Новини
Останні статті і огляди
Оприлюднено попередні системні вимоги Call of Duty: Modern Warfare 4 напередодні відкритого бета-тестування
-
alex_sul
Advanced Member
Пропоную обговорити Оприлюднено попередні системні вимоги Call of Duty: Modern Warfare 4 напередодні відкритого бета-тестування
Та хай ідуть в ж з такою ціною за мультик! Microsoft\Xbox походу вирішила свої фінансові грішки золотом від юзерів прикрить!
Та хай ідуть в ж з такою ціною за мультик! Microsoft\Xbox походу вирішила свої фінансові грішки золотом від юзерів прикрить!
-
MqM
Member
Сам прикол, що за таку ціну немає довгої підтримки гри, боротьби з читерами та навіть фіксів експлойтів, якими користуються хакериalex_sul: ↑ 20.08.2026 11:57 Пропоную обговорити Оприлюднено попередні системні вимоги Call of Duty: Modern Warfare 4 напередодні відкритого бета-тестування
-
Earanak
Member
Может я фиксируюсь на этом, но заметил что у пчелов которые играют в Колду, постоянно есть какой то режим ожидания новой версии движка. Типа - вот следующая то часть колды будет наконец то уже на новом движке, какой же он распрекрасный будет ! Осталось вот-вот чуть чуть подождать ! Смотрю вот на этот трейлер, и понять не могу, где там тот новый движок. Что конкретно люди ожидали, неясно. Выглядит в целом то компетентно конечно, но как то прям что бы 'вау' не вызывает.
7 лет тому назад, 2019 год : https://youtu.be/J7Ivdq5E-fs
И вот теперь это : https://youtu.be/qeFVhw4YNbM
Разница то конечно есть, но... Meh
(в виде плеера видео встраивать нельзя, ограничение канала)
И еще конечно, едрить их колотить, ну нафига вы выпускаете игру еще и на "Xbox Series S", пощадите уже людей, хватит их пытать.
Разница то конечно есть, но... Meh
И еще конечно, едрить их колотить, ну нафига вы выпускаете игру еще и на "Xbox Series S", пощадите уже людей, хватит их пытать.
-
MqM
Member
Колда це одне з найнахабніших способів доїти гравців в індустрії, зазвичай не пропонуючи нічого нового в геймплеї, використовуючи часто ті самі асети, а під гарною обгорткою жахливий технічний стан де експлойти стабільно кочують з версії у версію. Купи гру за великий прайс, та отримай згортання підтримки за рік чи два, відсутність виходу патчів, навіть тих, що стосуються безпеки.Earanak: ↑ 20.08.2026 12:33 Может я фиксируюсь на этом, но заметил что у пчелов которые играют в Колду, постоянно есть какой то режим ожидания новой версии движка. Типа - вот следующая то часть колды будет наконец то уже на новом движке, какой же он распрекрасный будет ! Смотрю вот на этот трейлер, и понять не могу, где там тот новый движок. Что конкретно люди ожидали, неясно. Выглядит в целом то компетентно конечно, но как то прям что бы 'вау' не вызывает.
![]()
Та сама Батла має в усіх серіях доступних для продажу живий онлайн, а критична ситуація у Хардлайн і близька до неї в Бф3, але вони продаються по 60+ грн, а не по 500-900 на знижках, як та сама колда.
Майкрософт з тими величезними прибутками давно могли вирішити всі існуючі проблеми старих ігор
-
Earanak
Member
MqM, да мне в общем то без разницы сколько они там стоят и как их там поддерживают. Купил, поиграл месяц-два понемногу и в аккурат через год-полтора снова хочется погриндить, беру новую часть как раз к тому моменту. Я не из тех кто занимается этими жалобными стенаниями про корпорацию зла, доить, высокие ценники, конвейер и вот это вот все. Я человек простой, поиграл в CoD:BO7, не понравилась, не играю. Поиграл в MW19, понравилась - играю 
Вообще если так подумать. То лично для меня никакой вообще нету альтернативы, когда я хочу в мясном режиме покачать пушки.
БФ6 надоел практически сразу. Каждый новый сезон захожу, посмотрю на новые пушки и взападло даже как то играть.
А в Колде прям кайфовал от гринда престижей, пушечек. Как то вот именно эта составляющая прогрессии мне нравится.
В других играх все не то... Либо требуют слишком много вовлечения-концентрации, то темп не тот, то прогрессия не прикольная.
А это чисто, шутерок фоновый, один глаз на монитор с фильмом-сериалом, другой глаз на Nuketown/Shipment/Rust, то что надо
Вообще если так подумать. То лично для меня никакой вообще нету альтернативы, когда я хочу в мясном режиме покачать пушки.
