Fractal Design оновила лінійку корпусів: представлено моделі Summit та Define One

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Fractal Design оновила лінійку корпусів: представлено моделі Summit та Define One
Ну, на фоні останніх новин по залізу, виглядає дійсно адекватно і якісно! Дивно... :shuffle:

Ось огляд, наче дійсно кофортний варіант.
https://www.techpowerup.com/review/frac ... -tg/3.html
Zealoth
Member

Повідомлення

В свое время брал Pure Base 500DX почти в такую же цену, и он не настолько удобен и продуман. Хоть где то виден прогресс в дизайне и функциональности не за все деньги мира. Элементы дерева у Lian Li LANCOOL 217 полглядели или у кого другого?
Filabatya
Member

Повідомлення

Zealoth
fractal north, більш ніж два з половиною роки вийшов раніше, а потім ще був Антек Флюкс, так що тайвань останній)
Востаннє редагувалось 03.09.2026 10:44 користувачем Filabatya, всього редагувалось 8 разів.
big_bang
Member

Повідомлення

Zealoth: 03.09.2026 10:21 В свое время брал Pure Base 500DX почти в такую же цену, и он не настолько удобен и продуман.
кабелі ховати важно за задню стінку
hdd окрема історія

сам володію таким)))
cspp
Member

Повідомлення

Если сделают на подставке с вращением всего корпуса на 360 как на выставке, думаете залетит блогерам?
shnok
Member

Повідомлення

После моего nzxt, уже не рассматриваю корпуса без встроенного контролера ргб и вентиляторов. Все настраивается и просматривается отдельно каждый вентилятор, кривая - в пару кликов, без лишнего геморроя. Полная синхронизация.
Zealoth
Member

Повідомлення

big_bang: 03.09.2026 10:33
Zealoth: 03.09.2026 10:21 В свое время брал Pure Base 500DX почти в такую же цену, и он не настолько удобен и продуман.
кабелі ховати важно за задню стінку
hdd окрема історія

сам володію таким)))
Спрятать не проблема, проблема потом ее закрыть :D При первой итерации на его базе боковая крышка выглядела как дверь от чулана какого-нибудь плюшкина, у которого она вот вот откроется от обилия барахла. Но у меня больше претензий к передней панели, которую отдирать приходится с заметным усилием. Каждый раз думаю что пластмассе придет конец.
big_bang
Member

Повідомлення

Zealoth: 03.09.2026 13:12 каждый раз думаю что пластмассе придет конец.
нормально)))
я поставив додатковий фільтр від пилу і знімаю раз на 2-3 місяці
Nekros
Member

Повідомлення

shnok: 03.09.2026 12:08 После моего nzxt, уже не рассматриваю корпуса без встроенного контролера ргб и вентиляторов. Все настраивается и просматривается отдельно каждый вентилятор, кривая - в пару кликов, без лишнего геморроя. Полная синхронизация.
В чому проблема купити контроллер окремо? :gigi:
В мене теж nzxt але контроллер іншої фірми
Барбарис
Member

Повідомлення

По формі як бітфенікс. Корпус не дуже гарний, але виконання та вентилятори класні. Але чи тягне це на 170-200 баксів, коли охолодження гірше в рази дешевшого гамідаса?
Dynastes
Junior

Повідомлення

И снова Фрактал без пыливика на передней панели, не говоря о верхе. Тенденция, что пыливики скоро станут роскошью в комплектации корпусов вообще.
shnok
Member

Повідомлення

Nekros: 03.09.2026 13:53
shnok: 03.09.2026 12:08 После моего nzxt, уже не рассматриваю корпуса без встроенного контролера ргб и вентиляторов. Все настраивается и просматривается отдельно каждый вентилятор, кривая - в пару кликов, без лишнего геморроя. Полная синхронизация.
В чому проблема купити контроллер окремо? :gigi:
В мене теж nzxt але контроллер іншої фірми
Навіщо іншої фірми? Nzxt cam, найкраще що я бачив серед всього. Пам'ятаю як я плювався від asus create, від gigabyte... Програма дуже швидка, дозволяє налаштувати все! Від ргб підсвітки ( де влаштована виробником в мій корпус) до процесорного кулера, та кожного вентилятора окремо. + Налаштувати криву вентиляторів, тощо. Яка зберігає свої налаштування поза windows ( завантаження ос, біос)
Відповісти