Пропоную обговорити TSMC вже працює над інтеграцією мікроканального охолодження в майбутні чипи
4 кіловати на чип? А це як?, Ми точно рухаємось в правильному напрямку?
Новини
Останні статті і огляди
TSMC вже працює над інтеграцією мікроканального охолодження в майбутні чипи
-
Dilfin
Member
-
Shineloot
Member
Только я прочитал как микро анального?
-
Classic
Member
Здається вони дуже сильно головою вдарились.Dilfin: ↑ 03.09.2026 12:04 Пропоную обговорити TSMC вже працює над інтеграцією мікроканального охолодження в майбутні чипи
-
Zealoth
Member
Есть АЭС которые дают не только электричество но и отопление. Похоже тут ребята тоже двигаются к этому направлению.
-
yariksom
Member
В правильному! буде тепленько всюди, ми станемо неграми, а негри шкваркамиDilfin: ↑ 03.09.2026 12:044 кіловати на чип? А це як?, Ми точно рухаємось в правильному напрямку?
-
Telcontar
Member
Shineloot: ↑ 03.09.2026 12:25 Только я прочитал как микро анального?
- спойлер

-
CnC_General
Member
Dilfin: ↑ 03.09.2026 12:04 Пропоную обговорити TSMC вже працює над інтеграцією мікроканального охолодження в майбутні чипи
- спойлер
- А чого це Ви взяли та приєднали себе до НИХ? Ви серед розробників TSMC?
Якшо так, тоді все правильно.
Якщо ні, то Інакше розставляйте СВОЇ пріоритети.
спричинений відслоюванням частинок металу, та окислу матеріалу з яких зроблено водянку.
Забились пори, тоді кірдик чипу через перегрів.
-
Dilfin
Member
Ехх, Фрейд би Вас собі сподобав, для роботи.)Shineloot: ↑ 03.09.2026 12:25 Только я прочитал как микро анального?
Відправлено через 3 хвилини 11 секунд:
Напевно сп'яніли від грошей, як Буратіно, тепер хочуть закопати їх в землю, щоб виросло дерево з золотими монетами.)Classic: ↑ 03.09.2026 12:43Здається вони дуже сильно головою вдарились.Dilfin: ↑ 03.09.2026 12:04 Пропоную обговорити TSMC вже працює над інтеграцією мікроканального охолодження в майбутні чипи
Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:
Ми це людство, а розробники - це капіталісти, для себе вони все правильно роблять, накопичують капітал, чим спричиняють інфляцію, а контроль закрив очки, бо рижий дідусь сказав но но, не можна чіапти.CnC_General: ↑ 03.09.2026 13:51Dilfin: ↑ 03.09.2026 12:04 Пропоную обговорити TSMC вже працює над інтеграцією мікроканального охолодження в майбутні чипи
4 кіловати на чип? А це як?, Ми точно рухаємось в правильному напрямку?В мене питання, а як тоді охолоджувати такі чіпи, коли з часом у водянці з'являється муть та дрібний осад в охолоджувальній рідині?
- спойлер
спричинений відслоюванням частинок металу, та окислу матеріалу з яких зроблено водянку.
Відправлено через 4 хвилини 58 секунд:
Площа чіпа буде більшою, а охолоджувати чіллером.CnC_General: ↑ 03.09.2026 13:51Dilfin: ↑ 03.09.2026 12:04 Пропоную обговорити TSMC вже працює над інтеграцією мікроканального охолодження в майбутні чипи
4 кіловати на чип? А це як?, Ми точно рухаємось в правильному напрямку?В мене питання, а як тоді охолоджувати такі чіпи, коли з часом у водянці з'являється муть та дрібний осад в охолоджувальній рідині?
- спойлер
-
dead_rat
Member
Лише тиShineloot: ↑ 03.09.2026 12:25 Только я прочитал как микро анального?
-
CnC_General
Member
ну... кому що не вистачає, та хто про мріє!Shineloot: ↑ 03.09.2026 12:25 Только я прочитал как микро анального?
-
zaqik
Member
Что значит "или"? Это ж три почти что разных подхода. Что делать каналы в крышке, что в самом чипе, а так написано, как будто разница не принципиальна, и что так, что так делать одинаково просто и эффективность тоже одинакова. Я вот так не дууумаю.метод інтеграції мікроканалів у кришку чипа. Ці маленькі канали всередині корпусу або безпосередньо всередині мікросхеми