Предлагаю обсудить Alienware представила 4K-монітор Tandem WOLED на 165 Гц та кіберспортивний Tandem QD-OLED із частотою 560 Гц
У нас они даже и не планируют появляться, так? Стека новых алиентварьов за 2026 все нет и нет, хотя асус, гнилобайт и мси уже давно в продаже
Новини
Останні статті і огляди
Alienware представила 4K-монітор Tandem WOLED на 165 Гц та кіберспортивний Tandem QD-OLED із частотою 560 Гц
-
Robostyle
Member
-
yariksom
Member
Монітори тільки но презентовані, зрозуміло, що в продажі ще нема.Robostyle: ↑ 02.09.2026 13:01У нас они даже и не планируют появляться, так? Стека новых алиентварьов за 2026 все нет и нет, хотя асус, гнилобайт и мси уже давно в продаже
Минулорічний AW3225QF без проблем продається.
-
Vladys77
Member
На 32" непоганий варіант. Але аби він був 37" було б значно краще.
-
Kassatka
Member
А якби на 43" чи 47", то взагалі б шикарно. (Насправді трохи ні, бо довбаний OLED, для якого нема нормального зглажування тексту й тому він вимагає захмарних ppi.) От якби на 47" і VA - тоді б точно ідеально.Vladys77: ↑ 02.09.2026 15:39 На 32" непоганий варіант. Але аби він був 37" було б значно краще.
-
Telcontar
Member
Насправді вже є купа OLED моделей з RGB-stripe чи аналогами - які мають співставну з LED чіткість тексту, вилазьте зі свого допотопного 8k-бункеруKassatka: ↑ 02.09.2026 17:56 Насправді трохи ні, бо довбаний OLED, для якого нема нормального зглажування тексту й тому він вимагає захмарних ppi.
-
Kassatka
Member
Я вже читав новини про OLED-монітори зі стандартним розташуванням субпікселів RGB. Але в даній новині про таку особливість нічого не сказано, тому я по дефолту вважаю, що структура субпікселей як і раніше нестандартна і нормального зглажування шрифтів на неї поки нема.Telcontar: ↑ 02.09.2026 18:54Насправді вже є купа OLED моделей з RGB-stripe чи аналогами - які мають співставну з LED чіткість тексту
-
yermolim
Junior
Все ще жодного 32" 4K RGB-Stripe з матовим екраном 
-
Nutbar
Member
yermolim
В 4к, особливо матових, і так все ок було з шрифтами. Нема сенсу чекати традиційі ргб.
В 4к, особливо матових, і так все ок було з шрифтами. Нема сенсу чекати традиційі ргб.
-
StTechnik
Member
Nutbar
В глянцевых тоже ноль проблем.особливо матових
-
Vladys77
Member
Тут не знаю, бо немає з чим порівняти, в мене QLED монітор. Але так як він 32", то на нові моніторі з меншою діагоналлю і QHD роздільною здатністю я не дивлюсь. Бо для чого мені два однакових моніториKassatka: ↑ 02.09.2026 17:56А якби на 43" чи 47", то взагалі б шикарно. (Насправді трохи ні, бо довбаний OLED, для якого нема нормального зглажування тексту й тому він вимагає захмарних ppi.) От якби на 47" і VA - тоді б точно ідеально.Vladys77: ↑ 02.09.2026 15:39 На 32" непоганий варіант. Але аби він був 37" було б значно краще.
Треба 4к з двома режимами (які за відгуками власників в дійсності фуфло
Але це на майбутнє. Може там щось покращиться, бо в мене і поточний монітор чудовий