Ух, как включу максималочки, да как DLSS 5 намажу. Да как потом придётся MFG на тройную степень, если не выше, ставить. Или вообще всё дружно нае... кхм, из-за малого объёма видеопамяти и придётся до 2K снижать.Для максимального режиму графіки в 4K (DLSS Performance) підійде GeForce RTX 5080.
Новини
Останні статті і огляди
Оприлюднено системні вимоги Control Resonant: GeForce RTX 2060 для найпростішого трасування та GeForce RTX 5080 для 4K із трасуванням шляху
-
warp37
Member
Предлагаю обсудить Оприлюднено системні вимоги Control Resonant: GeForce RTX 2060 для найпростішого трасування та GeForce RTX 5080 для 4K із трасуванням шляху

Востаннє редагувалось 10.09.2026 11:46 користувачем warp37, всього редагувалось 1 раз.
-
1234waltz
Member
Норм, жити можна.
-
denizen
Member
досить гуманно по сучасних реаліях
-
gregory_amd
Member
Технічно це не друга частина а третя.. (а якщо ще сильніше лопатити серію то четверта)
-
Reinmar
Member
gregory_amd
Ви про що?
Ви про що?
-
FarCry
Member
Дебільні системні вимоги, немає жодного пресету без апскейлу. Але я думаю, буде приблизно 1:1 як Алан Вейк 2.
warp37
Ваш толстый троллинг по началу ещё был смешным, но теперь вы уже маниакально пытаетесь вбросить в каждой теме.
warp37
Ваш толстый троллинг по началу ещё был смешным, но теперь вы уже маниакально пытаетесь вбросить в каждой теме.
Востаннє редагувалось 10.09.2026 11:56 користувачем FarCry, всього редагувалось 1 раз.
-
Prescott
Member
Отлично, жду. Контрол прям очень годная игра вышла.
-
Геральт
Active Member
Можна, з апскейлами1234waltz: ↑ 10.09.2026 11:46 Норм, жити можна.
Нативний QHD з high променями 5080 в 60кадрів не вивиозить.
-
Grava
Member
gregory_amd
Те що контрол пов'язаний з аланом вейком не робить це однією серією ігр.
Те що контрол пов'язаний з аланом вейком не робить це однією серією ігр.
-
MessiaH
Member
5080 первую часть с трассировкой в 4к потянуть не могла, а тут это недоразумение вторую часть потащит с путями ещё, ну бред же
-
Zaelot
Member
Геральт
MessiaH
я так розумію, один агриться, бо кажуть не за амд, а інший бо кажуть не про 5090, йдіть покуріть
MessiaH
я так розумію, один агриться, бо кажуть не за амд, а інший бо кажуть не про 5090, йдіть покуріть
-
warp37
Member
Ну набросить на видеопамять RTX 5080 не грех. Она действительно разваливается в некоторых играх в 4K/DLAA. А с DLSS 5 включить DLAA - почти гарантированный способ "повесить" игру.FarCry: ↑ 10.09.2026 11:52
Памяти мало и это не шутка. Может быть, после перехода на NVFP4 будет легче, но я не думаю, что кардинально. Гнить ей в Quality.
-
1234waltz
Member
В мене монік 1080р, мені більш ніж достатньо для 60+ фпсГеральт: ↑ 10.09.2026 11:54 Можна, з апскейлами
Нативний QHD з high променями 5080 в 60кадрів не вивиозить.![]()
-
Zaelot
Member
Хто взагалі бере 5080 для 4к?warp37: ↑ 10.09.2026 12:05 разваливается в некоторых играх в 4K/DLAA. А с DLSS 5 включить DLAA - почти гарантированный способ "повесить" игру
-
firestarter256
Member
Уже предзакал, прошлый контрол зашел на ура, с учетом что не играл в шутеры о времен хл2
-
Геральт
Active Member
Один - бо не дають рекомендованих для нативу. І треба по коефіцієнтах вираховуватиZaelot: ↑ 10.09.2026 12:04 Геральт
MessiaH
Покурив, прийшов
-
warp37
Member
Она и в Quantum Break хорошенько потеет. Но DLSS 5, конечно, почти современный стандарт. Для десятилетней игры очень даже "малаца, харашо зделали".MessiaH: ↑ 10.09.2026 11:58 5080 первую часть с трассировкой в 4к потянуть не могла, а тут это недоразумение вторую часть потащит с путями ещё, ну бред же
- спойлер
-
Zaelot
Member
та натив вже давно мертвий, а вмазати ТАА яке милить картинку не варіантГеральт: ↑ 10.09.2026 12:18 Один - бо не дають рекомендованих для нативу. І треба по коефіцієнтах вираховувати![]()
-
warp37
Member
У мене телевізор, порадьте відеокарту потужнішу за RTX 5080. Не порадите? Отож.Zaelot: ↑ 10.09.2026 12:15Хто взагалі бере 5080 для 4к?warp37: ↑ 10.09.2026 12:05 разваливается в некоторых играх в 4K/DLAA. А с DLSS 5 включить DLAA - почти гарантированный способ "повесить" игру
-
vsx
Member
Или вранье или графику порезали. 5080 и в AW2 не выдавала 60 кадров с path tracing даже на performance в 4К