The Sinking City 2 отримує високі оцінки від критиків та гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
DiSEqC
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити The Sinking City 2 отримує високі оцінки від критиків та гравців

Ого! Виглядає дійсно гарно. Механіка і монстряки хоч як з Резиденту та запозичено грамотно.
Дуже чекаю. Є лише побоювання стосовно оптимізації на релізі.
Жодна масштабна гра на UE5 на старті нормально не бігає.
waryag
Member

Повідомлення

Нарешті перестали вигадували велосипед і обрали перевірену формулу )

DiSEqC: 18.08.2026 10:29 Жодна масштабна гра на UE5 на старті нормально не бігає.
Арк райдерс недостатньо масштабна?
Prescott
Member

Повідомлення

Нужно попробовать, выглядит довольно атмосферно :up:
yariksom
Member

Повідомлення

Побажаємо крім високої оцінки ще й хороших продажів ;)
Gordiy
Junior

Повідомлення

Встиг пограти 2 години, але гра дійсно добротна. Проблем з оптимізацією поки ніяких не було. Єдине що, по дефолту був увімкнений FSR який не дуже, як мені здається добре працює, перемкнув на DLSS на якість, і все стало ок. Все інше на дуже хорошому рівні, особливо атмосфера взагалі топ.
kak_tak
Member

Повідомлення

Я поиграл пол часика, Unreal 5.8 творит чудеса, анриловские фризы от подгрузки пропали!!! Наконец 8/16 ядерный проц раскрылся B-)
Earanak
Member

Повідомлення

offtop про UE5 игры
Я тут в Мортал Шелл 2 играю и афигеваю от того что в 2026 игра на UE5 жрет 4.5гб ОЗУ на высоких с рейтрейсингом, пусть даже в стартовых локациях :lol: Не пойму, а что случилось, я хочу 170гб как в Сталкер 2 https://imgur.com/8cu8m6d :laugh:
S0N1C
Member

Повідомлення

ці генії прибрали демку (навіть вже встановлена не працює) :rotate:
splitter
Junior

Повідомлення

Грав в демо, але не пройшов навіть її, бо це той самий Resident Evil останніх років, ці механіки пересування, постріли набридли ще тоді, коли якраз запустили конвеєр японці.
Відповісти