Предлагаю обсудить Microsoft продовжить продавати консолі Xbox у збиток навіть після нещодавнього підвищення цін
спершу підняли ціни, потім не знають як отримувати прибуток...
Новини
Останні статті і огляди
Microsoft продовжить продавати консолі Xbox у збиток навіть після нещодавнього підвищення цін
-
KimRomik
Member
-
hohlid19
Member
KimRomik
Цены наверное просто от балды поставили, ничего же на рынке памяти не происходит?
Цены наверное просто от балды поставили, ничего же на рынке памяти не происходит?
-
Ostin
Member
Як же я обожнюю цю надзвичайно логічну логіку: якщо люди купують напряму в стім - то давайте продавати в себе, вони тоді купуватимуть у нас 
Їм напевно ніхто не розказує, що перевагою купівлі пристрою якраз і є те, що він охоплює купу екосистем і здатний умістити в себе гарну бібліотеку.
Їм напевно ніхто не розказує, що перевагою купівлі пристрою якраз і є те, що він охоплює купу екосистем і здатний умістити в себе гарну бібліотеку.
-
alex_sul
Advanced Member
Дисить здоровий підхід Майкрософт до сьогоднішньої проблеми з ціною на будь яку пам'ять. Геймери які думали придбати чи ні тепер придбають.
Я вангую: такий підхід ще рік буде, а далі відпустять до ринкової.
Інші таке звісно не зроблять, а тупо задеруть ціни в космос.
Я вангую: такий підхід ще рік буде, а далі відпустять до ринкової.
Інші таке звісно не зроблять, а тупо задеруть ціни в космос.
-
The_Rusik
Member
hohlid19
Обычного пользователя это касаться не должно, что они хотят сверх прибыли.
-
NVo1
Member
бідосі, консолі у збуток. а нічо шо лише за мультіплеєр соні та майки беруть 10% ціни на рік?
-
1234waltz
Member
>Microslop - один з найбільших покупців DRAM та NAND, займає 25% всього ШІ ринку
>Тільки за цей квартал вклали 130 мільярдів долларів у нові дата-центри
>Ряяя, нам доводиться продавати Коробки у збиток через зростання цін на пам'ять, спричинену ШІ-істерією! Ряяя гоймери повинні за це заплатити, у нас низька маржинальність ігрового підрозділу!!!
Л - ЛОГІКА
>Тільки за цей квартал вклали 130 мільярдів долларів у нові дата-центри
>Ряяя, нам доводиться продавати Коробки у збиток через зростання цін на пам'ять, спричинену ШІ-істерією! Ряяя гоймери повинні за це заплатити, у нас низька маржинальність ігрового підрозділу!!!
Л - ЛОГІКА
- спойлер
- Гої за все заплатять, і за ігри, і за дата-центри.
-
vmsolver
Member
1234waltz
Может пора прекратить, покупателей называть гоями?
Может пора прекратить, покупателей называть гоями?
-
1234waltz
Member
Ніт)
-
walkman3000
Member
vmsolver: ↑ 30.07.2026 14:01Может пора прекратить, покупателей называть гоями?

-
hohlid19
Member
Ну обычный пользователь пусть варежку захлопнет, чё дальше. Мелкософту теперь на халяву в таком случае весь свой продукт раздавать? Сам готов работать нахаляву?The_Rusik: ↑ 30.07.2026 11:09 hohlid19
Відправлено через 6 хвилин 28 секунд:
1234waltz
Засунь в консоль память, которую используют в нейронках, удиви инженеров
-
1234waltz
Member
Нащо мені їх дивувати, якщо gddr5/6 та LPDDR5X юзається в прискорювачах та випускається на одних і тих самих фабахhohlid19: ↑ 30.07.2026 17:08 1234waltz
Засунь в консоль память, которую используют в нейронках, удиви инженеров![]()
-
EvhenS
Member
Замість індуски копайлот поставте, ви ж хочете, я знаю.