БФ6 надоел практически сразу. Каждый новый сезон захожу, посмотрю на новые пушки и взападло даже как то играть.
А в Колде прям кайфовал от гринда престижей, пушечек. Как то вот именно эта составляющая прогрессии мне нравится.
В других играх все не то... Либо требуют слишком много вовлечения-концентрации, то темп не тот, то прогрессия не прикольная.
А это чисто, шутерок фоновый, один глаз на монитор с фильмом-сериалом, другой глаз на Nuketown/Shipment/Rust, то что надо
Востаннє редагувалось 20.08.2026 13:01 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
Yaroslav308
Member
Та ви що, які ще зайві витрати? З прибутком, який приносить Activision Blizzard, і так треба 30+ років, щоб відбити покупку. Побійтесь бога.MqM: ↑ 20.08.2026 12:42 Майкрософт з тими величезними прибутками давно могли вирішити всі існуючі проблеми старих ігор
-
Enjthesilence
Member
тому що ганфайт в коді, особливо після мв19 року на дуже крутому рівні. відчуття від зброї дуже прикольне і гарний баланс між тим, як вона відчувається ірл і аркадою, анімації взагалі топ.Earanak: ↑ 20.08.2026 12:48 MqM, да мне в общем то без разницы сколько они там стоят и как их там поддерживают. Купил, поиграл месяц-два понемногу и в аккурат через год-полтора снова хочется погриндить, беру новую часть как раз к тому моменту. Я не из тех кто занимается этими жалобными стенаниями про корпорацию зла, доить, высокие ценники, конвейер и вот это вот все. Я человек простой, поиграл в CoD:BO7, не понравилась, не играю. Поиграл в MW19, понравилась - играю
А это чисто, шутерок фоновый, один глаз на монитор с фильмом-сериалом, другой глаз на Nuketown/Shipment/Rust, то что надо![]()
бф6 дуже хотіла бути схожою на колду в цьому плані більше ніж на сам батлфілд, але не дотягує ні мувментом, ні ганфайтом, тому аналогічно після 65 годин в бф6, повернувся в мультик колди
-
Earanak
Member
Enjthesilence, да, и это тоже. Согласен.
Правда, это не всегда как то консистентно.
Я думаю это как то связано с студиями которые делают колду.
Ну и наверное с личными предпочтениями.
У меня в плане ганплея :
MW19 - кайф (IW)
Cold War - meh (Treyarch)
Vanguard - норм (Sledgehammer)
MW2 - кайф (IW)
MW3 - кайф (Sledgehammer)
BO6 - норм (Treyarch)
BO7 - meh (Treyarch)
Правда, это не всегда как то консистентно.
Я думаю это как то связано с студиями которые делают колду.
Ну и наверное с личными предпочтениями.
У меня в плане ганплея :
MW19 - кайф (IW)
Cold War - meh (Treyarch)
Vanguard - норм (Sledgehammer)
MW2 - кайф (IW)
MW3 - кайф (Sledgehammer)
BO6 - норм (Treyarch)
BO7 - meh (Treyarch)
-
MqM
Member
Корпорація поводить себе, як шахрай. Втюхує продукт і не відчуває обовʼязку його підтримувати в належному стані, при тому представляє це як преміум продукт, де старі ігри продаються по неадекватних неконкурентних прайсах порівняно з іншими. І навіть репутація їх не колише, бр знає, що фанати схавають будь яке відношення. І тільки провал останньої частини призвів хоч до того, що не перетворюватимуть гру в цирк зі скінамиYaroslav308: ↑ 20.08.2026 12:59Та ви що, які ще зайві витрати? З прибутком, який приносить Activision Blizzard, і так треба 30+ років, щоб відбити покупку. Побійтесь бога.MqM: ↑ 20.08.2026 12:42 Майкрософт з тими величезними прибутками давно могли вирішити всі існуючі проблеми старих ігор![]()
-
warp37
Member
Попробую, там будет миссия из кампании.
Сейчас, кстати, -75% скидка на Modern Warfare 3. Надо брать, пока не подорожала.
Сейчас, кстати, -75% скидка на Modern Warfare 3. Надо брать, пока не подорожала.
