Новини
Останні статті і огляди
Китайський майстер полагодив GeForce RTX 5060 Ti, яка була зламана навпіл під час автомобільної аварії
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити Китайський майстер полагодив GeForce RTX 5060 Ti, яка була зламана навпіл під час автомобільної аварії
Тобто зламали лише охлад (звичайно ніякої аварії, а оборежно вдома) а сама карта настільки невелика, що нічого їй не було.
Так-то компоновка текстоліту вражає
Тобто зламали лише охлад (звичайно ніякої аварії, а оборежно вдома) а сама карта настільки невелика, що нічого їй не було.
Востаннє редагувалось 03.08.2026 11:20 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
-
alex_sul
Advanced Member
Це той майстер що рятував карту від жіночого беспределу? https://www.overclockers.ua/ua/news/gef ... y-dispute/
А тепер врятував від автівки? МУЖИК!
А тепер врятував від автівки? МУЖИК!
-
TheDmytrius
Member
Прикольно, що майстер з Китаю, з яким ніхто з нас ніколи не матиме справ, так багато уваги у вас отримує!
Чи не бажаєте ви змістити фокус уваги на наших майстрів? Впевнений, їм теж є що розповісти
Чи не бажаєте ви змістити фокус уваги на наших майстрів? Впевнений, їм теж є що розповісти
-
Олег963
Member
Коли сказав що у тебе 25 (охолодження) насправді 12(плата) вона не зрозуміла впорався(майстер) 
-
hohlid19
Member
Ну хоть какой-то плюс от таких микроплат 
-
n6407
Member
охлад починил
ну ок, молодец, не каждому дано починить(без шуток), помог человеку 
-
Барбарис
Member
Ось навіщо ця новина на сайті? Уожен день хтось щось ремонтує. На столярному сайті теж є новини, де ремонтують стільці після 200 кг жопи?
-
dead_rat
Member
Зато ця новина не про АІ, цінуйБарбарис: ↑ 03.08.2026 12:07 Ось навіщо ця новина на сайті? Уожен день хтось щось ремонтує. На столярному сайті теж є новини, де ремонтують стільці після 200 кг жопи?
-
Conqistador
Member
Заголовок и сам ролик кликбейт
-
Sanьka
Member
-
kairo
Member
Дайте хлопцю похайпувати, що ви так на нього накинулись))
-
gregory_amd
Member
Як майстер: Брат Чжан гарний майстер дуже (загалом, тут то золзуміло що й проблеми не дуже то було багато)
Як читач новин: таке собі, як уже сказали вище, кожен день якийсь майстер щось ремонтує. Це уже прям коли зовсім ні про що писати.
Як читач новин: таке собі, як уже сказали вище, кожен день якийсь майстер щось ремонтує. Це уже прям коли зовсім ні про що писати.
-
Rosberg
Member
Потужний майстер, він простов не підійшов на посаду смм - щика в оп.
-
vmsolver
Member
Карту согнутую на 120 градусов нельзя перепутать с картой, согнутой на 30 градусов, но в статье это смоглиРадіатор і корпус були вигнуті під кутом приблизно 120 градусів.
Актуальность такой новости здесь действительно вызывает вопросы, кто-то пробует как здесь заходит китайский контент? В мире событий и новостей не хватает? Хм.
з.ы. страшно подумать, но с такими делами, когда-то тут начнут появляться новости, что кто завязал шнурки на ботинках, с подробной аналитикой с какими вызовами он столкнулся и как, не смотря на все невзгоды и проблемы, у него таки получилось!
-
dead_rat
Member
ти жатруєш, а я реально зіштовхнувся з проблемою. На нових туфлях хитрі шнурки і завʼязані були ну дуже винахідливо.vmsolver: ↑ 03.08.2026 13:31 начнут появляться новости, что кто завязал шнурки на ботинках, с подробной аналитикой с какими вызовами он столкнулся
І скільки я не намагався, а повторити магію не зміг.
Зліва оригінальний, справа - мій. Хто скине інструкцію як повторити магію - буду вдячний.
-
kairo
Member
Чекаємо на статтю з цього приводу від пана Русанова.dead_rat: ↑ 03.08.2026 13:39ти жатруєш, а я реально зіштовхнувся з проблемою. На нових туфлях хитрі шнурки і завʼязані були ну дуже винахідливо.
І скільки я не намагався, а повторити магію не зміг.
Зліва оригінальний, справа - мій. Хто скине інструкцію як повторити магію - буду вдячний.
-
xIIImaL
Member
Для 5060 здесь еще норм размер , у многих 5090 также длина текстолита занимает только половину длинны карты . Вторая половина тупо радиатор .dead_rat: ↑ 03.08.2026 11:19 карта настільки невелика, що нічого їй не було.
-
Kullerok
Member
-
leif
Member
https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 02/131848/vmsolver: ↑ 03.08.2026 13:31кто-то пробует как здесь заходит китайский контент?
-
zaqik
Member
Жаль не пишут: он это на рандоме сделал, или как-то предварительно определил, что именно это поможет?Чжан замінив мікросхему пам’яті, найближчу до зони вигину, і це допомогло відновити повну працездатність.