Предлагаю обсудить Лютий Росомаха у новому трейлері Marvel’s Wolverine
Тут ця новина нідочого, консолі не збирають самотужки, не оптимізують і не розганяють тому нема ніякого інтересу до гри.
Новини
Останні статті і огляди
Лютий Росомаха у новому трейлері Marvel’s Wolverine
-
yariksom
Member
-
aaleksandrenko
Member
Просто пограти, кайфонути без танців з бубном ні?yariksom: ↑ 17.07.2026 12:42 Предлагаю обсудить Лютий Росомаха у новому трейлері Marvel’s Wolverine
Тут ця новина нідочого, консолі не збирають самотужки, не оптимізують і не розганяють тому нема ніякого інтересу до гри.
-
S0N1C
Member
я б сказав інакше, багато хто комікси в дитинстві не читав, тому всі ці ігри, фільми, серіали за коміксами - не викликають інтересуyariksom: ↑ 17.07.2026 12:42 Предлагаю обсудить Лютий Росомаха у новому трейлері Marvel’s Wolverine
-
yariksom
Member
Мені фільм Watchmen 2009 року сподобався, правда він опосередковано супергеройський.S0N1C: ↑ 17.07.2026 12:53я б сказав інакше, багато хто комікси в дитинстві не читав, тому всі ці ігри, фільми, серіали за коміксами - не викликають інтересу
-
S0N1C
Member
yariksom
так, на диво теж сподобвася, але такого не багато серед всього цього "дитячого" марвел та ДС
так, на диво теж сподобвася, але такого не багато серед всього цього "дитячого" марвел та ДС
-
konb999
Member
А по факту игруха веселая, мясная и красивая. Я уже предоплатил. С удовольствием просто поиграю расслаблюсь пару вечеров, - нарубаю венегрета
-
MqM
Member
Не знаю з якого ви покоління, але в моєму люди Х буди популярні, але ми бачили тільки фільмиS0N1C: ↑ 17.07.2026 12:53я б сказав інакше, багато хто комікси в дитинстві не читав, тому всі ці ігри, фільми, серіали за коміксами - не викликають інтересуyariksom: ↑ 17.07.2026 12:42 Предлагаю обсудить Лютий Росомаха у новому трейлері Marvel’s Wolverine
Тут ця новина нідочого, консолі не збирають самотужки, не оптимізують і не розганяють тому нема ніякого інтересу до гри.![]()
-
waryag
Member
Пофіг на марвел, на соні та на їх соєвого росомаху теж. 
Після "пацанів" виглядає несолідно.
Відправлено через 8 хвилин 27 секунд:
А я бачу обережний 13+ трейлер....У новому відео брутальний герой у класичному жовтому костюмі б’ється з різними супротивниками, використовуючи свої гострі тверді кігті. Це коротке, але видовищне відео переповнене епічністю та люттю, що має передати атмосферу пригоди, яка чекає на гравців.
Після "пацанів" виглядає несолідно.
Відправлено через 8 хвилин 27 секунд:
Були і мультсеріали.MqM: ↑ 17.07.2026 14:15 Не знаю з якого ви покоління, але в моєму люди Х буди популярні, але ми бачили тільки фільми
-
XXXshadyXXX
Member
Поддерживаюwaryag: ↑ 17.07.2026 14:32Пофіг на марвел, та на їх соєвого росомаху теж.
-
MVE
Member
Дивно, що не влітку виходить, коли в цільової аудиторії канікули 
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Звісно, ми ж не на заводі знаходимосьyariksom: ↑ 17.07.2026 12:42консолі не збирають самотужки, не оптимізують і не розганяють
-
Shaolin_Style
Member
на счет нового не знаю, делают вроде авторы Spiderman, но старая игра 2009 года была вполне себе годным слешером.
-
Sutter_Cane
Member
сборище бабок-пенсионерок говорящих про то как консоли загнивают и вульварин не нужон
-
nutman
Member
Загнивает пк, консоли уже давно в гробу лежат присыпанные землейSutter_Cane: ↑ 17.07.2026 16:21сборище бабок-пенсионерок говорящих про то как консоли загнивают и вульварин не нужон![]()
Вообще, сегодня много чего уже на самом деле мертво и давно разлагается. Тем не менее, у этого остается довольно обширная фан-база по всему миру, и чем дальше тем их больше