Вийшло доповнення The Prisoner до похмурої гри Reanimal

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вийшло доповнення The Prisoner до похмурої гри Reanimal
Хороша гра, але проникнутися не зміг, старію. :shuffle:
AlexWest
Member

Повідомлення

yariksom: 09.08.2026 13:20 Предлагаю обсудить Вийшло доповнення The Prisoner до похмурої гри Reanimal
Те саме. Мабуть, награвся Інсайдом і Кошмариками. А ще Брамбл. Мабуть, треба чекати якоїсь холоднючої зими, коли тягне пограти.
VirusikZloy
Member

Повідомлення

норм длс правда на 1.30 быстро пробежал , но це все вже було :D но так как сейчас игр нет то на безрыбье сойдет
zalizo_org
Member

Повідомлення

yariksom: 09.08.2026 13:20 Предлагаю обсудить Вийшло доповнення The Prisoner до похмурої гри Reanimal
Може все наситився просто саме цими іграми (Inside, Limbo, Little Nightmares 1, 2, 3). В мене принаймні в мене так. Я ще Little Nightmares 3 не пройшов. І поки не дуже є бажання.
kairo
Member

Повідомлення

Пограв годинку, та закинув. Ті самі Little Nightmares, які мене вже в другій частині під кінець втомили. А ще Limbo та Inside, про що писали вище.
AlexWest
Member

Повідомлення

kairo, коли вони встигають втомити за 5-7 годин? А що тоді з Ассасінами на 200+ годин чи подібними іграми?
kairo
Member

Повідомлення

AlexWest: 09.08.2026 19:24 kairo, коли вони встигають втомити за 5-7 годин? А що тоді з Ассасінами на 200+ годин чи подібними іграми?
Бо ці ігри дуже схожі геймплейно та візуально. Ти ведеш дітей з точки А в точку Б вирішуючи головоломки, все. Лібмо та Інсайд в свій час дуже зайшли, ЛН також, друга частина під кінець вже втомила. На рахунок Ассасинів, я пройшов Одісею за 100 годин, Юніті за 17 і вирішив, що для мене ця серія вичерпала себе.
AlexWest
Member

Повідомлення

kairo: 09.08.2026 20:32
AlexWest: 09.08.2026 19:24 kairo, коли вони встигають втомити за 5-7 годин? А що тоді з Ассасінами на 200+ годин чи подібними іграми?
Бо ці ігри дуже схожі геймплейно та візуально. Ти ведеш дітей з точки А в точку Б вирішуючи головоломки, все. Лібмо та Інсайд в свій час дуже зайшли, ЛН також, друга частина під кінець вже втомила. На рахунок Ассасинів, я пройшов Одісею за 100 годин, Юніті за 17 і вирішив, що для мене ця серія вичерпала себе.
Кумедно, але всі ці платформери разом взяті проходяться швидше, ніж один-два акти якогось крупного Ассасина.
Якщо ж ви грали тільки в ці два Ассасини, тоді я розумію чому така реакція.
Відповісти