Повернення Packard Bell. Огляд нової лінійки продуктів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Повернення Packard Bell. Огляд нової лінійки продуктів
по суті вся та ж інформація що була у новині тиждень тому :rotate:
спойлер
Зображення
Georgin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Повернення Packard Bell. Огляд нової лінійки продуктів

Так, стоп. Щось я зовсім перестав розуміти дії місцевих авторів (чи це рішення редактора).
Я бачу матеріал з плашкою "огляд". "Огляд" - це маркування для матеріалу, в якому автор має на руках якийсь девайс і детально його досліджує та описує.
Я заходжу у цей "огляд" і бачу, що абсолютно всі фото взяті з інтернету, а текст - це буквально трохи змінений опис з презентацій та оглядів у іншій пресі.
Тобто автор не має жодного з цих девайсів і просто "передирає" з іншіх ресурсів все, що можна.

Який це в біса "огляд"? Це звичайний матеріал-"новина".

Чи я чогось не розумію і оце тепер на оверах вважається оглядом?
Extra
Member

Повідомлення

Georgin: 10.09.2026 15:21 Який це в біса "огляд"? Це звичайний матеріал-"новина".
Це не огляд продукту чи новина, це огляд лінійки продуктів. Тобто перелік списку продуктів з коротким описом кожного, його особливостями та призначенням. Все як і має бути.
Georgin
Member

Повідомлення

Extra
Подивіться будь ласка на навігаційну панель сайту - побачите там вкладку "Огляди". Відкрийте будь який матеріал з цієї вкладки і ознайомтесь.
Потім зайдіть у вкладку "Новини" і подивіться які матеріали є там.

А потім подумайте, до якої саме групи більше підходить даний "огляд".
inquisition
Member

Повідомлення

Extra: 10.09.2026 15:43
Georgin: 10.09.2026 15:21 Який це в біса "огляд"? Це звичайний матеріал-"новина".
Це не огляд продукту чи новина, це огляд лінійки продуктів. Тобто перелік списку продуктів з коротким описом кожного, його особливостями та призначенням. Все як і має бути.
Хоть линейки, хоть транспортира, хоть штангенциркуля. Нельзя обозреть ничего, чего на руках нет. В первом предложении написано, что состоялась презентация. Обзор презентации - это потужно, конечно :think: .
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

А вдруг в Dotloop поставили топовую начинку уровня Rega Planar 8+ и MC картриджи?!
S0N1C
Member

Повідомлення

сміттєзвалища все витерплять :shuffle:
могли б хоч телефон зробити цікавим, додавши 3.5 джек, мікро-сд та якийсь прийстойний вбудований плеєр :rolleyes:
Sum
Junior

Повідомлення

S0N1C: 10.09.2026 18:09 могли б хоч телефон зробити цікавим, додавши 3.5 джек, мікро-сд та якийсь прийстойний вбудований плеєр :rolleyes:
А я поддерживаю логику решения. Все-равно это никто не купит массово, так зачем материалы планеты переводить зазря на 3.5 джек, мікро-сд та вбудований плеєр?
yariksom
Member

Повідомлення

Georgin: 10.09.2026 15:21Який це в біса "огляд"? Це звичайний матеріал-"новина".
Чи я чогось не розумію і оце тепер на оверах вважається оглядом?
Відстав ти від життя, ця новітня технологія називається "вайбогляд" як вайбкодінг тільки огляд :lol:
Відповісти