-
MqM
Member
Я так розумію ви військовий, вам цікаво грати в цю карикатуру про війну? Ладно там забавна голівудщина, щодо ганфайту то будь який Сквад, Інсурдженсі, Арма та Вардогс пережене колду в банальній правдоподібності. І як вас не бісить о цей маскарад зі скінів з мармеладовою зброєю та мультяшними персонажами (Футурама і тд)Enjthesilence: ↑ 20.08.2026 13:11тому що ганфайт в коді, особливо після мв19 року на дуже крутому рівні. відчуття від зброї дуже прикольне і гарний баланс між тим, як вона відчувається ірл і аркадою, анімації взагалі топ.Earanak: ↑ 20.08.2026 12:48 MqM, да мне в общем то без разницы сколько они там стоят и как их там поддерживают. Купил, поиграл месяц-два понемногу и в аккурат через год-полтора снова хочется погриндить, беру новую часть как раз к тому моменту. Я не из тех кто занимается этими жалобными стенаниями про корпорацию зла, доить, высокие ценники, конвейер и вот это вот все. Я человек простой, поиграл в CoD:BO7, не понравилась, не играю. Поиграл в MW19, понравилась - играю
А это чисто, шутерок фоновый, один глаз на монитор с фильмом-сериалом, другой глаз на Nuketown/Shipment/Rust, то что надо![]()
бф6 дуже хотіла бути схожою на колду в цьому плані більше ніж на сам батлфілд, але не дотягує ні мувментом, ні ганфайтом, тому аналогічно після 65 годин в бф6, повернувся в мультик колди
Отправлено спустя 2 минуты 51 секунду:
І при тому 612 грнwarp37: ↑ 20.08.2026 13:22 Попробую, там будет миссия из кампании.
Жлобська Юбісофт недавно за 180+ грн продавала ультимейт едішен Ghost Recon: Breakpoint 2023 року випуску
Востаннє редагувалось 20.08.2026 13:27 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
-
Earanak
Member
Так это игры для душных тактикульщиков, требующие вовлечения и концентрации.MqM: ↑ 20.08.2026 13:25Сквад, Інсурдженсі, Арма та Вардогс
Востаннє редагувалось 20.08.2026 13:29 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
MqM
Member
Та ну, навіть Інсюрдженсі не відчувається душною, так там з однієї кулі можуть вбити, але це хіба проблема для тих хто постійно грає шутери? Це ж ознака скілу:)Earanak: ↑ 20.08.2026 13:27Это же игры для душных тактикульщиков, требующие вовлечения и концентрации. Ну вы и сравнили конечно ))MqM: ↑ 20.08.2026 13:25Сквад, Інсурдженсі, Арма та Вардогс
Мені відчуття зброї і озвучення приносили велике задоволення, я як згадаю то знову хочу встановити пограти, там мабуть нові карти вийшли
-
warp37
Member
Надо переводить на современный и актуальный движок - Unreal Engine 5. Только как играть на RTX 3060 - вопрос отдельный.Earanak: ↑ 20.08.2026 12:33 Может я фиксируюсь на этом, но заметил что у пчелов которые играют в Колду, постоянно есть какой то режим ожидания новой версии движка. Типа - вот следующая то часть колды будет наконец то уже на новом движке, какой же он распрекрасный будет ! Осталось вот-вот чуть чуть подождать ! Смотрю вот на этот трейлер, и понять не могу, где там тот новый движок. Что конкретно люди ожидали, неясно. Выглядит в целом то компетентно конечно, но как то прям что бы 'вау' не вызывает.
Разница то конечно есть, но... Meh![]()
А так, нормально Call of Duty выглядит. Просто нормально.
-
Earanak
Member
Я игры душными не называлMqM: ↑ 20.08.2026 13:29Та ну, навіть Інсюрдженсі не відчувається душною
-
MqM
Member
Знаєте враховуючи, як вони підтримують гру, то принаймні хоча би можливо гра перестане страждати вразливостями на рівні рушія. Я не знаю чим там займаються програмісти, якщо десяток років в них є одні і ті ж експлойти з контролем пк хакерамиwarp37: ↑ 20.08.2026 13:29Надо переводить на современный и актуальный движок - Unreal Engine 5. Только как играть на RTX 3060 - вопрос отдельный.Earanak: ↑ 20.08.2026 12:33 Может я фиксируюсь на этом, но заметил что у пчелов которые играют в Колду, постоянно есть какой то режим ожидания новой версии движка. Типа - вот следующая то часть колды будет наконец то уже на новом движке, какой же он распрекрасный будет ! Осталось вот-вот чуть чуть подождать ! Смотрю вот на этот трейлер, и понять не могу, где там тот новый движок. Что конкретно люди ожидали, неясно. Выглядит в целом то компетентно конечно, но как то прям что бы 'вау' не вызывает.
