Ну.. чекали 3-го "Відьмака" бох зна скільки часу, почекаємо і 4-й..
Новини
Останні статті і огляди
CD Projekt Red планує випустити The Witcher IV протягом 2028 року
-
D_ad
Member
Пропоную обговорити CD Projekt Red планує випустити The Witcher IV протягом 2028 року
-
NUN4AG
Member
2027 - The Witcher 3: Wild Hunt - Songs of the Past
2028 - The Witcher 4
2029 - The Witcher Remake

2028 - The Witcher 4
2029 - The Witcher Remake
-
yariksom
Member
Третій був вартий очікування, чорт забирай!, він і зараз багато чого вартий.D_ad: ↑ 25.08.2026 07:11Ну.. чекали 3-го "Відьмака" бох зна скільки часу, почекаємо і 4-й..
-
proos
Member
А мы планируем играть 
-
marvin1111
Member
Дожить бы)
-
Mcloud
Member
Третій частині вже більше 10 років, а досі є бажання повертатися в ту історію та атмосферу, бо гра топ з топів. Очікуємо повернення легенди

-
big_bang
Member
Хіба не варта ця гра очікування ?
Особисто для мене, Відьмак більш бажаний ніж gta.
Саме головне - не розчаруватися в своїх очікуваннях
Саме головне - не розчаруватися в своїх очікуваннях
-
kairo
Member
Між другою та третьою частиною пройшло 4 роки. Між третьою та четвертою 13 років.yariksom: ↑ 25.08.2026 08:12Третій був вартий очікування, чорт забирай!, він і зараз багато чого вартий.D_ad: ↑ 25.08.2026 07:11Ну.. чекали 3-го "Відьмака" бох зна скільки часу, почекаємо і 4-й..![]()
-
dead_rat
Member
kairo
Ти Кіберпанк не порахував, це як Відьмак 3.5
Ти Кіберпанк не порахував, це як Відьмак 3.5
-
mycolaevich
Member
CDPR після третього відьмака стали дуже корпоративними: у випадку з КП була інформація що інвестори хотіли гру дропнути після релізу, і студія мусила боротись за ідею "ремонту" гри.big_bang: ↑ 25.08.2026 10:15 Хіба не варта ця гра очікування ?
І хоча кіберпанк я дуже люблю, в мене є сумніви щодо новий відьмак буде на рівні. Вийде, подивимось огляди і тоді прийматимемо рішення, нащо "чекати" те що невідомо коли вийде і невідомо яким буде?
-
kairo
Member
Між КП2077 та В4 буде 8 років. І це якщо терміни не попливуть.
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
А взагалі, я рахую великою помилкою те, що вони дропнули свій рушій і пересіли на UE.
-
StTechnik
Member
Читал я о причинах - и основная в том, что им необходимо было срочно расширять команду в США и под Ведьмака и под возможный следующий КП. И в этом случае решение вполне нормальное и следует цели. Намного проще найти готовых специалистов, которые умеют в UE в нужном количестве, потому что под собственный движок их всех поголовно надо было бы учить и тратить время и другие ресурсы. Так что решение хоть и неприятное, но исходя из целей - правильное.kairo: ↑ 25.08.2026 10:57 що вони дропнули свій рушій і пересіли на UE.
-
MetalistForever
Member
Я согласен с этим. И еще считаю ,что заинтересовать и перебить хайп и интерес GTA ,может только следующая часть Cyberpunk 2077 ( так как условная GTA в мире Cyberpunk - это то ,что выстрелит )big_bang: ↑ 25.08.2026 10:15 Хіба не варта ця гра очікування ?
Саме головне - не розчаруватися в своїх очікуваннях![]()
-
corban_jum
Member
В такому світі-плани то таке.
-
vsx
Member
сейчас уже перерыв между частями в 10+ лет превратился в норму. Дальше будет 30+?
-
Kullerok
Member
Шото они рано. До этого момента 6 линейка не выйдет.
-
МОНАХ
Member
► Ого, в 2028-му - досить гарно, бо складалось враження, що раніше 2029-го (а то й 2030-го) нічого й очікувати. Гратиму обов'язково, якою б гра не вийшла (а прям відверто поганою - от не повірю що вийде, якщо вже й згадувати і за такий можливий варіант розвитку подій), ну і очікувань ніяких собі не "малюю" - аби вийшла вже, бо вже кілька разів перепроходив всі ігри, один раз перечитав і двічі переслухав книжкову сагу за весь цей час, що пройшов з моменту релізу "Кров та вино"
.
-
FirstTDM
Member
Ну да... будем ждать - других вариантов нет... тем более, что в 2027 будет возможность новое DLC посмотреть...D_ad: ↑ 25.08.2026 07:11Ну.. чекали 3-го "Відьмака" бох зна скільки часу, почекаємо і 4-й..
Третий ждали долго - зато какая шикарная игра получилась!