CD Projekt Red планує випустити The Witcher IV протягом 2028 року

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
D_ad
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити CD Projekt Red планує випустити The Witcher IV протягом 2028 року
Ну.. чекали 3-го "Відьмака" бох зна скільки часу, почекаємо і 4-й.. :shuffle:
NUN4AG
Member

Повідомлення

2027 - The Witcher 3: Wild Hunt - Songs of the Past
2028 - The Witcher 4
2029 - The Witcher Remake

:up:
yariksom
Member

Повідомлення

D_ad: 25.08.2026 07:11Ну.. чекали 3-го "Відьмака" бох зна скільки часу, почекаємо і 4-й..
Третій був вартий очікування, чорт забирай!, він і зараз багато чого вартий. :up:
proos
Member

Повідомлення

А мы планируем играть :gigi:
marvin1111
Member

Повідомлення

Дожить бы)
Mcloud
Member

Повідомлення

Третій частині вже більше 10 років, а досі є бажання повертатися в ту історію та атмосферу, бо гра топ з топів. Очікуємо повернення легенди :super: :super:
big_bang
Member

Повідомлення

Хіба не варта ця гра очікування ?
Особисто для мене, Відьмак більш бажаний ніж gta.
Саме головне - не розчаруватися в своїх очікуваннях :dontknow:
kairo
Member

Повідомлення

yariksom: 25.08.2026 08:12
D_ad: 25.08.2026 07:11Ну.. чекали 3-го "Відьмака" бох зна скільки часу, почекаємо і 4-й..
Третій був вартий очікування, чорт забирай!, він і зараз багато чого вартий. :up:
Між другою та третьою частиною пройшло 4 роки. Між третьою та четвертою 13 років.
dead_rat
Member

Повідомлення

kairo
Ти Кіберпанк не порахував, це як Відьмак 3.5
mycolaevich
Member

Повідомлення

big_bang: 25.08.2026 10:15 Хіба не варта ця гра очікування ?
CDPR після третього відьмака стали дуже корпоративними: у випадку з КП була інформація що інвестори хотіли гру дропнути після релізу, і студія мусила боротись за ідею "ремонту" гри.
І хоча кіберпанк я дуже люблю, в мене є сумніви щодо новий відьмак буде на рівні. Вийде, подивимось огляди і тоді прийматимемо рішення, нащо "чекати" те що невідомо коли вийде і невідомо яким буде?
kairo
Member

Повідомлення

dead_rat: 25.08.2026 10:37 kairo
Ти Кіберпанк не порахував, це як Відьмак 3.5
Між КП2077 та В4 буде 8 років. І це якщо терміни не попливуть.

Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
А взагалі, я рахую великою помилкою те, що вони дропнули свій рушій і пересіли на UE.
StTechnik
Member

Повідомлення

kairo: 25.08.2026 10:57 що вони дропнули свій рушій і пересіли на UE.
Читал я о причинах - и основная в том, что им необходимо было срочно расширять команду в США и под Ведьмака и под возможный следующий КП. И в этом случае решение вполне нормальное и следует цели. Намного проще найти готовых специалистов, которые умеют в UE в нужном количестве, потому что под собственный движок их всех поголовно надо было бы учить и тратить время и другие ресурсы. Так что решение хоть и неприятное, но исходя из целей - правильное.
MetalistForever
Member

Повідомлення

big_bang: 25.08.2026 10:15 Хіба не варта ця гра очікування ?
Особисто для мене, Відьмак більш бажаний ніж gta.
Саме головне - не розчаруватися в своїх очікуваннях :dontknow:
Я согласен с этим. И еще считаю ,что заинтересовать и перебить хайп и интерес GTA ,может только следующая часть Cyberpunk 2077 ( так как условная GTA в мире Cyberpunk - это то ,что выстрелит )
corban_jum
Member

Повідомлення

В такому світі-плани то таке.
vsx
Member

Повідомлення

сейчас уже перерыв между частями в 10+ лет превратился в норму. Дальше будет 30+?
Kullerok
Member

Повідомлення

Шото они рано. До этого момента 6 линейка не выйдет.
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Ого, в 2028-му - досить гарно, бо складалось враження, що раніше 2029-го (а то й 2030-го) нічого й очікувати. Гратиму обов'язково, якою б гра не вийшла (а прям відверто поганою - от не повірю що вийде, якщо вже й згадувати і за такий можливий варіант розвитку подій), ну і очікувань ніяких собі не "малюю" - аби вийшла вже, бо вже кілька разів перепроходив всі ігри, один раз перечитав і двічі переслухав книжкову сагу за весь цей час, що пройшов з моменту релізу "Кров та вино" :rolleyes: .
FirstTDM
Member

Повідомлення

Ну да... будем ждать - других вариантов нет... тем более, что в 2027 будет возможность новое DLC посмотреть...

Третий ждали долго - зато какая шикарная игра получилась! :super:
Відповісти