я навіть пилюку не буду здувати зі своєї ps5 заради цього
Новини
Останні статті і огляди
Екшен God of War Laufey вийде цієї зими ексклюзивно на PlayStation 5
-
Zzzz
Member
Предлагаю обсудить Екшен God of War Laufey вийде цієї зими ексклюзивно на PlayStation 5
-
S0N1C
Member
і ніяких страхів відносно гта6 
-
MaxNew
Member
А як же GTA VI?Zzzz: ↑ 26.07.2026 12:14 Предлагаю обсудить Екшен God of War Laufey вийде цієї зими ексклюзивно на PlayStation 5
я навіть пилюку не буду здувати зі своєї ps5 заради цього![]()
-
username_1
Member
лучше и от интернета отключить ее, заблокировав на роутере по МАК.Zzzz: ↑ 26.07.2026 12:14я навіть пилюку не буду здувати зі своєї ps5 заради цього
Потом зальете на нее взлом для старой прошивке и будете пробовать "невероятные" экслюзивы Сони по справедливой для них бесплатной цене.
-
byaka
Member
ПС5 взагалi невдала якщо судити тiльки по iграмZzzz: ↑ 26.07.2026 12:14 Предлагаю обсудить Екшен God of War Laufey вийде цієї зими ексклюзивно на PlayStation 5
Отправлено спустя 6 минут 5 секунд:
забули вказати що потрiбно тiльки зачекати 5 рокiвusername_1: ↑ 26.07.2026 12:39лучше и от интернета отключить ее, заблокировав на роутере по МАК.Zzzz: ↑ 26.07.2026 12:14я навіть пилюку не буду здувати зі своєї ps5 заради цього
Потом зальете на нее взлом для старой прошивке и будете пробовать "невероятные" экслюзивы Сони по справедливой для них бесплатной цене.
-
Геральт
Member
студія вже працює над наступною повноцінною грою God of War із Кратосом у головній ролі.
ото вже будуть доїти франшизу..
ото вже будуть доїти франшизу..
-
username_1
Member
Брехня.byaka: ↑ 26.07.2026 12:48забули вказати що потрiбно тiльки зачекати 5 рокiв
Загуглил. Сейчас последняя версия прошивки 13.х. До 12.70 (вышла 12 февраля 2026) уже взломана.
-
Zzzz
Member
не треба, в мене зараз прошивка 12.00 яку вже хакнули і консоль відключена від інета чекає виходу gta 6, а там буде видноbyaka: ↑ 26.07.2026 12:48ПС5 взагалi невдала якщо судити тiльки по iграмZzzz: ↑ 26.07.2026 12:14 Предлагаю обсудить Екшен God of War Laufey вийде цієї зими ексклюзивно на PlayStation 5
Отправлено спустя 6 минут 5 секунд:забули вказати що потрiбно тiльки зачекати 5 рокiвusername_1: ↑ 26.07.2026 12:39
лучше и от интернета отключить ее, заблокировав на роутере по МАК.
Потом зальете на нее взлом для старой прошивке и будете пробовать "невероятные" экслюзивы Сони по справедливой для них бесплатной цене.![]()
-
byaka
Member
Ну от i побачимо скiльки пiде часу щоб зламати прошивку 13.60username_1: ↑ 26.07.2026 13:30Брехня.byaka: ↑ 26.07.2026 12:48забули вказати що потрiбно тiльки зачекати 5 рокiв
Загуглил. Сейчас последняя версия прошивки 13.х. До 12.70 (вышла 12 февраля 2026) уже взломана.
Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
Я б не розраховува на гта6 на хакнутiй пс5,в рокстар не тупi люди сидятьZzzz: ↑ 26.07.2026 13:34не треба, в мене зараз прошивка 12.00 яку вже хакнули і консоль відключена від інета чекає виходу gta 6, а там буде видноbyaka: ↑ 26.07.2026 12:48
ПС5 взагалi невдала якщо судити тiльки по iграм
Отправлено спустя 6 минут 5 секунд:
забули вказати що потрiбно тiльки зачекати 5 рокiв![]()
![]()
-
n+gibat[]r
Member
О, еще одна игра про сильную и независимую фемку в которую никто не будет играть 
-
yariksom
Member
Будуть грати, але продажі впадуть на 80%, це я вангую так.n+gibat[]r: ↑ 26.07.2026 14:07 О, еще одна игра про сильную и независимую фемку в которую никто не будет играть![]()
-
username_1
Member
Если захотите онлайн гта 6, то можно будет продать дорого прошитую и взять бу пс5 про. Не пропадать же добру в виде прошиваемой редкой пс5Zzzz: ↑ 26.07.2026 13:34не треба, в мене зараз прошивка 12.00 яку вже хакнули і консоль відключена від інета чекає виходу gta 6, а там буде видно
-
XXXshadyXXX
Member
Поиграю, когда дадут по подписке через пару лет 
-
Shepard1985
Member
Сподіваюсь, що ця гра провалиться, хоча знаючи власників ПС5, то що не кал, то все для них морозиво.
Відправлено через 4 хвилини 50 секунд:
Якщо говорити про феміністичні ігри, то я був би радий якійсь грі на кшталт "Ксена - Принцеса воїн".
На ПС1 колись виходила така гра, але тоді не було таких можливостей в графічному плані, як сьогодні!
Там хоч є цікава задумка, там є Чакрам, який можна запускати і він живе власним життям а в кінці завжди повертається до власника. Можна розширити всесвіт залучивши багато різних богів, героїв того часу.
Відправлено через 4 хвилини 50 секунд:
Якщо говорити про феміністичні ігри, то я був би радий якійсь грі на кшталт "Ксена - Принцеса воїн".
На ПС1 колись виходила така гра, але тоді не було таких можливостей в графічному плані, як сьогодні!
Там хоч є цікава задумка, там є Чакрам, який можна запускати і він живе власним життям а в кінці завжди повертається до власника. Можна розширити всесвіт залучивши багато різних богів, героїв того часу.
-
Tetronga
Member
Що це за мужебаба на відео? І чому графіка рівня пс4? 
-
firestarter256
Member
Опять коридоры, после дмс могли бы и постаратся
-
konb999
Member
byaka: ↑ 26.07.2026 13:39Так, в цілому не тупі, але і не такі "гострі" як на оверах.username_1: ↑ 26.07.2026 13:30
Я б не розраховува на гта6 на хакнутiй пс5,в рокстар не тупi люди сидять
-
denizen
Member
зараз дуже активно розвивається емулятор ps5, тому є надія, що на релізі можна буде пoграти в gta 6
-
Сidonix
Member
Ну тепер її не куплять ті хто купив би в Steam, якби вона вийшла на ПК.