Alienware представила 4K-монітор Tandem WOLED на 165 Гц та кіберспортивний Tandem QD-OLED із частотою 560 Гц

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Robostyle
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Alienware представила 4K-монітор Tandem WOLED на 165 Гц та кіберспортивний Tandem QD-OLED із частотою 560 Гц

У нас они даже и не планируют появляться, так? Стека новых алиентварьов за 2026 все нет и нет, хотя асус, гнилобайт и мси уже давно в продаже
yariksom
Member

Повідомлення

Robostyle: 02.09.2026 13:01У нас они даже и не планируют появляться, так? Стека новых алиентварьов за 2026 все нет и нет, хотя асус, гнилобайт и мси уже давно в продаже
Монітори тільки но презентовані, зрозуміло, що в продажі ще нема.
Минулорічний AW3225QF без проблем продається.
Vladys77
Member

Повідомлення

На 32" непоганий варіант. Але аби він був 37" було б значно краще.
Kassatka
Member

Повідомлення

Vladys77: 02.09.2026 15:39 На 32" непоганий варіант. Але аби він був 37" було б значно краще.
А якби на 43" чи 47", то взагалі б шикарно. (Насправді трохи ні, бо довбаний OLED, для якого нема нормального зглажування тексту й тому він вимагає захмарних ppi.) От якби на 47" і VA - тоді б точно ідеально.
Telcontar
Member

Повідомлення

Kassatka: 02.09.2026 17:56 Насправді трохи ні, бо довбаний OLED, для якого нема нормального зглажування тексту й тому він вимагає захмарних ppi.
Насправді вже є купа OLED моделей з RGB-stripe чи аналогами - які мають співставну з LED чіткість тексту, вилазьте зі свого допотопного 8k-бункеру :shuffle:
Kassatka
Member

Повідомлення

Telcontar: 02.09.2026 18:54Насправді вже є купа OLED моделей з RGB-stripe чи аналогами - які мають співставну з LED чіткість тексту
Я вже читав новини про OLED-монітори зі стандартним розташуванням субпікселів RGB. Але в даній новині про таку особливість нічого не сказано, тому я по дефолту вважаю, що структура субпікселей як і раніше нестандартна і нормального зглажування шрифтів на неї поки нема. :dontknow:
yermolim
Junior

Повідомлення

Все ще жодного 32" 4K RGB-Stripe з матовим екраном :(
Nutbar
Member

Повідомлення

yermolim
В 4к, особливо матових, і так все ок було з шрифтами. Нема сенсу чекати традиційі ргб.
StTechnik
Member

Повідомлення

Nutbar
особливо матових
В глянцевых тоже ноль проблем.
Vladys77
Member

Повідомлення

Kassatka: 02.09.2026 17:56
Vladys77: 02.09.2026 15:39 На 32" непоганий варіант. Але аби він був 37" було б значно краще.
А якби на 43" чи 47", то взагалі б шикарно. (Насправді трохи ні, бо довбаний OLED, для якого нема нормального зглажування тексту й тому він вимагає захмарних ppi.) От якби на 47" і VA - тоді б точно ідеально.
Тут не знаю, бо немає з чим порівняти, в мене QLED монітор. Але так як він 32", то на нові моніторі з меншою діагоналлю і QHD роздільною здатністю я не дивлюсь. Бо для чого мені два однакових монітори :D ?

Треба 4к з двома режимами (які за відгуками власників в дійсності фуфло :weep: ) і діагональ 32-37", бо більше просто на стіл не влізе.

Але це на майбутнє. Може там щось покращиться, бо в мене і поточний монітор чудовий :D
Відповісти