Battlefield VI: Black Flag
Новини
Останні статті і огляди
Морські битви у трейлері четвертого сезону Battlefield 6
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Морські битви у трейлері четвертого сезону Battlefield 6
-
AlcoRider
Member
Останнім апдейтом перетворили гру в лайно собаче, особливо TTK
-
SmileKnight
Member
Ооо, найбільше чекаю саме Wake Island. Уже уявляю, як знову бігтиму через пів острова до прапора, щоб отримати снаряд у спину від танка, якого навіть не бачив
А також готовий годувати риб на Tsuru Reef, знову і знову

А також готовий годувати риб на Tsuru Reef, знову і знову
-
The_Rusik
Member
AlcoRider
Сделали на перемотке х2 как колда? Для любителей солей?
Сделали на перемотке х2 как колда? Для любителей солей?
-
Megaclite
Member
шось не замітивAlcoRider: ↑ 15.07.2026 10:50 Останнім апдейтом перетворили гру в лайно собаче, особливо TTK
-
SKYJAKER
Member
Цуру Ріф це шось суміш з бф4 Мортіри та Курорту Хайнань
-
Джон_Иваныч
Member
навпаки, стало набагато краще, корд став схожий на аєк з бф3, та і взагалі, відчуття від пострілів\фізика стали більш схожі на попередні частини бф і це радуєAlcoRider: ↑ 15.07.2026 10:50 Останнім апдейтом перетворили гру в лайно собаче, особливо TTK
Зміни є, але в кращу сторону. Вони зменшили випадковий розкид куль, знизили віддачу і зробили поведінку зброї більш передбачуваною. Також була введена система ураження частин тіла, через що постріли в руки, ноги та нижню частину корпусу стали завдавати менше шкоди. Ще підвищили множник від пострілів у голову, але як на мене ще замало, стокові набої - менше 1,5, це замалий коф, у бф3 було х2, а з дробовиків з базовими набоями - 2,4. Це все загалом повертає гру в правильне русло, тепер грається набагато приємніше.Megaclite: ↑ 15.07.2026 13:11шось не замітивAlcoRider: ↑ 15.07.2026 10:50 Останнім апдейтом перетворили гру в лайно собаче, особливо TTK
-
капітошка
Member
колись грав десь до четвертої частини як раз з початком війни у нас 2014,
і мене обломало на такі пострілушки взагалі, зараз лише трішки встає ще на квейк та анріл на пару матчів ввечорі,
народ вам що у житті війн не вистачає?
і мене обломало на такі пострілушки взагалі, зараз лише трішки встає ще на квейк та анріл на пару матчів ввечорі,
народ вам що у житті війн не вистачає?
-
miroslav_mm
Member
Цієї карти мені не вистачало в БФ4, нарешті вона в БФ6.
П.С. будь-ласка, откатайте назад останній апдейт, це якесь лайно вийшло з всією цією стрільбою.
П.С. будь-ласка, откатайте назад останній апдейт, це якесь лайно вийшло з всією цією стрільбою.
-
Kassatka
Member
А в нашому середовищі всі женуться за морськими битвами в серії Total War та глобальних стратегіях від Paradox. Хоча при цьому їх часто або взагалі нема, або вони дуже примітивні. По принципу - а шоп було. А от у жанрі класичних RTS морські карти з боями юнітів на воді переважна більшість хейтить і уникає - це як від Козаків 3, так і до серії Age of Empires/Age of Mythology, яка найбільш жива на сьогодні. Мені ж навпаки у RTS при грі проти ботів морські карти з ізоляцією гравців на островах/континентах доволі цікаві цією самою ізоляцію, боями як на морі, так і на суші й механіками десантування. Наприклад, у іграх Space Clash: The Last Frontier (1999), Command & Conquer: Red Alert 2 (2000), ParaWorld (2006).