Предлагаю обсудить Граємо з комфортом. Огляд комп’ютера ASGARD на базі процесора AMD Ryzen 5 9500F та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti 16GB
бред какой-то. за эти деньги собирается пк на 9070
Новини
Останні статті і огляди
Граємо з комфортом. Огляд комп’ютера ASGARD на базі процесора AMD Ryzen 5 9500F та відеокарти NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti 16GB
-
heidfeld
Member
-
Devianne
Member
85к система з бюджетним актуальним процем, бюджетною відеокартою(імхо мід починається з 5070). - ціни зараз кончені..... Перший коментатор правий, 9070 цікавіша за 5060ti 16gb.
-
Dr_Earnhardt
Member
Звісно це майже маячня якась, але тут цей пк для тих хто не вміе сам збирати (і нерозуміеця на цьому), ось виробник і поставив для себе таку ціну.
-
byaka
Member
дайте вгадаю чат гпт писав?температура ядра та пам’яті не перевершували 72–73
-
kairo
Member
Хто його купить, коли є таке:
-
пирожок с малиной
Member
сейчас и школьник может комп собрать это же проще лего я не знаю кто сейчас это вообще покупаетDr_Earnhardt: ↑ 30.07.2026 14:16 Звісно це майже маячня якась, але тут цей пк для тих хто не вміе сам збирати (і нерозуміеця на цьому), ось виробник і поставив для себе таку ціну.
-
leif
Member
ти давно дивився яка кількість контор продає компи в зборі? мені в тому ж інстаграмі постійно рекламу крутить і регулярно якісь нові бізнеси підкидає, тобто крутить не одні й ті самі.пирожок с малиной: ↑ 30.07.2026 14:27 я не знаю кто сейчас это вообще покупает
це я вже мовчу про те скільки компів, імовірно, збирають дуже великі гравці на ринку і про те, що ті ж МСІ продають свої компи в зборі. асус продає теж, здається
з цього роблю висновок, що сегмент явно процвітає. бажаючих купити все готове вистачає
-
byaka
Member
Розкажете це нашiй прекраснiй половинi яка по при уроки iнформатики не вiдризнить процесор вiд оперативкипирожок с малиной: ↑ 30.07.2026 14:27сейчас и школьник может комп собрать это же проще лего я не знаю кто сейчас это вообще покупаетDr_Earnhardt: ↑ 30.07.2026 14:16 Звісно це майже маячня якась, але тут цей пк для тих хто не вміе сам збирати (і нерозуміеця на цьому), ось виробник і поставив для себе таку ціну.
-
S0N1C
Member
-
Zaelot
Member
там просто за збірку беруть, я за 86 зібрав компа другу на 5070 та 7800x3d тиждень тому , 32ddr5 6000, 1tb ssd 7000mb/s та блоком як в мене в профілі, ще й переживав що воно дорого йому обходиться 
-
yariksom
Member
Кому 20 000 не гроші і готовий збирати сам то звичайно.S0N1C: ↑ 30.07.2026 14:47з 9070ХТ та 7800Х3Д не на багато дорожче виходить, з тим же кейсом, мат.платою, кращим БЖ та ССД
Я зустрічав багато людей які воліють дорожчий купити в зборі і переплатити, сюди такі не ходять бо ресурс відповідний.
-
skrepchezavr
Member
Всегда выгоднее собирать самому а не брать вот такой готовый кейс! Там обязательно наценка за зборку, логотип на корпусе да и просто удорожается вся зборка, если самому отдельно все купить выйдет или дешевле или лучше по железу. Сам собрал апгрейдил Пк с этой видяхой но на АМ4 в большом корпусе МСИ с четырьмя ссд, максимальный комфорт)
-
Vladys77
Member
Asgard всім техновиданням і техноблогерам заніс?
Лише під іншими оглядамитщазвичай коменти закриті чомусь
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
Лише під іншими оглядамитщазвичай коменти закриті чомусь
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Іншу модель на 5070 в іншому техновиданні на рекламу дали. Там вартість 140к грн.Devianne: ↑ 30.07.2026 14:15 85к система з бюджетним актуальним процем, бюджетною відеокартою(імхо мід починається з 5070). - ціни зараз кончені..... Перший коментатор правий, 9070 цікавіша за 5060ti 16gb.
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
В дійсності сегмент готових ПК помирає вже років 30. Бо їх витісняють готові ноутбукиleif: ↑ 30.07.2026 14:34ти давно дивився яка кількість контор продає компи в зборі? мені в тому ж інстаграмі постійно рекламу крутить і регулярно якісь нові бізнеси підкидає, тобто крутить не одні й ті самі.пирожок с малиной: ↑ 30.07.2026 14:27 я не знаю кто сейчас это вообще покупает
це я вже мовчу про те скільки компів, імовірно, збирають дуже великі гравці на ринку і про те, що ті ж МСІ продають свої компи в зборі. асус продає теж, здається
з цього роблю висновок, що сегмент явно процвітає. бажаючих купити все готове вистачає
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
А я ррків 3-4 ще почекаю. Поки цвни будуть адекватні на DDR6Zaelot: ↑ 30.07.2026 14:55 там просто за збірку беруть, я за 86 зібрав компа другу на 5070 та 7800x3d тиждень тому , 32ddr5 6000, 1tb ssd 7000mb/s та блоком як в мене в профілі, ще й переживав що воно дорого йому обходиться![]()