Лютий Росомаха у новому трейлері Marvel’s Wolverine

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Лютий Росомаха у новому трейлері Marvel’s Wolverine

Тут ця новина нідочого, консолі не збирають самотужки, не оптимізують і не розганяють тому нема ніякого інтересу до гри.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

yariksom: 17.07.2026 12:42 Предлагаю обсудить Лютий Росомаха у новому трейлері Marvel’s Wolverine

Тут ця новина нідочого, консолі не збирають самотужки, не оптимізують і не розганяють тому нема ніякого інтересу до гри.
Просто пограти, кайфонути без танців з бубном ні? :)
S0N1C
Member

Повідомлення

yariksom: 17.07.2026 12:42 Предлагаю обсудить Лютий Росомаха у новому трейлері Marvel’s Wolverine

я б сказав інакше, багато хто комікси в дитинстві не читав, тому всі ці ігри, фільми, серіали за коміксами - не викликають інтересу :shuffle:
yariksom
Member

Повідомлення

S0N1C: 17.07.2026 12:53я б сказав інакше, багато хто комікси в дитинстві не читав, тому всі ці ігри, фільми, серіали за коміксами - не викликають інтересу
Мені фільм Watchmen 2009 року сподобався, правда він опосередковано супергеройський.
S0N1C
Member

Повідомлення

yariksom
так, на диво теж сподобвася, але такого не багато серед всього цього "дитячого" марвел та ДС
konb999
Member

Повідомлення

А по факту игруха веселая, мясная и красивая. Я уже предоплатил. С удовольствием просто поиграю расслаблюсь пару вечеров, - нарубаю венегрета
MqM
Member

Повідомлення

S0N1C: 17.07.2026 12:53

я б сказав інакше, багато хто комікси в дитинстві не читав, тому всі ці ігри, фільми, серіали за коміксами - не викликають інтересу :shuffle:
Не знаю з якого ви покоління, але в моєму люди Х буди популярні, але ми бачили тільки фільми
waryag
Member

Повідомлення

Пофіг на марвел, на соні та на їх соєвого росомаху теж. :gigi:
У новому відео брутальний герой у класичному жовтому костюмі б’ється з різними супротивниками, використовуючи свої гострі тверді кігті. Це коротке, але видовищне відео переповнене епічністю та люттю, що має передати атмосферу пригоди, яка чекає на гравців.
А я бачу обережний 13+ трейлер....
Після "пацанів" виглядає несолідно.

Відправлено через 8 хвилин 27 секунд:
MqM: 17.07.2026 14:15 Не знаю з якого ви покоління, але в моєму люди Х буди популярні, але ми бачили тільки фільми
Були і мультсеріали.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

waryag: 17.07.2026 14:32Пофіг на марвел, та на їх соєвого росомаху теж.
Поддерживаю :)
MVE
Member

Повідомлення

Дивно, що не влітку виходить, коли в цільової аудиторії канікули :insane:

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
yariksom: 17.07.2026 12:42консолі не збирають самотужки, не оптимізують і не розганяють
Звісно, ми ж не на заводі знаходимось :shuffle:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

на счет нового не знаю, делают вроде авторы Spiderman, но старая игра 2009 года была вполне себе годным слешером.
Sutter_Cane
Member

Повідомлення

waryag: 17.07.2026 14:32 Пофіг на марвел, на соні та на їх соєвого росомаху теж. :gigi:
сборище бабок-пенсионерок говорящих про то как консоли загнивают и вульварин не нужон :gigi:
nutman
Member

Повідомлення

Sutter_Cane: 17.07.2026 16:21
waryag: 17.07.2026 14:32 Пофіг на марвел, на соні та на їх соєвого росомаху теж. :gigi:
сборище бабок-пенсионерок говорящих про то как консоли загнивают и вульварин не нужон :gigi:
Загнивает пк, консоли уже давно в гробу лежат присыпанные землей :lol:
Вообще, сегодня много чего уже на самом деле мертво и давно разлагается. Тем не менее, у этого остается довольно обширная фан-база по всему миру, и чем дальше тем их больше :spy:
Відповісти