Гра про виживання у фентезійному світі Valheim отримає фінальну версію у вересні

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
ProBoynick
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Гра про виживання у фентезійному світі Valheim отримає фінальну версію у вересні

10 чоловік на сервері і гра на виживання може бути цікаво.
Grava
Member

Повідомлення

ProBoynick
Вдвох теж нормально було.
Creature4O
Member

Повідомлення

гра вартує кожної сплаченої гривні. Нормальна графіка, цікаві механіки, погода. Навіть соло гравцеві, або вдвох цікаво грати.
Ще один плюс - можна прийнятно грати на вбудованій графіці рівня vega 8 і вище якщо правильно налаштувати.
tablestikus
Member

Повідомлення

Я не зміг оцінити мультіплеєра, тому сотні годин награв в соло. Класна інді. Хоча завжди хотілося графоній покращити і піти від спрайтовості.
quppeq
Member

Повідомлення

Класна гра, якщо не задушитись на болотах. Раджу всім

Відмічу що в гри класна оптимізація під Mac з Apple M процесорами
Macbook Pro 14 з M4 16/512 тягнула гру краще ніж Ryzen 5900X з RTX3080 (Гаразд, все що відноситься до графіки комп тягнув краще, але у великих будинках ботлнеком стає процесор, епл тягнув краще)
Earanak
Member

Повідомлення

Надолго я запомнил, еще с раннего доступа, как я приплыл в новый биом... Подлетает к моей лодке несколько здоровенных комаров делают синхронный 'кусь' и моя лодка лопается :lol:
Redovan
Junior

Повідомлення

tablestikus: 03.07.2026 10:28 Хоча завжди хотілося графоній покращити і піти від спрайтовості.
Willybach's HD Valheim 2.0 в поміч
werneo
Member

Повідомлення

Ще б переписали як працює з'єднання на дедікейтед серверах, було б взагалі ідеально. А то пограти з людьми, які живуть на іншій стороні глобуса надзвичайно складно через лаги.
tablestikus
Member

Повідомлення

Redovan: 03.07.2026 11:27
tablestikus: 03.07.2026 10:28 Хоча завжди хотілося графоній покращити і піти від спрайтовості.
Willybach's HD Valheim 2.0 в поміч
Дякую, я грався з подібними модами, але я про саме графіку, а не підтягання текстур вище якості.
Відповісти