Pulsar та Noctua випустили ігрову мишу Feinmann F01 Noctua Edition із вбудованим вентилятором

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Pulsar та Noctua випустили ігрову мишу Feinmann F01 Noctua Edition із вбудованим вентилятором

*щось про потну катку*
миша важить усього 73 г
:laugh: :lol:
yariksom
Member

Повідомлення

73грами для кіберкотлети це вже важко, приблизно більш ніж в два рази, інші просто не куплять за таку ціну.
Earanak
Member

Повідомлення

Экранчика нет, зумеры не купят :facepalm:

Про 8000Гц как то частенько слышу что не все движки игр любят такую частоту опроса :D
Не ну разумеется в всяких Валорантах-КаЭсАх все ок, но видать некоторые игры малёха афигевают.

Бла-бла-бла...
Я например в 3Ds Max работаю, там даже 500гц уже вызывать проблемы может.
И это не шутка так то... Реально вьюпорт сдыхает в муках ужасных.
Запилил себе профиль что бы мышь сама переключалась в 125гц когда активно окно Макса.
Кстати на Z790 плате не было разницы, на X870E если мышь подключаю в нижние USB все ок, в верхних приходится снижать до 125гц.
Видать у Амуде как то верхние USB слоты работают на процессорных линиях что-ли, черт его знает.
Востаннє редагувалось 21.07.2026 14:50 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.
yariksom
Member

Повідомлення

Earanak: 21.07.2026 14:45Экранчика нет, зумеры не купят
Нема самого головного - ШІ :lol:
zalizo_org
Member

Повідомлення

Миша 120 гривень за грам 😏
leif
Member

Повідомлення

Earanak: 21.07.2026 14:45Про 8000Гц как то частенько слышу что не все движки игр любят такую частоту опроса
Не ну разумеется в всяких Валорантах-КаЭсАх все ок, но видать некоторые игры малёха афигевают.
та воно і в кіберспортивних іграшках 8кгц без толку, а інколи навіь шкідливо, менш стабільно. я граю на 2кгц, хоча обидві миші в господарстві підтримують і 8к
Steelmax
Member

Повідомлення

73 грамма сделали шоб не улетел? :gigi:
Devijack
Member

Повідомлення

Фєкали не знають вже куди свій вентилятор запхнути.
Hells Angels
Member

Повідомлення

заєць та 5 лапа :insane:
Kosdnepr
Member

Повідомлення

https://www.noctua.at/image-preview?id=10939
Потрібен пиловий фільтр на дно миші.
Vladys77
Member

Повідомлення

Те що перемикачі оптичні це плюс. А от наявність отворів аід вентилятор і сам вентилятор... потім ще їх від пилу чистити постійно треба.
Ну і в осінньо-зимовий період вентилятор буде мабуть вимкнений.
Владимир[-+-]
Member

Повідомлення

Steelmax: 21.07.2026 14:52 73 грамма сделали шоб не улетел? :gigi:
Вентилятор дует воздух снизу вверх по фото. Так что наоборот создается сила, которая прижимает мышь вниз. Вес увеличивается. Интересно замерить :) Еще бы поставить серверный вентилятор и перевернуть его, чтобы мышь присасывалась к потолку. В космическом корабле думаю полезная штука. Интересно на что еще они поставят свои фирменные вентиляторы? Я думаю на клавиатуру :rotate:
Востаннє редагувалось 21.07.2026 15:19 користувачем Владимир[-+-], всього редагувалось 1 раз.
zaqik
Member

Повідомлення

Я когда в 2008-м искал в магазинах хвох360-контроллер, то его нигде в городе не было, зато в каждом эльдорадо был Logitech Chillstream (с крутилятором и дырками в рогах вместо вибро). Спасибо за флэшбеки, чо...
Востаннє редагувалось 21.07.2026 15:20 користувачем zaqik, всього редагувалось 1 раз.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Владимир[-+-]: 21.07.2026 15:18Я думаю на клавиатуру
винайдуть щось більше за 200мм та запхають у сидіння крісла, для того щоб охолоджувалась 5 точка :laugh:
alexeygalas
Member

Повідомлення

Технології древніх. Була у мене колись A4tech X7 якась моделька, у якої під долонею була решітка а під нею вентиляторчик. Ще й 3 позиційний вимикач був Hot/Cold/Off. не можу ніяк знайти назву моделі
hohlid19
Member

Повідомлення

Наконец-то смысл от дырок в мышке :laugh:
yariksom
Member

Повідомлення

hohlid19: 21.07.2026 15:56 Наконец-то смысл от дырок в мышке :laugh:
Дирка в тебе сам знаєш де, а то отвори! :lol: © Трудовик
Sanьka
Member

Повідомлення

Туди ж пил буде потрапляти і тп.
Воно банально не практично. Дивне рішення
Чому б не зробити варіацію якоїсь дуже популярної мишки в стилі Нокти?
Devijack
Member

Повідомлення

Sanьka: 21.07.2026 16:46Туди ж пил буде потрапляти і тп.
треба ще мішочек такий сзаду щоб туди засмоктував бруд зі столу як міні порохотяг.
Dragobes
Member

Повідомлення

18 років тому вона коштувала 18$ :laugh:
Thanko 🇯🇵
спойлер
Зображення

Зображення
Відповісти