Пропоную обговорити Гра про виживання у фентезійному світі Valheim отримає фінальну версію у вересні
10 чоловік на сервері і гра на виживання може бути цікаво.
Новини
Останні статті і огляди
Гра про виживання у фентезійному світі Valheim отримає фінальну версію у вересні
-
ProBoynick
Member
-
Grava
Member
ProBoynick
Вдвох теж нормально було.
Вдвох теж нормально було.
-
Creature4O
Member
гра вартує кожної сплаченої гривні. Нормальна графіка, цікаві механіки, погода. Навіть соло гравцеві, або вдвох цікаво грати.
Ще один плюс - можна прийнятно грати на вбудованій графіці рівня vega 8 і вище якщо правильно налаштувати.
Ще один плюс - можна прийнятно грати на вбудованій графіці рівня vega 8 і вище якщо правильно налаштувати.
-
tablestikus
Member
Я не зміг оцінити мультіплеєра, тому сотні годин награв в соло. Класна інді. Хоча завжди хотілося графоній покращити і піти від спрайтовості.
-
quppeq
Member
Класна гра, якщо не задушитись на болотах. Раджу всім
Відмічу що в гри класна оптимізація під Mac з Apple M процесорами
Macbook Pro 14 з M4 16/512 тягнула гру краще ніж Ryzen 5900X з RTX3080 (Гаразд, все що відноситься до графіки комп тягнув краще, але у великих будинках ботлнеком стає процесор, епл тягнув краще)
Відмічу що в гри класна оптимізація під Mac з Apple M процесорами
Macbook Pro 14 з M4 16/512 тягнула гру краще ніж Ryzen 5900X з RTX3080 (Гаразд, все що відноситься до графіки комп тягнув краще, але у великих будинках ботлнеком стає процесор, епл тягнув краще)
-
Earanak
Member
Надолго я запомнил, еще с раннего доступа, как я приплыл в новый биом... Подлетает к моей лодке несколько здоровенных комаров делают синхронный 'кусь' и моя лодка лопается 
-
Redovan
Junior
Willybach's HD Valheim 2.0 в помічtablestikus: ↑ 03.07.2026 10:28 Хоча завжди хотілося графоній покращити і піти від спрайтовості.
-
werneo
Member
Ще б переписали як працює з'єднання на дедікейтед серверах, було б взагалі ідеально. А то пограти з людьми, які живуть на іншій стороні глобуса надзвичайно складно через лаги.
-
tablestikus
Member
Дякую, я грався з подібними модами, але я про саме графіку, а не підтягання текстур вище якості.Redovan: ↑ 03.07.2026 11:27Willybach's HD Valheim 2.0 в помічtablestikus: ↑ 03.07.2026 10:28 Хоча завжди хотілося графоній покращити і піти від спрайтовості.