Manli пропонує GeForce RTX 5080 у «ювілейній» версії на честь 30-річчя компанії

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
OleksandrV
Junior

Повідомлення

Вибачаюсь але офтоп:
спойлер
AMD представила дослідження про технологію нейронного трасування шляху, яка може бути швидша за звичайний метод. Нам терміново потрібна новина про це на форумі.
warp37
Member

Повідомлення

Отдаёшь $2500, включаешь 4K DLAA и познаёшь боль от дефицита видеопамяти. :lol:
stoned
Member

Повідомлення

OleksandrV
А реалізувати коли планують? :gigi:

Відправлено через 19 хвилин 1 секунду:
warp37
Врама врамою, проте 50% прогалина по чіпу між 5090 здається більшою проблемою.
Шкода тішки не завезли.
Filabatya
Member

Повідомлення

warp37
Загугліть що таке длсс, а потім від скількох фпс включається норм фрейм ген2х і вам стане тих 16гб з головою :up:
Enjthesilence
Консольні рефлекси :gigi:
Востаннє редагувалось 17.09.2026 13:58 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

warp37: 17.09.2026 13:10 Отдаёшь $2500, включаешь 4K DLAA и познаёшь боль от дефицита видеопамяти. :lol:
ти скоріше пізнаєш біль від фреймрейту, банально продуктивності чіпу не вистачить для 4к длаа, будь там хоть 128гб врам, 20 фпс не перетворяться в 100
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Чогось таке враження, знаєте, всі оці "юбілейні"-і-тому-подібні відеокарти - ніби як "лебедина пісня", наостанок, "забабахаєм на всі бабки, раз і так і так дорого... чисто для істерії історії, шо таке було взагалі...".
warp37
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 17.09.2026 13:57
warp37: 17.09.2026 13:10 Отдаёшь $2500, включаешь 4K DLAA и познаёшь боль от дефицита видеопамяти. :lol:
ти скоріше пізнаєш біль від фреймрейту, банально продуктивності чіпу не вистачить для 4к длаа, будь там хоть 128гб врам, 20 фпс не перетворяться в 100
Фреймрейт я можу підтягувати генератором, мені й 20х3 комфортно з Reflex (я навіть 30х2 ставлю у випадках, коли є 60+ вхідних), а ось якщо VRAM не вистачає - тут вже нічого не допоможе.
Filabatya
Member

Повідомлення

Ніякий рефлекс не витягне таке желе латенсі, навіть на геймпаді. Хіба прибухувати відразу, для синхронізації :idea:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

warp37: 17.09.2026 14:12
Enjthesilence: 17.09.2026 13:57

Фреймрейт я можу підтягувати генератором, мені й 20х3 комфортно з Reflex, а ось якщо VRAM не вистачає - тут вже нічого не допоможе.
ну якщо з 20 фпс та х3 геренератором тобі комфортно, тоді сперечатись не буду.
скільки там рендер латенсі буде, 50-80 мс?
Відповісти