Пропоную обговорити Розробники продемонстрували ігровий процес Alien Deathstorm. Це шутер у дусі «Чужих»
Гарний трейлер. Може і гра буде відповідно гарною. Я ж надіюсь логіка Чужого буде не сильно спрощена у порівнянні з Alien: Isolation. Бували гарячі моменти!
Новини
Останні статті і огляди
Розробники продемонстрували ігровий процес Alien Deathstorm. Це шутер у дусі «Чужих»
-
alex_sul
Advanced Member
-
my4a4oc
Member
та тут про Alien: Isolation взагалі ж ні слова, в дусі чужих, та і по геймплею ж видно, дробовик, піф паф, мертве.alex_sul: ↑ 28.08.2026 11:59 Пропоную обговорити Розробники продемонстрували ігровий процес Alien Deathstorm. Це шутер у дусі «Чужих»
Гарний трейлер. Може і гра буде відповідно гарною. Я ж надіюсь логіка Чужого буде не сильно спрощена у порівнянні з Alien: Isolation. Бували гарячі моменти!
-
Afit
Member
Якщо буде локалізація і адекватний цінник, то залюбки пограю в таке. Зараз серію Dead Space проходжу. Вже другу частину після ремейка 2023р. Від першої особи тим паче щось схоже хочеться. Пишуть же що не просто шутан, а й інженерні завдання треба буде вирішувати. Доречі тільки рік тому здається грав порт з VR про чужих (назву не пам'ятаю) то теж не погано
-
alex_sul
Advanced Member
my4a4oc
А що трейлер замінює мозок і забороняє особистості порівнювати побачене під фільтром хотелок\надій з урахуванням набутого досвіду??
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Afit
Так, теж полюбляю думати і колупатись в грі - так вона запам'ятовується і нема відчуття що комусь профінансував яхту)
А що трейлер замінює мозок і забороняє особистості порівнювати побачене під фільтром хотелок\надій з урахуванням набутого досвіду??
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Afit
Так, теж полюбляю думати і колупатись в грі - так вона запам'ятовується і нема відчуття що комусь профінансував яхту)
-
MqM
Member
Ця гра немає жодного відношення до всесвіту Чужого, до чого там логіка з тої гри?alex_sul: ↑ 28.08.2026 11:59 Пропоную обговорити Розробники продемонстрували ігровий процес Alien Deathstorm. Це шутер у дусі «Чужих»