Предлагаю обсудить Final Fantasy VII Revelation потребуватиме понад 200 ГБ на накопичувачі для встановлення
ну с учетом что прошлая часть была 157гб, может быть.. хотя, ради финалочки искренне не жалко) все равно колекционку брать буду
Новини
Останні статті і огляди
Final Fantasy VII Revelation потребуватиме понад 200 ГБ на накопичувачі для встановлення
-
gregory_amd
Member
-
Meandmy
Member
Гра топ. Nvidia NTC (Neural Texture Compression) нехай переймаються оптимiзацiєю.
-
yariksom
Member
Скоро будуть популярні ігри які на флопік вміщаються, ну нехай на 10 таки 
-
FarCry
Member
Купував собі FF7 Remake. Хотів познати, чим людей так зацепила ця гра... Через 2 години почав дивитися катсцени на 1.5х та ловити сильний іспанський сором. Через 8 годин не витримав та видалив. В це неможливо грати. 
-
Panasi
Member
FarCry
Гра трохи на любителя. Сам завжди обходив цей жанр стороною, але вирішив таки спробувати і мені прям дуже зайшла, крінж сподобався.
Гра трохи на любителя. Сам завжди обходив цей жанр стороною, але вирішив таки спробувати і мені прям дуже зайшла, крінж сподобався.
-
proos
Member
Там в стиме ну очень приятная скидка на всю трилогию, вместе с предзаказом этой части.
Но желательно в начале пройти кризис кор, он тоже сейчас по скидке 300 грн с копейками.
Но желательно в начале пройти кризис кор, он тоже сейчас по скидке 300 грн с копейками.
-
Alex646
Member
Я пробував грати. Єдина проблема для мене була із задротськими одноманітними боями, там просто нереально довго ковиряти деяких босів. А їх ще й багато...FarCry: ↑ 19.09.2026 11:33 Купував собі FF7 Remake. Хотів познати, чим людей так зацепила ця гра... Через 2 години почав дивитися катсцени на 1.5х та ловити сильний іспанський сором. Через 8 годин не витримав та видалив. В це неможливо грати.![]()