Розробники The Sinking City 2 показали 12 хвилин ігрового процесу

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Mcloud
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Розробники The Sinking City 2 показали 12 хвилин ігрового процесу
Це ми чекаємо. Думаю, проект значно додасть у якості геймплею порівняно з першою частиною :super: :up:
yariksom
Member

Повідомлення

Ух намішали вони всього, ех намішали, з цього може бути достойна гра, хоча від намішування у 80% виходить другорядний проходняк.
Побажаємо їм успіху! :)
AlexWest
Member

Повідомлення

Розробники досвідчені пацани. Все виглядає дуже пристойно, на рівні західних ігор. Та й бойовка виглядає не гірше, ніж в якомусь Кроносі чи SH2. Треба буде зіграти на пару з Sherlock Holmes Awakening.
mertvei
Member

Повідомлення

Теж було би цікаво, пограти,повинна вийти ліпше 1частини.
1234waltz
Member

Повідомлення

AlexWest: 30.07.2026 18:44 Розробники досвідчені пацани. Все виглядає дуже пристойно, на рівні західних ігор. Та й бойовка виглядає не гірше, ніж в якомусь Кроносі чи SH2. Треба буде зіграти на пару з Sherlock Holmes Awakening.
Я б сказав, що у першої частини бойовка була краща за Кронос та рімейк СХ, так що тут повинно бути ще цікавіше.
nutman
Member

Повідомлення

Первая хорошая игра, я прошел в своё время. И тогда и сейчас я не вижу там политоты, сборов, хейта, хайпа на этом всём и тд, что само за себя говорит. Правда, я как-то не уверен в том, что её украинцы делали, так ли это?
Prescott
Member

Повідомлення

Да это уже вылитый РЕ в интерфейсе и механиках)
Shepard1985
Member

Повідомлення

nutman: 31.07.2026 00:50 Первая хорошая игра, я прошел в своё время. И тогда и сейчас я не вижу там политоты, сборов, хейта, хайпа на этом всём и тд, что само за себя говорит. Правда, я как-то не уверен в том, что её украинцы делали, так ли это?
В першій частині, якщо ти її взагалі грав, а судячи з допису ти ніхера її не грав, то ти повинен був побачити на мапі вулицю Степана Бандери. Є ще якісь питання стосовно того, хто розробляв цю гру?

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Я завантажив демку. Ну якість поки що паршива. Оптимізації треба додати.
AlexWest
Member

Повідомлення

1234waltz: 30.07.2026 22:22
AlexWest: 30.07.2026 18:44 Розробники досвідчені пацани. Все виглядає дуже пристойно, на рівні західних ігор. Та й бойовка виглядає не гірше, ніж в якомусь Кроносі чи SH2. Треба буде зіграти на пару з Sherlock Holmes Awakening.
Я б сказав, що у першої частини бойовка була краща за Кронос та рімейк СХ, так що тут повинно бути ще цікавіше.
Не грав в першу частину. Але в Sherlock Holmes Chapter One від них бойовка була дуже фанова та цікава.
Artem_M
Member

Повідомлення

mertvei: 30.07.2026 20:19 Теж було би цікаво, пограти...
В Стімі є демка, цілком грабельна. Можна спробувати перед покупкою.
Відповісти