Ну, на фоні останніх новин по залізу, виглядає дійсно адекватно і якісно! Дивно...
Ось огляд, наче дійсно кофортний варіант.
https://www.techpowerup.com/review/frac ... -tg/3.html
кабелі ховати важно за задню стінкуZealoth: ↑ 03.09.2026 10:21 В свое время брал Pure Base 500DX почти в такую же цену, и он не настолько удобен и продуман.
Спрятать не проблема, проблема потом ее закрытьbig_bang: ↑ 03.09.2026 10:33кабелі ховати важно за задню стінкуZealoth: ↑ 03.09.2026 10:21 В свое время брал Pure Base 500DX почти в такую же цену, и он не настолько удобен и продуман.
hdd окрема історія
сам володію таким)))
нормально)))Zealoth: ↑ 03.09.2026 13:12 каждый раз думаю что пластмассе придет конец.
В чому проблема купити контроллер окремо?shnok: ↑ 03.09.2026 12:08 После моего nzxt, уже не рассматриваю корпуса без встроенного контролера ргб и вентиляторов. Все настраивается и просматривается отдельно каждый вентилятор, кривая - в пару кликов, без лишнего геморроя. Полная синхронизация.
Навіщо іншої фірми? Nzxt cam, найкраще що я бачив серед всього. Пам'ятаю як я плювався від asus create, від gigabyte... Програма дуже швидка, дозволяє налаштувати все! Від ргб підсвітки ( де влаштована виробником в мій корпус) до процесорного кулера, та кожного вентилятора окремо. + Налаштувати криву вентиляторів, тощо. Яка зберігає свої налаштування поза windows ( завантаження ос, біос)Nekros: ↑ 03.09.2026 13:53В чому проблема купити контроллер окремо?shnok: ↑ 03.09.2026 12:08 После моего nzxt, уже не рассматриваю корпуса без встроенного контролера ргб и вентиляторов. Все настраивается и просматривается отдельно каждый вентилятор, кривая - в пару кликов, без лишнего геморроя. Полная синхронизация.![]()
В мене теж nzxt але контроллер іншої фірми