Онлайн-база SteamDB продана платформі Nexus Mods. Сервіс обіцяють залишити безплатним

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
FarCry
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Онлайн-база SteamDB продана платформі Nexus Mods. Сервіс обіцяють залишити безплатним

Nexus Mods перетворився на лайно. Споганять і SteamDB рано чи пізно.
Press F
Зображення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Онлайн-база SteamDB продана платформі Nexus Mods. Сервіс обіцяють залишити безплатним

Ага полюбому безоплатна сервісина залишится, з нюансами так би мовити. Nexus Mods радикально скинув швидкість завантаження за останні роки. А потім кількість фільтрів, сортування, і інші корисні функції закрив пейволом.
Врахочвуючи таку жлобську політику - SteamDB перетворится на дуже слабенький інструмент..
А підписка преміум вартує не мало:
5168,23.... Це у 2.25 рази дорожче за хмару гугла на 2 ТБ (2 299 грн/рік, Google AI Plus
2 ТБ)
Screenshot_322.png
MetalistForever
Member

Повідомлення

Прощай Nexus Mods , ты был лучшим ( особенно в начале пути )
erkins007
Member

Повідомлення

А Габен завтра такой хопа и закрывает апи Стима выпуская свой собственный сервис такого типа)
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

FarCry Довго думав, чого це я вашу картинку не бачу... дякую за російський хостінг картинки, супер прямо, браво! :facepalm: https://www.whois.com/whois/meme-arsenal.com
Prescott
Member

Повідомлення

alex_sul: 03.09.2026 11:25Довго думав, чого це я вашу картинку не бачу
аналогично, народ как в своей вселенной живёт :rolleyes:
yariksom
Member

Повідомлення

MetalistForever: 03.09.2026 11:11Прощай Nexus Mods , ты был лучшим ( особенно в начале пути )
Купили не Nexus Mods, власник Nexus Mods купив SteamDB, і мабуть там дещо стане платним, як на нексусі, дещо зацензурять і т.п.
tornadox
Member

Повідомлення

yariksom: 03.09.2026 13:05 Купили не Nexus Mods, власник Nexus Mods купив SteamDB, і мабуть там дещо стане платним, як на нексусі, дещо зацензурять і т.п.
Найбільш ймовірний варіант, що з'являться лінки на інші магазини. Наприклад IsThereAnyDeal.
FarCry
Member

Повідомлення

alex_sul: 03.09.2026 11:25 FarCry Довго думав, чого це я вашу картинку не бачу... дякую за російський хостінг картинки, супер прямо, браво! :facepalm: https://www.whois.com/whois/meme-arsenal.com
Тьфу ти... Взяв першу картинку що попалася з цим котом в Гуглі. Каюся. :tomat:
Вкладення
CATF.jpg
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

FarCry
:tomat: :tomat: :gigi:
MqM
Member

Повідомлення

Moddb це буквально найбільший сайт по моддингу. Надіюсь не зіпсують, і модерація не погіршиться
Відповісти