Пропоную обговорити Реліз процесорів Intel Core Ultra 400 для платформи LGA1954 відбуватиметься у кілька етапів
Ну добре що хоч так!
З очевидних причин ніхто нікуди не поспішає.
Може ще й біос материнок одразу нормальний буде (не BETA, він же - релізний скам).
Тому перші огляди одразу скіпаєм.
Зачекаю огладу StingerYar.
Новини
Останні статті і огляди
Реліз процесорів Intel Core Ultra 400 для платформи LGA1954 відбуватиметься у кілька етапів
-
alex_sul
Advanced Member
-
RoMiLiUs
Member
Який сенс? Навіщо ці барахтання? Нагадує мені карася, який брикається і підпригує на столі, але розуміє що це вже кунець. Але ще дрігається. інтел всеодно вже на дні і його нічого не врятує. Це треба бути або несповна розуму, або реально утрафанатиком, щоб купувати їх процесори/платформу.
-
yariksom
Member
Молодці, ось і логіка абсолютно нова підтягнулася куди, там АМД,
де по чуткам і на Райзен 6 можна буде використовувати таку ж як на 5
де по чуткам і на Райзен 6 можна буде використовувати таку ж як на 5
-
Sharkoff
Member
Наша пісня гарна нова, дайте нам новий сокет.
За останні 10 років AMD випустили 2 платформи am4 am5. Intel 1151v2, 1200, 1700, 1851 і от ще буде 1954.
І за кожну розроблену логіку чіпсету зрубить грошенят.
За останні 10 років AMD випустили 2 платформи am4 am5. Intel 1151v2, 1200, 1700, 1851 і от ще буде 1954.
І за кожну розроблену логіку чіпсету зрубить грошенят.
-
S0N1C
Member
треба просто сінхронізувати роки так кількість пінів, був же сокет 2011 у 2011 році, треба було так і йти, було б меньше питань 
-
yurius_r
Member
Спочатку проведуть відкритий бета тест VRM на 28 ядрах. А потім як все буде ок,запустять 52. Якщо ні, то сорян - новий сокет LGA1954-V2 
-
Inqizitor2022
Member
Z990 значит единственный адекватный чипсет, тем более, 2 сата+12 линий 5.0 х4 на дороге не валяются.
Отправлено спустя 3 минуты 7 секунд:
Если будет какая-то шляпа, как всё у Интела в последнее время, то можно будет ждать 500 серию, а в процессе ожидания приобрести 10950х3Д2, дабы ожидание было приятным
Отправлено спустя 3 минуты 7 секунд:
Я буду ждать тестов 28 ядер, если там однопоток будет существенно быстрее моего - буду ждать тестов 52 ядер, если будут существенно быстрее, чем 9950х3Д2 - опять перейду на Интел, так как сидеть на АМД можно, но зачем (с).RoMiLiUs: ↑ 17.07.2026 10:24 Який сенс? Навіщо ці барахтання? Нагадує мені карася, який брикається і підпригує на столі, але розуміє що це вже кунець. Але ще дрігається. інтел всеодно вже на дні і його нічого не врятує. Це треба бути або несповна розуму, або реально утрафанатиком, щоб купувати їх процесори/платформу.
Если будет какая-то шляпа, как всё у Интела в последнее время, то можно будет ждать 500 серию, а в процессе ожидания приобрести 10950х3Д2, дабы ожидание было приятным
-
ProBoynick
Member
Нє ну ожиданіє послєднєго інтеловського чіпсета це святе.
-
Inqizitor2022
Member
А на АМД разве по-другому? Если АМД в новый чипсет добавляет плюшки - почему бы не продать старую МП и не купить новую?ProBoynick: ↑ 17.07.2026 20:38 Нє ну ожиданіє послєднєго інтеловського чіпсета це святе.
870Е - хороший чипсет, но если будет 970Е какой-нибудь с 14 линиями PCIe 5.0 и прочим - то можно и сделать апгрейд.
-
S0N1C
Member
ну кому дійсно треба ті лінії - мабуть так і зробить(ще не факт шо їх буде більше в нових процах від АМД),
але більшості і 870Е не дуже потрібен, не те що умовний 970Е
особливо зараз, коли шоб зайняти ті лінії треба платити за ссд більше ніж за плату, я вже не кажу про доп.відухи і т.п.
але більшості і 870Е не дуже потрібен, не те що умовний 970Е
особливо зараз, коли шоб зайняти ті лінії треба платити за ссд більше ніж за плату, я вже не кажу про доп.відухи і т.п.
-
daesz
Member
Штеуд думає, що він Хуанг 
-
Filabatya
Member
він крутіше, сокет в рік тепер)