуля, не надо возиться с дисками.
Ну як сказати, а підтримка онлайн інфраструктури? Он скільки компанії по закривали свої онлайн сервери
Відповісти