І коштуватиме всього половину ПУДа за партію з 150шт!
А це в свою чергу 20 фунтів => 1920 золотників => 263.3 тройські унції золота => ~989 360 €
Еба я молодецЬ)
Я з горки клав на той ШІ, якщо він не стосується DLSS і пов'язаних технологій.alex_sul: ↑ 09.08.2026 13:59 warp37
Вся правда як в цьому відео: продукт на виході виглядає гарно запакованим, але шпатель є шпатель! Китайська смекалочка![]()
Поделка Хуанга створює подібне враження топовості за дорого денег!
Але насправді це костиль, яким NV намагається заксочити на потяг високопродуктивних мобільних чіпів які уміють в ШІ.
Відправлено через 8 хвилин 13 секунд:
- Тож, здаватися а не бути! Саме так зроблений цей продукт
- Як і ця крепка кепка крепких предурів!
![]()
images.jpg
ArmagedoonZergs
ага! Нема різниці ганять ллмку на 96 гігах HBM чи на LPDDR5![]()
Главнає перфоуманц!![]()
![]()
![]()
Та не, сабж норм)) провальная там только цена)) а так если бы цена стандартного чипа 5070 + арм проц 100 баксов ну и пусть память даже 400 баксов))warp37: ↑ 09.08.2026 13:04 Процессор с чипом RTX 5070 выглядит заманчиво, но вот реальные сценарии принесут кучу нюансов, как мне кажется.
- ARM c эмуляцией в Windows будет иметь кучу проблем с производительностью и совместимостью.
- RTX 5070 тут жутко урезана по TDP и с LPDDR5 вместо GDDR7 - хорошо, если RTX 5070M догонит.
- Цена. Цена! Стоить это будет дороже поделок на Snapdragon, которые уже себя дискредитировали.
- В совокупности факторов это всё с треском провалится по цене и производительности против классических связок Intel/AMD и dGPU GeForce RTX 5070+.
Зато будет много часов от аккумулятора работать.
погано шо в них є бабло)))ArmagedoonZergs: ↑ 09.08.2026 13:47 Народ в коментах ще не зрозумів, що тепер існує пласт покупців яким взагалі пофіг на все, головне це к-сть токенів на секунду і розмір моделі яку можна запустити. І все.
там пропускна здатність у два рази менша, ніж в M5 Max. Чим він розносити зібрався?)warp37: ↑ 09.08.2026 14:09Я з горки клав на той ШІ, якщо він не стосується DLSS і пов'язаних технологій.alex_sul: ↑ 09.08.2026 13:59 warp37
Вся правда як в цьому відео: продукт на виході виглядає гарно запакованим, але шпатель є шпатель! Китайська смекалочка![]()
Поделка Хуанга створює подібне враження топовості за дорого денег!
Але насправді це костиль, яким NV намагається заксочити на потяг високопродуктивних мобільних чіпів які уміють в ШІ.
Відправлено через 8 хвилин 13 секунд:
- Тож, здаватися а не бути! Саме так зроблений цей продукт
- Як і ця крепка кепка крепких предурів!
![]()
images.jpg
ArmagedoonZergs
ага! Нема різниці ганять ллмку на 96 гігах HBM чи на LPDDR5![]()
Главнає перфоуманц!![]()
![]()
![]()
DGX Spark цікавий тим, що це ARM-процесор з №1 графікою у світі і технологіями NVIDIA. У своєму сегменті він рознесе усе в радіусі кілометра.
Це вже не застарілий на релізі SoC у Nintendo Switch 2.
Представте цю потужність у ARM з DLSS, FG i MFG.
Дивитесь SPECint і SPECfp 2017/2026 і бачите, що бали GB у сінглі дуже гарно метчаться з тими тестами, які юзає вся індустрія, особливо команди CPU архітекторівInqizitor2022: ↑ 09.08.2026 14:27 А синглкор в какой-то игре проверить или нормальном не читерском бенчмарке слабо? Потому, что когда я вижу, когда арм процессор по синглкору быстрее, чем х86 на 1000 очков - меня терзают смутные сомнения.
Я думав такий пласт візьме чотири 3090 в ту же ціну замість цих коробочок.ArmagedoonZergs: ↑ 09.08.2026 13:47Народ в коментах ще не зрозумів, що тепер існує пласт покупців яким взагалі пофіг на все, головне це к-сть токенів на секунду і розмір моделі яку можна запустити. І все.
Так у тесті де ні бранч предікшн ні чередування типу інструкцій нема воно й не дивно. Арм простіший (трохи) тому й результат у бенчах гарний.Inqizitor2022: ↑ 09.08.2026 14:27арм процессор по синглкору быстрее, чем х86 на 1000 очков - меня терзают смутные сомнения.
А чому ні?Inqizitor2022: ↑ 09.08.2026 14:27 А синглкор в какой-то игре проверить или нормальном не читерском бенчмарке слабо? Потому, что когда я вижу, когда арм процессор по синглкору быстрее, чем х86 на 1000 очков - меня терзают смутные сомнения.
Ну так Снапи себе ціною і поховали. На розпродажі за пів ціни їх беруть, знаю людей, що брали Сьорфейси та й сам поглядую, у якості "ноута для браузера".warp37: ↑ 09.08.2026 13:04 - Цена. Цена! Стоить это будет дороже поделок на Snapdragon, которые уже себя дискредитировали.
100% Це продукт для ШІ-бро та ентузіастів.warp37: ↑ 09.08.2026 13:04 - В совокупности факторов это всё с треском провалится по цене и производительности против классических связок Intel/AMD и dGPU GeForce RTX 5070+.