Разница то конечно есть, но... Meh![]()
И еще конечно, едрить их колотить, ну нафига вы выпускаете игру еще и на "Xbox Series S", пощадите уже людей, хватит их пытать.![]()
А так, нормально Call of Duty выглядит. Просто нормально.
-
warp37
Member
Ну я пройшов на "Ветерані" за 14 годин - не так вже й погано, нормальна ціна за годину вийшла. Не MW/MW2 за 200 гривень, але зі 100 гривнями з карток і 15% кешбеку, я не шкодую. Тим паче, що зараз купити Call of Duty - це розкіш для фанатів або багаторічне полювання, якщо просто пройти кампанію.MqM: ↑ 20.08.2026 13:25Я так розумію ви військовий, вам цікаво грати в цю карикатуру про війну? Ладно там забавна голівудщина, щодо ганфайту то будь який Сквад, Інсурдженсі, Арма та Вардогс пережене колду в банальній правдоподібності. І як вас не бісить о цей маскарад зі скінів з мармеладовою зброєю та мультяшними персонажами (Футурама і тд)Enjthesilence: ↑ 20.08.2026 13:11
тому що ганфайт в коді, особливо після мв19 року на дуже крутому рівні. відчуття від зброї дуже прикольне і гарний баланс між тим, як вона відчувається ірл і аркадою, анімації взагалі топ.
Отправлено спустя 2 минуты 51 секунду:І при тому 612 грнwarp37: ↑ 20.08.2026 13:22 Попробую, там будет миссия из кампании.
Сейчас, кстати, -75% скидка на Modern Warfare 3. Надо брать, пока не подорожала.2023 року:)
Жлобська Юбісофт недавно за 180+ грн продавала ультимейт едішен Ghost Recon: Breakpoint 2023 року випуску
-
Enjthesilence
Member
та я для себе розділяю «мілсім» і аркадний, спинномозковий шутан. Але, відверто кажучи, Squad чи Arma не те щоб реалістичні ігри, вони радше просто «душні». віддача зброї, стаміна персонажа, ефект подавлення - усе це в цих іграх сильно гіперболізовано. ІРЛ стріляти й контролювати зброю в рази легше, більше тряски, дебафів і незручного керування ≠ більше реалізму.MqM: ↑ 20.08.2026 13:25 Я так розумію ви військовий, вам цікаво грати в цю карикатуру про війну? Ладно там забавна голівудщина, щодо ганфайту то будь який Сквад, Інсурдженсі, Арма та Вардогс пережене колду в банальній правдоподібності. І як вас не бісить о цей маскарад зі скінів з мармеладовою зброєю та мультяшними персонажами (Футурама і тд)
а щодо поводження зі зброєю, CoD 2019 має дуже круті анімації, саме відчуття від зброї та її використання. І, як би дивно це не звучало, але саме віддача зброї в CoD/Battlefield часто відчувається реалістичніше, ніж у сквад чи арма, де виникає відчуття, ніби керуєш якимось додіком, а не професійним військовим. сквад цікавий насамперед тімплеєм і координацією, а не самим ганфайтом. Те саме можу сказати й про арму. у колди є мінуси, але точно не ганфайт.
-
tornadox
Member
З попередніх дискусій на цьому форумі зрозумів, що поціновувачів реалістичного ганплею на форумі одиниці, в реальності мабуть так само. Сам фанат першого Інсурдженcі коли це ще був мод на базі HL2. Сандсторм зказулили заради консольщиків, це фактично те що трапляється зі всіма шутерами коли розробник хоче більше грошей і пробує зацікавити любителів аутоейма.MqM: ↑ 20.08.2026 13:25Ладно там забавна голівудщина, щодо ганфайту то будь який Сквад, Інсурдженсі, Арма та Вардогс пережене колду в банальній правдоподібності. І як вас не бісить о цей маскарад зі скінів з мармеладовою зброєю та мультяшними персонажами (Футурама і тд)
По решті - їх дуже мало хто грає. Напрямок BF6 в сторону CQB я оцінив, бо ігри BF живі десятиліттями на відміну від COD, де ти по суті купляєш річну підписку в вигляді нової гри.
Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
Він був суперський в 2019 і саме в серії MW, що не можна сказати на пізніші випуски на інших рушіях типу Cold War і т.д., хоча і справді мультик в CQB в КоД мабуть був самий дофаміновий.Enjthesilence: ↑ 20.08.2026 13:11тому що ганфайт в коді, особливо після мв19 року на дуже крутому рівні. відчуття від зброї дуже прикольне і гарний баланс між тим, як вона відчувається ірл і аркадою, анімації взагалі топ.
-
Enjthesilence
Member
tornadox, Так-так, я кажу саме за серію МВ, особливо 2019