Если играть в этой куртке, то фреймрейт будет казаться х10.
Новини
Останні статті і огляди
Шкіряна куртка Дженсена Хуанга була продана майже за мільйон доларів
-
warp37
Member
Предлагаю обсудить Шкіряна куртка Дженсена Хуанга була продана майже за мільйон доларів
-
yariksom
Member
Ліза Су купила, 146% 
-
Filabatya
Member
пора на білизну переходити 
-
yariksom
Member
Ага, жовтеньке спереду, коричнивеньке ззаду
-
Inqizitor2022
Member
Ну всё, главный артефакт теперь не у Хуанга...
После этого в секретной лаборатории АМД - теперь у нас есть та самая куртка, мы теперь сделаем реально мощную видеокарту!
После этого в секретной лаборатории АМД - теперь у нас есть та самая куртка, мы теперь сделаем реально мощную видеокарту!
-
Breathtaking
Junior
Причем даже без монитора и собственно компьютера))warp37: ↑ 19.07.2026 09:37 Предлагаю обсудить Шкіряна куртка Дженсена Хуанга була продана майже за мільйон доларів
Если играть в этой куртке, то фреймрейт будет казаться х10.![]()
-
alex_sul
Advanced Member
І кошти з аукціону перераховують некомерційній організації Edge Institute, яка буде клепать код для продукції Хуаніто!
Нормально шкет денгі мутить
Нормально шкет денгі мутить
-
tablestikus
Member
-
oversteve
Member
типу в нього тільки 1 курткаInqizitor2022: ↑ 19.07.2026 09:52 Ну всё, главный артефакт теперь не у Хуанга...
-
Filabatya
Member
oversteve
треба топову заряджати на аукціон, дефіцит - це його головна тема
треба топову заряджати на аукціон, дефіцит - це його головна тема
-
MaKCuMyC
Member
Щось по-дешевше, типу шкарпеток, для більш бідних рабів шанувальників?
-
Kullerok
Member
Я же говорил культовая вещь. Через время продадут ещё дороже если захотят.
-
Kotya
Member
Тобто він і тут заробив?

-
mycolaevich
Member
Мало прибутку від ШІ-прискорювачів? Далі піде вода з ванни?
-
n6407
Member
Чуваки, я ни чем не хуже Хуанга и кожанка есть легкое б/у, продаю!
Только для форумчан, 1 000 000 с торгом!
(Не упустите шанс, вы же помните как с оперативкой было?
)
Только для форумчан, 1 000 000 с торгом!
(Не упустите шанс, вы же помните как с оперативкой было?
-
vmsolver
Member
Это пример новости, которая никому не нужна и никому не интересна, даже попытки пошутить на эту тему выглядят так себе. Может вместо такой белиберды лучше выбирать что-то техническое, вряд ли новостей вообще никаких нет, кроме этой. (это тем, кто делает выбор, что публиковать).
-
Devijack
Member
Хтось купив щоб обісцяти.
Інакше я ре нозумію цього мєма. Голий Хуанг має популярність у моменті, а як піде то ніякої колекційної цінності ця річ не матиме.
Інакше я ре нозумію цього мєма. Голий Хуанг має популярність у моменті, а як піде то ніякої колекційної цінності ця річ не матиме.
-
M1Z0
Member
Devijack
Шутишь?)
Он уже такое имя себе сделал, что будут и книги про него писать и вещи перепродавать и в университетах про него будут говорить.
То, что лично тебе он не интересен не значит абсолютно ничего
Шутишь?)
Он уже такое имя себе сделал, что будут и книги про него писать и вещи перепродавать и в университетах про него будут говорить.
То, что лично тебе он не интересен не значит абсолютно ничего
-
leif
Member
M1Z0
от що означає жити в своїй бульбашці)
хуангохейтери на оверах думають, що його всюди так сприймають як тут мамкіни гамери
а хуанг буквально вписав своє ім'я в історію великими літерами і буде згадуватись не інакше як один з найпотужніших тех-босів початку 21ст. і це ще він далеко на пенсію не збирається.
з.і.
так, куртєц з плином часу буде дорожчати і дорожчати, не сумнівайтесь.
хуангохейтери на оверах думають, що його всюди так сприймають як тут мамкіни гамери
а хуанг буквально вписав своє ім'я в історію великими літерами і буде згадуватись не інакше як один з найпотужніших тех-босів початку 21ст. і це ще він далеко на пенсію не збирається.
з.і.
-
Kullerok
Member
Базаleif: ↑ 19.07.2026 14:31 M1Z0
хуангохейтери на оверах думають, що його всюди так сприймають як тут мамкіни гамери![]()
![]()
![]()
з.і.